$22$ (15+)

8.9K 582 69
                                    

Tady je něco jen pro úchylné dušičky,takže asi pro všechny co to čtou😂...Užijte si to😉😏

Uchechtl se a sám si gatě stáhl. Mě bylo jedno co dělá,já se hlavně snažil uklidnit. Svlékl si i triko a já zrudl snad ještě víc než teď. Bylo mi teď neskutečně trapně a hlavně mě znervózňoval ten fakt,že se s ním za chvíli vyspím.

Když začal stahovat i boxerky,nasucho jsem polkl a zavřel oči. Po chvíli jsem na svých rtech ucítil jeho a trochu je pootevřel.Jonathan se s mírným úsměvem skláněl nade mnou. "Nemusíš se bát..."Povzbudil mě a já kývl.

Sám od sebe jsem roztáhl nohy a on se mi mezi ně zapasoval. Až teď jsem se podíval dolů na jeho rozkrok a křečovitě zavřel oči. Tohle bude stoprocentně bolet.

Polkl jsem a po chvíli znovu otevřel oči. Před svými rty jsem měl dva jeho prsty."Ty víš co máš dělat..."Uchechtl se a já kývl. Bylo jasný co po mě chce. Dal jsem si je do úst a začal je slinit.

Po chvíli prsty vytáhl a nasměroval je do mě. Abych se uklidnil,za týl jsem si ho přitáhl k sobě a začal ho líbat. Ochotně se přidal a zasunul do mě jeden prst.

Skoro jsem to necítil,tak přidal pomalu i druhý. To už jsem zakňučel a víc se stáhl."Ššš..."Špitl mi do rtů a začal s nimi kroužit a roztahovat je od sebe.

Po chvíli jsem si i na to zvykl a on je vyndal. Víc mi roztáhl nohy a já se roztřásl."O-opatrně..."Zamumlal jsem a on se jen uchechtl. Začal do mě pomalu a opatrně vnikat,a aby mě odvedl od bolesti,která se mi pomalu rozšiřovala do celého těla,začal mě kousat jemně do krku.

Z očí mi steklo pár slz. Po chvíli jsem si jakžtakž zvykl a když se pohl,bolestně jsem zasténal. Začal se pomalu hýbat a sténat. Po nějaké době se i moje steny změnili na slastné a sám jsem se mu začal vybízet.Bylo to neskutečně příjemný.

Když zjistil,že už mě to nebolí,ještě víc přitvrdil a já to nevydržel. S hlasitějším stenem jsem se udělal na naše bříška a on hned po mě. Poznal jsem to hned jak se v mém podbřišku rozlila teplá lepkavá tekutina.

Vystoupil ze mě a já se vyčerpaně svalil do peřin. Lehl si hned vedle mě se spokojeným výrazem. Usnul jsem téměř okamžitě,takže jsem skoro ani nepostřehl,že si mě na sebe natiskl.

Až pak jsem si začal uvědomovat,co se to vlastně stalo... měl jsem v plánu mu to ráno pořádně vyčíst.

Na prodejWhere stories live. Discover now