⭐JM-31.Bölüm:'Yaşayacak mı doktor bey?'⭐

11.1K 665 503
                                    


•Bölüm ithafı:
-LukenunPrensesi
-eceyasar350
-Buseynk5
-lalenehri
-tam1black
-FerideElifDeirmenci
-hira_harley
-MelekPehlivanolu
-zeynepp2828
-elifdamla142
-eda_kas13
-Nisanuratis1
-SudenurAkan6177
-xdamlaa37
-yelda83
-daisy1329
-_cikolatalisut_
-ZelihaS00
-fjshfkf
-*Mantılar bol olsun ayol öpücüks öpücüks!*

🎶Teoman-Gönülçelen🎶

*Satır satır uzuncuk yorumlar bekliyorum. İyi okumalar. .

*Düzenlendi*

•••

Hatırlatma:

Derin boğazını temizleyerek elindeki bardağı masaya bıraktı ve hepimize bir bakış attı. "Çağrı." biraz durdu ve derin bir nefes aldı. "Biz Doğa'yla sevgiliyiz."

Gözlerim şaşkınlıkla büyürken Derin'e baktım. Oğlum yuh lan. İnsan alıştıra alıştıra söyler. Hemen gözlerimi Çağrı'ya çevirdim ve vereceği cevabı bekledim. Sadece ben değil. Herkes vereceği, cevabı veya tepkiyi bekliyordu.

•••

"Tövbeler olsun. 10 dakikadır hiç bir tepki vermiyor. Korkmalı mıyız?" Azra oflayarak dirseklerini masaya dayadı. Bu dediğime sadece Selin katıldığını belirten mırıltılar çıkartmıştı. Çağrı tam tamına 10 dakikadır hiç bir tepki vermeden gözlerini benim ve Derin'in arasında gezdiriyordu. Gözlerimi Derin'e çevirdim. Bana yan bir bakış atıp huzursuzca yerinden kıpırdandı.

Meyve suyunu höpürtederek içen Arel'e Selin ölümcül bakışlarını yolluyordu. Arel'in bu bakışları pek taktığı söylenemezdi. Pipeti ağzından çekerek fikrini öne sürdü. "Bence Çağrımlıaşkım şoka girdi. Azroş onu bir tek sen çıkarabilirsin. Hadi öpücük ver ona." dudaklarını büzerek öpücük attı. Azra ise Arel'in bu önerisine ensesine şaplak atarak cevap verdi.

Arel mesajı almış olacak ki, meyve suyunu höpürdeterek içmeye devam etti. Yani bu onun dilinde 'siz bilirsiniz' demekti. Derin sıkıntıyla ellerini birbirine kenetledi ve kulağıma eğildi. "Doğa yanlış bir şey mi söyledim ben?" oflayarak anlına şaplak attım. "Bir de soruyor musun? Şap diye söylenir mi? İnsan alıştıra alıştıra söylerdi. Lup diye söyledin." tek kaşını kaldırarak anlamadığını belirten bakışlarını yolladı. "Lup diye?" kafamı salladım. "Lup diye."

"Bence bir şeyler yapmalıyız. Hastaneye filan mı götürsek acaba?" Azra'nın bu dediğine Arel kendi fikrini katarak, "bir de ameliyathaneye alırız. Nasıl fikir? Kız saçmalama ayol. Gerçi, neyse neyse o konulara girmeyelim şimdi. İşin özeti şu ki, bence ben müthiş zekamla bunu halledebilirim. İzleyin ve öğrenin beybilerim." hafifçe öksürdü ve yumruk yaptığı elini ağzına götürdü.

JELİBONLU MUHALLEBİMWhere stories live. Discover now