⭐JM-24.Bölüm:'Gıcık kapıyorsun çünkü onu seviyorsun.'⭐

12.9K 827 1.4K
                                    


Bölüm ithafı:

-gulfemmg
-eda_kas13
-maviyazar53
-1907HilalSoysal
-nsas2205
-EyllFidanolu
-SenaoyayUcar
-aysenurwattpat
-CanselZorlu5
--Almthra
-lalenehri
-YarenHaticemm
-afra_ymn
-edacin9
-busra2017
-_Mrs_Dorn_
-Cameronmelegi
-IlkimErdem
-my8a3su
-xdamlaa37
-ceydaakar135
-mavi_kiz_2*Benden size kalpcikler*

-demilikeaskyscraper Doğum günün kutlu olsun canım benim. (Gerçi doğum günün yarın ama.) Olsun kız :) Nice mantılara ayol!

Bölüm sonunda önemli bir not vardır. Okuyunuz!

Şimdik okumaya başlayabilirsiniz. Satır satır yorumlarınızı bekliyorum. ;) İyi okumalar.

*Düzenlendi*

"Doğaşkım. Bir şey soracağım." limonatasından bir yudum alarak onay vermemi bekledi. Kafamı 'evet' manasında salladım. "Sence. Ben sormuyorum. Bir arkadaş soruyor. Ben neden sorayım canım. Kesinlikle ben-" böyle devam edeceğini anladığım da elimi masaya vurdum hafifçe.

Bu taktiği Derinden öğrenmiştim. Oldukça havalı duruyordu. Fakat ben de havalı mı duruyordu? Orası tartışılırdı işte. "Kız ödümü patlattın. Patlıcan gibi mosmor kesildim aniden. Rengim benzim attı. Korktum, harika kalbim hızlandı birden." Azra kafasını telefonundan kaldırarak bana bir bakış attı. "Doğa. Sormayı unuttum da-"

Arel yavaşça(!) Azra'nın eline vurdu. "Önce ben soracağım Doğaşkıma. Evet Doğaşkım. Bir arkadaş bir arkadaşı bir başka arkadaşla görmüş. O arkadaş bu arkadaşa arkadaş ötesi temaslarda bulunmuş. Elini falan tutmuş yani. Sence bu arkadaş n'apsın?" dudaklarımı büzdüm. Selin göz devirerek kafasını masaya dayadı. Arel ise Selin'e yüzünü buruşturarak baktı.

"Arkadaşının keyfi bilir. Ben karışmıyorum." Arel bu sefer bana yüzünü buruşturarak baktı. "Azra-" bu sefer Azra kesti Aroşun sesini. "Doğa'ya kesinlikle katılıyorum." Arel dil çıkartarak Selin'e döndü bu sefer. "Seloş-" aklına gelen şey ile kafasını sert biçimde masaya gömdü. Kafası ağrımış olacak ki, kafasını kaldırıp anlını ovuştururdu.

"Ben diyorum bu çocuk mal. Bu çocuk gerizekalı. Bu çocuk aptal." Arel hareket etmeyi kesip Selin'e kötü bir bakış attı. Daha doğrusu. Aroşun deyimiyle, öldürücü bakışlar attı. "Bu Seloş varya bu Seloş. Hep böyle bana hakaret ediyor. Kalbimi kırıyor bundan haberin var mı Seloş?" dudaklarını büzerek kafasını Selin'e doğru eğdi.

Selin'in dudakları alayla yukarıya kıvrıldı ve dilini şaklattı. "Var Aroş. Seni sinir etmek hoşuma gidiyor. Böyle gerçekleri yüzüne vurmak. Ah! Çok hoş değil mi?" Arel sırıttı. Böyle 32 diş. "He. Çok hoş. Böyle bir sürü. Kız sen manyak mısın?" son cümlesinde tiz bir ses çıkartmıştı. "Manyağım ben. Böyle çok manyak."

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now