43.BÖLÜM

5.5K 234 193
                                    

Korkunç bir kabus .....

Derin bir nefes alıp sadece birkaç dakika sürecek olan bu kabusun geçeceğini beklemeye başladım. Karşımda Rüya , Koray ve Aras vardı.
" İyiki doğdun - iyiki doğdun , mutlu yıllar sana ! "

Rüya'nın elinde üzerine motor şekli verilmiş   siyah bir pasta vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Rüya'nın elinde üzerine motor şekli verilmiş   siyah bir pasta vardı. Gözlerim bulanık gördüğü için üzerindeki yazıyı okuyamamıştım ama sonuçta sadece bilinç altımın bana oynadığı berbat bir oyun olduğu için gözlerimi yeniden yumdum.

Sesler gittikçe yakınlaşıyordu , Hatta Koray ve Rüya'nın sesleri birbirine karışıyordu.

" Uyan artık doğum günü kızı " diyen Rüya'ya tek gözümü açıp yeniden baktım. Saçmalama Hazal bu sadece bir kabus şimdi geçecek .....

İçimdeki korku git gide artarken son dualarımı edip yorganın altındaki elimi çıkartıp saçımdan bir tutamı parmağıma sardım. Yavaşça çektiğimde acıyı hissettim.  hissediyordum ?

Saçımı daha sert bir şekilde çekip son umut kırıntılarımı sonsuzluğa uğurladım.

Koray " Kız yeni yapıldı o saçlar yolma hemen. " dediğinde gözlerimi kapattım ve derin bir nefes aldım. İçimdeki öfke kat ve kat artarken tek yaptığım kendimi dizginlemeye çalışmak oldu.

İçimden tek bir cümleyi defalarca tekrar edip otokontrolümü sağladım.

" Bugün onların eğlenmesi için her şeyi yap. " diye kendi kendime fısıldadım.

Kendimi bir gün için feda edecektim ama günün sonda onların mutlulukları ile mutlu olmayı başaracaktım. O kadar da zor olamaz herhalde ....

Yorganı yavaşça üzerimden atıp bacaklarımı tek tek ağır hareketlerle  yataktan sarkıttım.  Yüzüme inandırıcı gülümseyen bir maske geçirip ayağa kalktım ve  Rüya'nın elindeki  motorlu pastanın üzerindeki mumları üfledim.

Hepsi bana bakarken kafamı kaldırıp hepsine güler yüz gösterdim ve arkamı dönerek odamda bulunan banyoya girdim. Kapıyı arkamdan kapatıp kilitlediğim an yüzümdeki gülümseme anında kayboldu. İfadesiz halime bürünerek musluğu açtım. Bir süre suyun altında elimi ıslattıktan sonra avucumda su biriktirip kafamı eğerek yüzüme çarpmaya başladım.

Sıcak tenime değen soğuk su düzensiz nefes almamı sağlarken bu hissi sevdiğime karar verdim. Soğuk su ile üst üste ısı alışverişinde bulunan yüzüm buz gibi olunca musluğu kapatıp havluyla yüzümü kuruladım.

Aynada kendi görüntüme bakarken gardolabımın açılma sesini duymam ile banyodan  fırladım. Odama dalıp kimin ne yaptığına baktım.

Aras yatağımı toplarken Rüya gardolabımdan kıyafet seçiyordu , Koray ise kesmeden pastayı çatallaşmaya başlamıştı. Ağzının kenarındaki krema ile berbat görünüyordu cidden

ARIZA  Where stories live. Discover now