Perimus

Perimus

25.7K Reads 2.4K Votes 87 Part Story
luna By veelzeggend Updated Jun 25

Perimus is één van de grootste rijken die de wereld kent. Het is het mystieke middelpunt van de aarde; daar waar draken verhandeld worden, mensen van over de hele wereld bijeen komen, waar kusten zijn met honderden machtige schepen en fortuinen kunnen groeien tot kluizen vol goud. 

Perimus kent echter ook zijn armoede. Kissa groeit op in één van de armste wijken in Perimus: de Karkassen. Als zij, samen met haar vrienden, Ope en Sergio, in de problemen komen, raakt ze in contact met de machtige Vitum Onyx. Niet alleen toont hij Kissa verassend veel genade, ook biedt hij haar kansen aan die ze nooit had gedacht te krijgen. Niemand weet precies waarom de Vitum dit doet, maar hij blijkt de goede keus te hebben gemaakt: in een mum van tijd, werkt Kissa zich naar de top - waar ze tussen de zonen en dochters van de Vitums staat, tussen de rijkste families en de krachtigste krijgers. 

Hoewel Kissa's succes haar ver van haar afkomst brengt, vergeet ze nooit waar ze vandaan is gekomen; haar wereld lijkt zichzelf dan ook overhoop te gooien als een kleine groep Vitums besluit om de gehele Karkassen en al zijn inwoners uit te roeien. Kissa doet er alles aan om hen te stoppen en raakt verstrikt in een strijd vol burgeroorlogen, opstanden en keuzes die ze nooit had gedacht te hoeven maken.