24.BÖLÜM

4.1K 199 8
                                    

Artık vücudum daha fazla yatmayı kaldıramadıgı için bugün alarm çalmadan kalkıp bonyayo doğru ilerledim.  Ne çok uyumuştum öyle dün ikindi vaktinden bu yana aralıksız uyumuştum.  Kendimi oldukça enerjik hissetmeme rağmen vaktim olduğu için uyuşuk uyuşuk hareket ediyordum.  Dün yaşananları hatırladığımda derin bir iç çektim.  Gardolabımın önüne geçip

Üzerime bordo renk deri bir pantolon giydim üzerime gri bir triko kazak giydim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzerime bordo renk deri bir pantolon giydim üzerime gri bir triko kazak giydim.  Deri ceketimi ve eldivenlerimi aldım ve aşağı indim.  Anahtar ,çanta , telefon ve kulaklığı alıp dışarı çıktım. Hava pek soğuk sayılmazdı.  Güneş vardı.  Garajdan motoru çıkarıp okula doğru sürmeye başladım.

Otoparka geldiğimde girişe yakın boş bir yere park ettim.  Bugün hangi sınav vardı onu bile bilmiyordum. Motordan inip isteksizce okula doğru yürümeye devam ederken telefonum çalmaya başladı.  Ceketin cebinden hızlı bir şekilde çıkarttım ve kimin aradığına baktım. 
Arayan Rüya idi.  Daha yeni uyanmış olmalıydı.  Ekranı kaydırıp telefonu kulağıma dayadım. 

" Günaydın. " dedi. 
" Sanada . "
" Hazal Alexa'ya kimin saldırdığını bulduk. "
" kim ? "
" Tahminimde yanılmadım Mickie yapmış.  Fakat kamera kaydında baktığımda hastaneye kaldırılacak kadar darbe almamış. Olayı büyütmek için  ambulans çağrılmış. "
" Tamam. "
" Dün Aras eve gelmedi. O sürtüğün yanındaymış.  Kamera kayıtlarına sadece biz ulaştık. Bombayı ne zaman patlatmak istersin ? "
" Bilmiyorum. Ne yapmak istiyorsanız onu yapın.  İster yayınlayın ister yok edin karışmıyorum.  "
" Aras yaptığına zaten pişman olacak . Canının yandığı belli yanına bırakma . "

" Ne diyeyim Rüya ? ' Bak ben masumum Aras ' mı diyeyim?  Yoksa karşılık dahi veremeyecek olan o *****'yu komaya mı sokayım ? elime bir şey geçmeyecek Ne ben Aras'ı affedecedeğim ne de Aras bir daha o kızın yüzüne bakacak   değmez cidden uzun bir süre benden uzak olsun yeter."

" Sen bilirsin ama ben bunu o kızın yanına bırakmam.  Bizden birine bulaşmayacaktı. "

" Görüşürüz. "

 
" Görüşürüz. " dedi.

Sesli bir şekilde oflayarak telefonu cebime koydum. 
Okula gelmiş sayılırdım. Kapıdan geçip sınıfa doğru ilerledim.  Koridorda Bengü'yü gördüm. Beni gördüğünde yürümesini yavaşlattı.  Gözlerimi onun sinsi yüzünden çekip önüme bakarak yürümeye devam ettim. Bana iyice yaklaşınca hafif üzerime doğru gelip omzuyla omzuma vurdu. Fazlasıyla kaslı geniş omuzlara sahip olduğum için bana bir şey olmadı. Zaten farkında olmadan vücudumu kasıyormuşum. 

Koskoca koridorda bula bula beni bulup bilerek omzuma vurmuştu.  Yürümeyi bırakıp gözlerimi kapattığım. Derin derin soluyarak dişlerimi sıkıyordum.  İçimde kontrol edemediğim bir öfke kabarıyordu ve lanet olsun her seferinde bu öfkeye yenik düşüyordum. 

Yaptığı yetmez gibi herkesin içinde bağıra bağıra  " Önüne baksana kör müsün ? " dedi. Gözlerimi açıp arkamı döndüğümde sinirle bana bakıyordu.  Hem suçlu hem güçlü şuna bak.

ARIZA  Where stories live. Discover now