⭐JM-22.Bölüm:'Olmadı benim kalbimi paylaşırız. Benim kalbim ikimize de yeter.'⭐

11.7K 903 1K
                                    


Bölüm ithafı:

-IlknurGner
-2beyzag3
-19MRV07
-yazar_umay
-melisagurpinar
-esrasevgim
-camdostgozluk
-gkeynet *Benden size kalpcikler*

Satır satır yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar *.*

*Düzenlendi*

•••

Hatırlatma:

•••

Azra yanımıza gelince tüm gözler ona döndü. Yüzü bembeyazdı. Derin, Azra'yı görünce panikle yanına koştu. "Azra? İyi misin?" Azra bir şey demeden bana bakıyordu. Çağrı da Azra'nın yanına geldi. "Cadı? İyi misin?" Azra kafasını iki yana salladı. "Derin." diye mırıldandı. Ne olduğunu anlamaya çalışıyordu Derin. Biz de öyle. Azra'nın sesini zar zor duymuştuk.

"Köstebek. Burada."

•••

Derin gözlerini kısarak Azra'ya baktı. Ciddi olup olmadığını ölçüyor gibiydi. "Azra. Şaka-" Azra hızla Derin'in elini ittirdi. "Allah aşkına ne şakası Derin? Dalga mı geçiyorsun benimle. Şaka yapar gibi halim mi var benim?" müzik sesi durmuştu. Herkes pür dikkat buraya bakıyordu. Derin ellerini saçlarının arasından geçirdi. "Azra. Her şeyden önce. İyi misin?" Azra yavaşça kafasını salladı. Derin bir şey demeden Azra'yı çekip sarıldı.

"Kim peki? Nerede? Sen nereden duydun?" Azra geri çekilerek Selin'e baktı. Ardından gözleri bana kaydı ve kafasını yavaşça iki yana salladı. Elbisesini tutarak buraya doğru gelen Petek hepimize bir bakış attı. "N'oluyor burada?" Azra hızla kafasını Petek'e çevirdi. Ardından alayla güldü. "Bence sen ne olduğunu iyi biliyorsun Petek." dedi ve Petek'in tam karşısında durdu. Petek'in şaşkınlıkla gözleri büyüdü.

Berkan gözlerini kısmış bir şekilde Azra'ya bakıyordu. "Ne diyorsun Azra? Neyi biliyorum ben?" sesin de gerçekten büyük bir şaşkınlık vardı. Derin de gözlerini kısmış durumu anlamaya çalışıyordu. "Demek ne olduğunu bilmiyorsun. Aptal mı sandın kızım sen beni. Konuştuğun her şeyi duydum." Petek bir şey söylemek için ağzını açtı. Fakat geri kapattı. "Ne konuşması? Azra anlatacak mısın artık?"

Azra, Derin'e yandan bir bakış atıp tekrar Petek'e döndü. Çağrı yanıma gelerek kollarını arkadan boynuma doladı. "Derin? N'oluyor burada?" kalabalık geriye doğru çekilirken, orta yaşlı, takım elbiseli ve gayet dinç bir adam yanımızda durarak Derin ve Petek'e bir bakış attı. "Baba? Senin burada ne işin var?" dedi Derin. Yani bu adam Derin'in babası mıydı? Benim de kısmen patronum oluyordu.

"Bırak şimdi beni. Ne oluyor burada? Azra niye Petek'e bağırıyor?" Derin'in çenesi kasıldı. Onun da ne olduğundan haberi olmadığı için bir şey söylememişti. Azra boğazını temizleyerek tüm dikkati üzerine çekti. "Halil Amca. Az önce Petek'i biri ile konuşurken duydum. 'Dosyaları hallettin mi? Her şey tamam mı? Onu yok etmelisin. Kimse köstebeğin burada olduğunu anlamamalı' gibi. cümleler kuruyordu. Ama kim ile konuştuğunu göremedim."

Derin bir hiddetle Petek'e döndü. Petek ise, "Azra. Sırf Derin var diye susuyorum. Sabrımı zorlama. Seni öldürürüm kızım. Yalan söylüyor Halil Amca." diyerek Azra'nın üzerine yürüdü. Azra da onun üzerine yürüyerek, "Ne o? Gerçekler acı mı geldi Petek?" Derin'in babası araya girerek ikisini de geriye doğru çekti. "Susun! Azra kızım. Sen emin misin? Petek kızım yapmaz öyle şeyler." dedi. Alayla gülerek Arel ve Selin'e baktım. Onlar da alayla gülerek kafalarını 'tabi tabi.' dercesine sallıyorlardı.

JELİBONLU MUHALLEBİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin