$20$

7.6K 619 86
                                    

Nakonec jsem se nejistě vydal domů,protože venku už začínala být zima a já nechtěl nastydnout.

Celkem roztřeseně jsem otevřel hlavní dveře a nejdřív nakoukl dovnitř,jestli je čistý vzduch. Naštěstí nikdo nikde nebyl a já už o trochu klidněji vešel.

Potichu jsem za sebou zavřel a rychlejším krokem šel do koupelny, abych se osprchoval a pročistil si hlavu.

Už jsem skoro byl u dveří koupelny, když jsem si uvědomil,že nemám nic na převlečení.

Povzdechl jsem si a rozešel se k Jonathanovi. Byl tak nějak stejně velký jako já,tak snad mu nebude vadit,když si nějaké oblečení půjčím.

Pomalu jsem vešel do Jonathanova pokoje a hned se zarazil.

Na posteli ležel Jonathan,který vypadal,že spí. Nasucho jsem polkl a vydal se ke skříni jak nejpotišeji to šlo. Vzal jsem si trenky,gatě a triko a už se chtěl otočit na odchod.

Najednou jsem ale uslyšel něco jako zamumlání a koukl na něj. Pomalu jsem k němu došel a položil věci dál od nás na postel.

Chvíli jsem sledoval,jak spí. Nevím proč,ale něco mě na něm přitahuje. Asi ho mám rád,protože jsem kvůli němu neskončil v rukou nějakého úchyla.

Povzdechl jsem se a už chtěl jít pryč i s oblečením,když v tom mě něco,nebo spíš někdo popadl za ruku a strhl na postel.

Než jsem si to uvědomil,byl jsem pod šklebícím se Jonathanem."J-jonathane?M-můžeš mě p-pustit prosím?"Špitl jsem a zkusil se zvednout,ale on mi zatlačil jednou rukou na hruď a já si tak znovu musel lehnout."Notak...neboj se..."Znovu se nahl k mým rtům a já stuhl.

Zavřel jsem křečovitě oči a čekal. Znovu jsem ucítil jeho rty na svých a udiveně otevřel oči.

Nejdřív jsem se zase snažil odtáhnout,ale pak jsem se poddal a začal s ním spolupracovat. Nebylo to až tak špatné. Měl celkem sladké rty.

Obtočil jsem mu ruce okolo krku a on se do polibku vítězně ušklíbl.I když jsem si uvědomoval,co dělám,nechápal jsem,proč se nebraním. Možná jsem ani nechtěl...

Na prodejWhere stories live. Discover now