$15$

8.3K 732 50
                                    

Zavrtal jsem se do něj víc,když sem Jake přišel. Když mě uviděl na jeho místečku,založil si ruce na prsou."Ale notak!To je moje místo!"

Zasmál jsem se."Oprava,bylo." Jake si povzdechl a pak ušklíbl. Nechápal jsem jeho úšklebek do doby,než mě zasednul."A ty jsi těžký jak kráva." Vydechl jsem."Aha,a rohy vidíš kde?" Zasmál se.

Shodil jsem ho ze sebe a šel na ten záchod."Kam jdeš?" Nadzvedl obočí Jake."Chytat ryby." Zamručel jsem. Hned jak to slyšel,vystřelil do sedu a pak vstal.

Někam utekl a já jen protočil očima. Když už jsem stál u dveří,přiběhl ke mě s úšklebkem Jake."Tady máš prut." Zasmál se a podal mi ho.

Jen jsem zamručel ale prut si vzal. Zalezl jsem si do malé místnůstky s jedním záchodem a prut opřel i dveře.

Když jsem vykonal potřebu,vzal jsem prut a otevřel. Ozvala se rána a před dveřmi jsem uviděl ležícího Jakea. Držel si nos a skučel."Promiň,to jsem chtěl." Zasmál jsem se a pomohl mu vstát.

Jen něco zamručel a já odešel do obyváku. Jeho jsem tam nechal jen tak stát.

Rozhlédl jsem se,ale nikde jsem neviděl Jonathana."Jonathane?" Řekl jsem do ticha.

"No?" Lekl jsem se a otočil za zdrojem. Jonathan seděl u televize a něco tam štrachal."Co tam děláš?" "Hledám cédečko od jednoho hororu,mám chuť ho zkouknout." Kývl jsem a pomohl mu hledat.

Později se k nám připojil i Jake. Nakonec Jonathan s vítězným úsměvem horor našel. Přečetl jsem si název. Co znamená 'Oni'?

Jonathan to zapl a já si mezi ně sedl. Aby to bylo bíc živější,Jake zatáhl žaluzie,takže tu byla tma.

Povzdechl jsem si. Horory jsem moc nemusel,ale nechtěl jsem být za sraba,tak jsem si vzal deku a začal se dívat.

Na prodejKde žijí příběhy. Začni objevovat