-Bölümler Arası Ufak Bir Not-

3.4K 266 102
                                    

Bu notun bildirimi geldiğinde (hala hikayeyi listelerinde bulundurup bildirim alan varsa tabii) yeni bölüm olduğunu sananlar ve hayal kırıklığına uğrayanlar olduysa ilk olarak onun için özür dilemekle başlayayım.

Sevmem ben böyle not/mesaj/bildiri niteliğinde şeyler yayımlamayı ancak gerçekten borçlu olduğumu hissettim. Bazı şeyler için ciddi ciddi özür dilemem gerektiğini nihayet fark ettim.

Buraya 4 sene önce üye olmuş ve bir hevesle kendim de insanlara bir şeyler okutma çabası içine girmiştim. Birkaç tane kitaptan bozma oluşum çıktı ortaya fakat o zaman kendimi yeteri kadar iyi tanısam gerçekten hiçbirine başlamazdım, bunu itiraf etmek isterim.

Görmüş olabileceğiniz üzere çok tembel ve üşengeç bir insanım. Anonim Blog'u 2 Temmuz 2016'da, Patlamış Mısır'ı 21 Kasım 2015'te, Renk Kartelası'nı 9 Nisan 2015'te bırakıp gitmişim.

Her biri için ayrı bir kurgu oluşturup girişmiştim ama sonradan yeni bölümleri eklemenin bu kadar zor hale geleceğini düşünememişim. Zor olması kesinlikle ama kesinlikle "aklımda bir şey olmaması, aklıma bir şey gelmemesi" değil. Çok şey geliyor. Ama bunu milyonuncu kez söylediğim için gülecek olsanız da tekrarlamak istiyorum: vakit bulamıyorum.

Bugün birkaç ay üzerine wattpad'e girme olanağı buldum ve açıkçası utandım. Başladığın işi yarım bırakmak utanç verici bir şey çünkü.

Söz verdiğim gibi ilk günden beri tüm mesajları okuyorum. Üzerinden 10 ay gibi bir zaman geçtikten sonra olsa bile. Mutlaka her birini okuyor ve cevap vermeye çalışıyorum.

Bugün okuduğum mesajlar da her zamanki gibi çok güzel ve teşvik doluydu. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bazıları eğer devam etmeyeceksem bir final bölümü yazıp kimseyi daha fazla merakta bırakmamam gerektiği hakkında tavsiyeler vermiş. Haklısınız, kimse hak etmiyor bu kadar beklemeyi fakat üzgünüm ki hikayeyi belirlediğim çizgiden çıkarıp bir an önce bitirmeye çalışmayacağım.

Gerekirse bir sene daha alacak ancak kafamda belirlediğim kurguyla devam edecek bu hikaye. Ben meşgul bir insanım ve özür diliyorum ki wattpad benim önceliklerim arasında değil. Yazmayı sevdiğim ve yazdığım şeyleri başka insanların da okumasının nasıl olacağını görmek için başlamıştım. Düzenli aralıklarla bölüm yazmak, insanlar merak etmesin diye aceleye getirmek bir bakıma dizi senaristliği gibi ki ben bunu kesinlikle istemedim.

Bir ay sonra LYS sınavım var, eğer beklemeye gönüllü olanlar varsa sınavdan mümkün olduğunca kısa süre sonra hikayeye devam edeceğimi bildirmek isterim. Benimle birlikte bekleyebilirler.

Son bir rica olarak tanışmadığım insanların bundan sonra instagram, facebook ve twitter gibi hesaplarıma istek atmamalarını rica ediyorum. Önceden kabul ediyordum fakat son zamanlarda buradan gelen birkaç okuyucunun paylaşımlarımı izinsiz çalarak kendilerinin gibi gösterdiklerine tanık oldum.

Bunların dışında bana ulaşmak isterseniz elbette ki mesaj atabilirsiniz. Buraya sıklıkla bakmadığım için ranairemgezgin isimli instagram hesabıma veya fb.com/ranairemg adresine ulaşabileceğinizi ekliyorum.

Lütfen bana yüklenmeyin. Benden "haftada bir bölüm gelecek arkadaşlar" veya "iki haftada bir salı günleri yeni bölümleri yükleyeceğim" gibi sözler beklemeyin. Gerçekten o tip bir insan değilim. "Daha fazla oy verelim, daha fazla yorum yapalım" gibi fikirlere hiç kapılmayın çünkü onlar gerçekten umurumda değil. Burada tek yaptığım fırsat buldukça bir şeyler karalamak, siz de eğer isterseniz okuyarak bana eşlik edebilirsiniz. Herhangi bir sorumluluk almıyorum, siz de lütfen beklenti içerisine girip yorumlarda beni taşlamayın, birbirinizi örgütlemeyin.

Sevgilerimle.

ANONIM BLOGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin