⭐•KESİT•⭐

9.7K 545 249
                                    


JM-12~KESİT📰
---

"Bir mantı. Diğer mantıya ne demiş?" dedi ve hepimize bir bakış attı. "Ne demiş?" ellerini birbirine kenetleyip, "Gel beraber yenelim demiş. Hahahaha." "Arel. Allah seni bildiği gibi yapsın. Sana başka birşey demeyeceğim."

---

"İstersen çiftliğe gidelim Çağrı ha?" dedim tek kaşımı kaldırarak. "Niye?" dedi anlamsızca. Sırıttım. "Senin arkadaşların orada. Öküz öküz takılırsınız artık."

---

"Ay bebeğim. Geçen yine harikayım. Çıktım dağlara. Mantı aşkına diye bağırdım. Beni dağa monte etmeye kalktılar. Ellerinden zor kurtuldum ayol."
---

"Ya kanka. Ben karşıdan geçerken sanki haberim yokmuş gibi aa bebeğim. Diyerek yanına geliyim. Sonra sen haberim yokmuş gibi çek panpa."

---

"Bunu giymem ben unut şunu!" diye bağırdım. Kafama savurdu elbiseyi. Evet savurdu. "Giy şunu!" diye bağırdı. "İnşallah Çağrı'nın sevgilisi olur Azra!"

---

"Doğa. Senden birşey isteyebilir miyim?" dedi. "İste." dedim ve yüzüne baktım. Yutkundu. "Ama kızmayacaksın." Gözlerimi devirdim. "Söyle şunu." kafasını sallayıp gülümsedi. "Beni sevmeyi denemeni istiyorum."

---

"Giyindin mi sen şimdi?" dedi ve beni süzdü. Kafamı salladım. "O zaman kumaş yetmemiş. Yada yırtılmış. Bence git değiştir. Hatta aldığın yere gidip hesap soralım. Nerde bu kumaş diye."

---

"Kıskanıyorsun!" dedim ve memnunca sırıttım. Saçlarını cekiştirip tam karşımda durdu. "Kıskanmıyorum." diye diretti. "Kıskanıyorsun. Ölüyorsun benim için." Kaşlarını çattı. "Niye lan? Hasta filan mıyım?"

---

"Derin benim. Uzak dur ondan. Mesela peşinde pervane olan Berkan'a gidebilirsin. Çünkü Derin sana asla bakmayacak. Derin beni seviyor. Bunu o küçük beynine sok!"

---

"Doğaşkım. Bu kim?" dedi ve çocuğu dikkatlice süzdü. "Tanıştırayım. Bu kuzenim Serdar." Arel Serdar'ın yanına gelerek yüzünü inceledi. "Bebeğim kaşların uzamış. Benim kuaförden randevu istermisin?"

---

"Öhöm öhöm. Umutsuz olduğun zaman. Yersin bir kaşık mantı. Doyamazsan eğer. Bir kaşık ta alırsın antı."

---

"Kafanı kaldır ve bak. Senin için parlayan ve orda olduğunu fark ettirmek isteyen yıldızlar var. Onları görmek için çok dikkatli bakmak gerekiyor. Aklın ile değil. Kalbin ile hisset."

---

"Seni sevdiğimi saklamak istemiyorum. Bunu anla artık! Seni seviyorum! Sana aşığım! Bu duygudan da eminim. Sen benim kalbimi çaldın lan. 4 odacıklı kalbimin içinden bir saniye bile çıkmıyorsun. Ölüyorum. Görmüyor musun?"

---

Hülolar yb baya uzun gelcektir. İD'i düzenlediğim için baya yoğunum. Özür dilerim. Medya çok tatlı lan. Hikayeye bir tanıtım video şeysi gibi şey istiyorum. Güzel bir cümle olmadı evet. Çaktırmayın. Yapabilen bana mesaj atsın lütfen. Ve son olarak yorumunuzu ve votenizi unutmayın. Emeğe saygı! Hepinizi seviyorum! Melekler öpsün kalbinizden.♡

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now