⭐JM-28.Bölüm:'Oğlum varya. Ben seni çok seviyorum be.'⭐

13.5K 891 2.1K
                                    


Bölüm ithafı:
-sude_betul
-EmreYosun
-thequeenswift
-Missicedearth
-pandiscorn_ *Benden size kalpcikler*

🎶Teoman-Sevdim seni bir kere🎶

Satır satır yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar ayol!

*Düzenlendi*


-Arel-

Seloş'a yandan bir bakış atıp yüzümü buruşturdum ve göbek atmaya devam ettim. Aynı bakışları Seloş kişisi de bana yollayınca anladım ki, her şey karşılıklı ayol! Ellerimi başımın iki yanına koydum ve kafamı sağa sola salladım. "Oynayacaksınız anam siz. Derinliyavrum uyandı. Hepiniz oynacaksınız. Eğer oynamazsanız."

Kısa bir süre durdum ve bizimkilere baktım. Azra ve Çağrı gülerek bana bakarken, Seloş kişisi tek kaşını kaldırarak bana bakıyordu. "Arel ölür!" Azra kıkırdadı. Çağrı ise başını Azra'ya çevirdi ve hayran dolu bakışlarıyla baktı. Selin ise kahkaha atarak omuz silkti. "Geber."

Dudaklarımı büzdüm. Ölmemi istiyorlarsa ben bir dakika bile durmam burada! Vay hülolar vay! "Geber mi? Seloş az önce sen değil miydin, 'Aroş Derin böyle oldu ya şimdi. Sende böyle olursun filan. Sana değer verdiğimi unutma olur mu?' diyen?"

Selin kızarırken, Azra ve Çağrı kahkaha atmaya başladı. Gülün tabi. Derinliyavrum uyandı zaten. "Selin. Bu fenaydı yalnız kuzum." Seloş, Azroşa, ölmek üzere olan ejderha bakışlarını attı. Bu bakışı herkes bilemezdi. Bana özel tatlım. Selin homurdanarak eski yerine oturdu. Ben ise kemik bulmuş ejderha edasıyla sırıtıyordum. Galiba ejderhalar beni kaçıracaktı.

Asansörün sesi gelince arkamı döndüm. Gelen Doğaşkım idi. Gülümseyerek yanımıza geldi ve elindeki su şişelerinden birini Azra'ya uzattı. Tek kaşımı kaldırarak sırıttım. Yada kaldırdığımı düşündüm. "Hayırdır Doğa yavrum? Yüzünde ejderhalar halay çekiyor. Derinliyavrum uyandı tabi. Birtanen, biricik aş-"

Azra boğazını temizledi ve susmam için bir bakış attı. Gözlerim jet hızında Çağrı'yı buldu. Sinirle bana bakıyordu. Yutkundum ve şirince sırıttım. "Ehehe. Hello Çağrımlıaşkım. What's going on? Tamam mesajı aldım ben kaçar çüz!"

-Doğa-

Arel koşarak merdivenlere yöneldi. Çağrı ise ayağa kalkarak jet hızında Arel'in peşinden koşmaya başladı. Biz kahkaha atarken Selin anırmayı da geçmişti artık. Tuhaf tuhaf sesler çıkartarak gülüyordu. Azra ile bakıştık. O da benimle aynı şeyi düşünüyordu galiba.

Azra, bir elini kaldırarak Selin'i işaret etti. Ardından iki eliyle kalp şekli yaptı. Gülerek kafamı salladım. Selin ise gülmesini durdurarak bize döndü.  "Ben gidip o anı videoya almalıyım. Bu görüntüler kaçmaz ayol!" biz dediğine kahkaha atınca ne dediğinin farkına vardı ve yüzünü buruşturdu. "Bu Arel ayarlarımı bozuyor. Gerizekalı çocuk."

Homurdanarak koşar adımlarla merdivene ilerledi. Azra gülerek ayağa kalktı ve, "Kantine ineceğim. Bir şeyler ister misin kuzum?" kafamı olumsuz anlamda kafamı salladım ve gülümsedim. Öpücük atarak asansöre ilerledi. Gözden kaybolana kadar arkasından baktım. Derin bir nefes alarak kafamı geriye doğru yasladım ve gözlerimi yumdum.

JELİBONLU MUHALLEBİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin