$18$

8K 656 131
                                    

Po chvíli jsem to dodělal a všechen plevel odstranil. Zajímalo mě,co zase dělají ti dva,ale nechtěl jsem to zjišťovat,protože by mě zase mohli chtít napálit. Stačily mi 2 vtípky,nepotřebuji,abych z toho třetího dostal infarkt.

Obešel jsem dům a šel na tu zadní zahradu,která byla kryta stromy. Byl tu příjemný stín a vlhko. Prohlížel jsem si jehličnaté stromy nade mnou a přitom pokračoval dál do zahrady.

Díval jsem se pořád nad sebe,takže jsem si nevšiml menšího jezírka. To,že přede mnou nějaké je,jsem zjistil pozdě. Ozvalo se hlasité šplouchnutí a hned nato jsem plaval s rybami.

Vynořil jsem se ze studené vody a hned vykašlal trochu vody. Naštěstí bylo jezírko mělké. Nakonec jsem se vyškrábal na břeh a lehl si do trávy celý mokrý.

Zavřel jsem oči a čekal,až uschnu,protože jsem nepotřeboval slyšet narážky na to,proč jsem jak zmoklá slepice. Než jsem se nadál,usnul jsem.

Vzbudilo mě až lomcování ze strany na stranu. Zamžoural jsem a koukl na osobu,která mě vzbudila. Nade mnou se skláněl s úšklebkem Jake.''Tak co?Jak ses vyspal vodníku?'' Zasmál se a já na něj vyplázl jazyk.''Spal jsem jako by mě do body hodili.''

Vstal jsem a oklepal se. Byl jsem už jakžtakž suchý.''Kolik je hodin?'' Otočil jsem se na něj.''Osm hodin večer.'' Zasmál se. To jsem spal tak dlouho? Ignoroval jsem jeho smích a šel dovnitř.

Měl jsem už celkem hlad a tak jsem si to hned zamířil do kuchyně.Na židli u stolu seděl Jonathan a vypadalo to,že přemýšlel. Chvíli jsem ho sledoval a pak mu zamával rukou před obličejem. Zamrkal a podíval se na mě.''Co tu děláš?'' Zeptali jsme se naráz.''Jen přemýšlím.'' Pokrčil rameny a já jen kývl.

Vytáhl jsem z ledničky jogurt,opřel se o linku,vzal lžičku a začal jíst.Najednou Jonathan vstal a šel pomalu ke mě.

Na prodejKde žijí příběhy. Začni objevovat