17.BÖLÜM

4.4K 213 3
                                    


* Multimedia Bengü *

Şirkete gelmek üzereydim ve sebebini bilmediğim bir yorgunluk vardı üzerimde
Hala üzerimde eşofman ile dolaşıyordum. İçimden' keşke eve uğrayıp değiştirseydim. ' dedim. Bu fikri değerlendirme işine oldukça geç kaldığımı şirketin önüne motoru park etmeye çalışırken fark ettim. İçeri girdiğimde herkesin gözü bana çevrildi. Beni neredeysen hepsi tanırken ben sadece yönetim kurulu ve bölüm başkanlarını tanıyordum . Ayda bir geldiğim için bu bile fazla

Asansör beklerken Koray'ı gördüm. Gerçekten çok renkli bir tip
Hep Gökkuşağı gibi giyinir . Renkli bir karakter zaten Bazen patavatsız oluyor. Genellikle onu kötü işlerime alet ederim. Gerçekten biz yapsak göze batacağımız hareketleri Koray yapınca insanlar normal bir şey varmış gibi karşıladığı için ara sıra da olsa isim düştüğünde ulaşırdım .

Moda tasarım bölüm başkanı olan Sercan Bey'in bulunduğu kata basıp asansörün gelmesini bekledim. Durduğunda ise çıkıp çıkmamak arasında kararsız kaldım. Herkes bir yerlere koşup duruyor. O kadar yüksek bir ses yankılanıyor ki kaşlarımı kaldırıp neler olduğuna baktım. Umursamaz adımlarla odasına doğru gittim.

Geleceğimi bildiği için bekletmedi. İçeri girdiğimde baştan aşağı süzdü ve " Sen niye zayıfladın? " dedi. Kilom konusunda hassasım biraz aslında çünkü ideal bir vücuda sahip biri olarak kilolu bulunmak sinir bozucu oluyordu çoğu zaman.

Bense 'bilmiyorum' dercesine ima yaptım ve karşısındaki koltuğa oturdum. Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz ama ben onunla samimi olmaktan kaçınıyordum.

" Nasılsın ? Özlettin kendini. " dedi.
Ben ise " İyiyim bu aralar fazla tasarım çıkaramadım ondan pek gelmedim kusura bakma. " dedim.

" Önemli değil ya alışkınım. " dedi hafif gücenmiş bir tavır sergiledi. Bu ise benim tebessüm etmeme sebep olmuştu.

" Sana bir teklifim var aslında. Mail attım ama sanırım görmedin. Öncelikle hemen cevap vermek zorunda değilsin. Uzun bir süre düşünebilirsin. Fikrini değiştirirsen de istediğin zaman geri dönüş yaparsın." dedi.

Hadi hayırlısı

Bakışlarından ve konuşma tarzından beden dilinden heyecanlı olduğu ve gerçekten kabul etmemi istediği belliydi . Bu halleri beni meraklandırmıştı.

" Nedir teklifin ?" dedim. Hafif meraklanmış bir hava yarattım ve öne doğru gelerek ilgimi daha çok verdim.

" 3 Ay sonra tasarım ekibinden 3 kişi Fransa'ya gidecek . Paris moda haftasında bulunacaklar. 1 ay boyunca ekip olarak orda kalacağız. Sen gelirsen ki umarım gelirsin sen çizeceksin Rüya'da kombinasyon yapacak . Bizde--"

Sözünü keserek " 1 Dakika Rüya'da mı geliyor ? " dedim.

" Evet 3 kişiden biri o zaten . Emir sen yanında olursan sorun çıkarmayacakmış. Aslında asıl teklifim bu değil. " dedi . Gittikçe daha çok ilgimi çekiyordu.

Yalnız Emir'in ben gelirsem gönderecek olması cidden beni şaşırttı. İkimiz bir araya gelirsek kesin ortalık karıştırırız. Ben onu o beni kışkırtıyordu.

" Artık hızlı hızlı atlasan da sadede gelsen diyorum hani. " dedim. Sabırsızlanıyordum çünkü bu fikir hoşuma gitmişti. Fakat ben Aras'tan 1 ay nasıl uzak kalacaktım merak konusu

" Duyduğuma göre okuldan atılmışsın ? Hangi okula gidiyorsun bilmiyorum ama sana özel bir kolejden teklif var . Okulda öğrenciler seviyelerine göre değil yeteneklerine göre ayrılıyor. Okulda Güzel sanatlar bölümü var . Kendini daha da geliştirebilirsin. Senin için gerçekten iyi bir fırsat. " dedi.

ARIZA  Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt