$21$

7.4K 558 65
                                    

Ani jsem si to neuvědomil,ale začal mi rukama jezdit po těle. Měl jsem na sobě ručník,tak mi to nevadilo do té doby,než mi začal padat.

Stuhl jsem a až teď si uvědomil,co dělám. Snažil jsem se ho odstrčit,ale měl moc velkou sílu."Jonathane! Pusť mě!"Zoufale jsem se na něj podíval."Nemusíš se bát Alexi~"Zrudl jsem nad jeho oslovením."P-prosím..."Špitl jsem a on se uchechtl.

Znovu se nahl k mým rtům a políbil mě. Uklidnil jsem se a byl v klidu do té doby,než mi rukou sjel k rozkroku. Na tom místě jsem byl dost citlivý a navíc se mě tam ještě nikdy nikdo nedotýkal. Byl jsem v tomhle úplně nevinný.

Kníkl jsem a začal sebou škubat."Ššš..."Začal mě uklidňovat."B-bojím se..."Špitl jsem a on se pousmál."Buď v klidu ano?"Pohladil mě po vlasech a já sebou přestal škubat."D-dobře..."

Nechal jsem ho a sledoval,jak mi pomalu stahuje ručník. Sice jsem se ještě párkrát ošil ale jinak ho nechal. To se mu líbilo."Měl si někdy sex?"Zeptal se najednou a já víc zrudl.

Záporně jsem zakroutil hlavou a on se uchechtl."Takže budu první..."Počkat,on se chce se mnou vyspat?!

Vyplašeně jsem se na něj podíval,ale jeho povzbudivý výraz mě nutil zůstat ležet."Budeš aspoň jemný?"Zašeptal jsem a on kývl. Oddechl jsem si a sledoval ho.

Ručník mi stáhl úplně,takže jsem pod ním ležel úplně nahý. Sice mě to znervóznilo,ale nedal jsem to na sobě znát a roztřeseně mu začal rozepínat gatě.

Na prodejWhere stories live. Discover now