⭐•KESİT•⭐

12.2K 695 61
                                    


-7.BÖLÜM:KESİT-

------

"Nedemek Derin'in odasına yanlışlıkla boya patlattım Arel?" dedim kısık sesle bağırarak. "Ya Doğaşkım valla amacım o değildi. Oyun oynuyordum. Birden öyle oldu. Ama bak temizleyeceğim söz." Göz devirerek telefonu kapattım. Derin bunu öğrenirse Arel'in çekeceği vardı.

------

"Çilekli jelibon?" kafasını olumsuz anlamda sallayıp, "Muzlu jelibon?" dedi. Kafamı olumsuz anlamda sallayıp, "Çilek." dedim. "Muz." dedi. "Ozaman ortasını bulmalıyız." dedim. "Ozaman ikiside." dedi. "Muhallebili ama değilmi?" diyerek zıpladım. Kafasını olumlu anlamda salladı ve gülümsedi.

----

"Kız erkek ilişkisi kaç aşamalı?" diye sordu bana bakarak. "Bilmem. Önce tanışıyorsun. Kavga ediyorsun. Onu sevdiğini anlıyorsun. Çıkıyorsun. Sonra daha da yakın oluyorsun. Sonra kız isteme, nişan evlilik. Çocuklar. Torunlar falan." Düşünür gibi yapıp konuştu, " Peki biz bunun neresindeyiz?"

----

"Benden uzaklaşmanı istemiyorum. Aksine bana daha da yakın olmanı istiyorum. Belki arkadaş oluruz. Gülelim eğlenelim istiyorum. İki arkadaş gibi. Yada arkadaştan fazlası oluruz? Belkide bize bir şans vermelisin?"

---

"Bir kızdan mı korkacağım? Gülüyorum farkındamsın?"
"Kız diye küçümseme. Üç harflidir. Çarparsa kolunu bile hareket ettiremezsin."

---

Bakışlarımı gökyüzünden alıp yüzüne çevirdim. Gözlerime çok dikkatli bakıyordu.. Evet ama bakışları fazla tuhafdı. Sanki cevap ararmış gibi, son kez bakar gibi bakıyordu gözlerime. "Niye öyle bakıyorsun?" dedim. "Nasıl?" dedi. "Son kez bakıyormuş gibi, gidecekmiş gibi. Cevapsız soruları arar gibi." dudağının kenarı yukarıya kıvrıldı. "Belkide daha fazlasını arıyorumdur?"

---

Kesitlerde sadece ilk konuşmada kimler olduğu belli farkındayım. Böyle daha bir ekşın oldu xjdkdkd. Tahmin edebilirsiniz isterseniz. Yb günü kesin değildir. Yorum ve vote ne kadar fazla gelirse yb o kadar hızlı gelecektir.

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now