⭐JM-15.Bölüm:'Petek, papağan bile kimin ne olduğunu biliyor görüyor musun?'⭐

14.7K 925 1K
                                    

Bölüm ithafları:

-bayan__poncikk
-gokyuzune_asik_kiz_5
-siyahinhatunu123
-_halenurreyhan_
*Benden size kalpcikler!*

Müziği şu an açarak okumanızı tavsiye ederim ama yinede siz bilirsiniz. :D

Satır satır o güzel yorumcuklarınızı bekliyorum okuraşklarım *

İyi okumalar .

*Düzenlendi*

•••

Hatırlatma:

Bakışlarımı ikisinin arasında gezdirdim. Çağrı sanki kilitlenmiş gibi kıza bakıyordu. Kimdi bu kız? "Beni özlemişsindir diye düşündüm." dedi kız ve gülümsedi. Çağrı donup kalmıştı adeta. Yutkunarak konuştu. Yada sadece bir isim söyledi diyebiliriz.

"Duygu?"

•••


-Azra-

Bakışlarım Çağrı ve Duygu arasında gidip geliyordu. Duygu, Doğa'nın anlattığı Çağrı'yı terk eden kızdı. Hangi yüzle karşısına çıkmıştı ki? Yüzsüz! "Böyle susup kalacak mıyız?" dedi ve gülümsedi. Çağrı ayağa kalkarak tam karşısında durdu. Bende hızla ayağa kalkarak Çağrı'nın yanında durdum.

"Senin burada ne işin var?" dedi Çağrı. Sesi umduğumdan daha sessiz çıkmıştı. "Seni özledim." bir adım atarak aralarındaki mesafeyi kapattı. Kaşlarımı çatarak aralarına girdim. "Özledin mi? Bunca zaman neredeydin? Şimdi mi aklına geldi. Konuşsana!" diyerek göğsünden geriye doğru ittirdim.

Sesim umduğumdan fazla yüksek çıkmıştı. Çağrı kolumu tutarak, "Karışma Azra." dedi uyarıcı bir ses tonuyla. Gözlerimi kırpıştırdım. Onu mu koruyordu? "Çağrı. Sana yardım etmeye çalışıyorum. Bir anda karşına çıkıp aklını karıştırmasına izin veremezsin!" dedim. "Bu Duygu ve benim aramda Azra. Karışma!" diyerek sesini yükseltti.

Kafamı iki yana salladım. Gözlerimi yere dikince dolduğunu hissettim. Tekrar kafamı kaldırarak Duygu'ya baktım. "Asla! Ama asla Çağrı'nın aklını karıştırmana izin vermeyeceğim Duygu! Şimdi defol burdan!" Çağrı kolumu tutarak, "Karışma dedim Azra! Bu Duygu ve benim aramda dedim Azra! Arabada bekle!" dedi bağırarak. Kolumu fazla sıkıyordu.

"Hayır! Burada duracağım. Bu kızın seni kandırmasına izin vermeyeceğim! Yardım etmek istiyorum!" (Medyada temsili yüz ifadesi. Yazıyı umursamayınız) Duygu ise bir bana birde Çağrı'ya bakıyordu. "Senin yardımını isteyen yok Azra! Git dedim! Kalbini kırarım." dedi. Yüzüne baktım. Oldukça sinirli gözüküyordu. "Kalbimi mi kırarsın? Şu an canımı yakıyorsun!" dedim ve kolumu kurtarmaya çalıştım.

Yüzüme bakarak yutkundu. "Git Azra." dedi ve gözlerini yere dikti. "Gözlerime bakarak söylesene! Yardımına ihtiyacım yok. Beni rahat bırak desene! Ha desene!" dedim ve ellerimi göğsüne vurarak ittirdim. Dengesini kaybedip geriye doğru gitti. Ama pek etki etmedi. Gözlerini gözlerime dikti. Dolu gözlerini mi demeliyim?

"Bunu söylersem arabada bekleyecek misin?" diye sordu sakin çıkan sesi ile. Kafamı onaylarcasına salladım ve yutkundum. "Senin yardımına ihtiyacım yok! Beni rahat bırak! Duygu'yla yanlız konuşacağım! Oldu mu?" diyerek sesini yükseltti. Tüm gözler üzerimizdeydi ayrıca.

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now