NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Poorten [Netties2016]

Poorten [Netties2016]

150K Reads 10K Votes 36 Part Story
Simone G. By SimoneG_ Completed

'Mensen zijn zo zwak' hoorde ik hem daarna zeggen. Ik liet mijn mond open vallen, wat een eikel! 'Dat je het even weet meneer egocentrisch' hoorde ik mijn oud klasgenoot zeggen. 'Ik tel hier tot tien om kalm te blijven, deed ik dat niet dan had ik mijn vuist in jou gezicht geplant'. 'Dan is het maar goed dat je dat doet want dat was toch niet gelukt want je bent te langzaam'. Ik denk het weer, wat een eikel!
 
 
 Er zijn Poorten geopend waar de mensen niet vanaf wisten en wat daar door heen komt daar zit niemand op te wachten. Grote wezens die dorpen verwoesten, plunderen en mensen doden. Om het nog even wat erger te maken, ze zijn niet te doden met onze wapens. Elfen komen ook door die Poorten heen en besluiten om met ons samen te werken en ze tegen te houden want het is erger dan ze hadden verwacht. 
 
 
 Lily heeft die wezens gezien, dichterbij dan haar lief is. Het ging allemaal prima, haar leven die ze leidde. Maar uiteindelijk kan het niet anders en geeft ze zich zelf op om mee te helpen om die wezens voor eens en voor altijd te laten verdwijnen.
 
 
 Boek 1 in de Fëawen Series.

Saantjuhhh Saantjuhhh Sep 22, 2016
Let's read it again!
               
               Ik hou van dit boek ♡♡
               Lievelingsboekkk
Biezie1890 Biezie1890 Jul 06, 2016
Ik lees hem nu denk ik voor de 4e keer! Het is een super leuk boek. :D
Turtanic_ Turtanic_ Sep 22, 2016
Het is als wij mensen. Want het kan wel als wij zijn en niet als ons zijn. Meestal moet je er zijn of ben achter plakken om het te zien.
xZoeee xZoeee Mar 29, 2016
Ik ga hem gewoon voor de 2e keer lezen hoor! Ik vind 't zo'n leuk boek
TheTawnyOwl TheTawnyOwl Apr 03, 2016
ik heb een recentie gelezen dat je veel taalgouten maakt mij is het niet echt opgevallen (ik heb zelf dislectie) maar wat me miss. wel is opgevallen is dat je zinnen soms wat raar klinken
               voor de rest heb je me bij dit eerste hoofdstuk al behoorlijk nieuwschierig gemaakt op de rest xD
CarmenSunny CarmenSunny Apr 10, 2016
Wauw, ik vind je verhaal nu al leuk! Zou je misschien ook mijn verhaal willen lezen?☺️