$23$

7.6K 548 62
                                    

Vzbudil jsem se brzo ráno. Nejdřív jsem nevěděl,kde jsem a co se stalo,ale pak mi to uhodilo do hlavy jako blesk a já hned vystřelil do sedu.

To jsem ale neměl dělat,protože se ozvala bolest v mém zadečku a já hned znovu padl do peřin. Zmučeně jsem zaskučel a snažil se hluboce dýchat,aby to přestali aspoň trochu bolet.

Až když jsem se uklidnil,ucítil jsem vedle sebe teplo a po očku se koukl na klidně spícího Jonathana. Překonal jsem tu bolest tam dole a pomalu vstal.

Popadl jsem oblečení,které jsem vytáhl ze skříně a ihned se vydal na odchod. Sešel jsem dolů a i když mě bolel zadeček,neodpustil jsem si a začal nervózně chodit po chodbě sem a tam.

Musel jsem si to přerovnat v hlavě vše od včerejška po tuto chvíli. Ano...Sice mě koupil na trhu jako děvku,ale i tak.

Stál jsem tu nejspíš dlouho,protože se najednou ozvaly kroky a když jsem se otočil ke schodům,spatřil jsem ospalou tvář Jonathana.

Chtěl jsem začít panikařit,ale on se na mě sladce usmál. V tu chvíli jsem neměl co k tomu říct. Všechna slova se mi zadrhla v krku a on ke mě s mírným úsměvem přešel.

Nahl se ke mě a políbil mě na rty,z čehož se mi zastavil dech. Hned jsem ho odstrčil."C-co děláš?"Vyjekl jsem a on se zasmál."I po tom,co se dělo včera,t i vadí pusa?"Uchechtl se a já zrudl.

"P-proč jsi to udělal?"Špitl jsem radši,abych odvedl rozhovor jinam a on se ke mě zase přiblížil."Protože tě miluju od té chvíle,co jsem tě viděl na tom trhu,když jsi byl na prodej..."

Omámeně jsem stál a než jsem stihl cokoliv udělat,znovu mě políbil.

Tentokrát jsem byl ale tak v šoku,že jsem mu nebránil. On mě miluje?

Na prodejKde žijí příběhy. Začni objevovat