Életem hangsora

By N_Hangi

68.8K 3.9K 167

-Én...megpróbáltalak szeretni de...de nem megy!-néztem rá hűvösen a szerephez tartva magam. -Csak adj még egy... More

Bevezető
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
5. rész
6. rész
7. rész
8. rész
9. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
16. rész
17. rész
18. rész
19. rész
20. rész
21. rész
22. rész
23. rész
24. rész
25. rész
26. rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész

15. rész

1.6K 124 3
By N_Hangi


Miután mindenki bevonult a nappaliba, felsorakoztak, majd kínos csönd telepedett ránk. Én a földön feküdtem, és úgy éreztem, minden másodpercben egyre és egyre vörösebb lesz a fejem. Logan még mindig fent feküdve, kínosan a hajába túrt. Abril nagyokat pislogott, Nat és Juliet összenéztek, Maddie pedig hol rám, hol Loganre pillantott. A csöndet végül Abril törte meg:
-Szóval? Ki kér pezsgőt?-indult a könyha felé, hogy poharakat hozzon.
Az est hátralévő része egész kellemesen telt. Lassacskán elkezdett oldódni a hangulat, a többiek nem feszegették a megérkezésükkor látottakat, és lehet jól is tették. Mivel ha megkérdezték volna, akkor biztos, hogy se Logan, se én nem tudtunk volna épeszű magyarázatot adni a dologra.
Megittunk egy-egy pohár pezsgőt, közben beszélgettünk. Nagyrészt rólam volt szó, a plusz egy klippről, de előkerültek egyéb témák is. Se én, se Logan nem említettük a Briannel való találkozást, de talán jobb is. Lehet nem bírtam volna ki sírás nélkül, ha el kell mesélnem. Olyan éjfél körül hazakerültem, Abril hazafuvarozott.

[...]

A elkövetkezendő napok megszokottan teltek. Mintha a nemrég történt eseményeket csak álmodtam volna.
Megkezdődött az eredetileg is tervezett videoklippem forgatása, ami mindössze pár napot vett igénybe. Pár közeli felvétel kivételével nem is szerepeltem benne túlzottan sokat. Inkább a táncosok kaptak benne nagyobb szerepet, de szerintem egész jó lesz.
Most éppen a hátsó ajtómnál toporgok, várva hogy Logan megérkezzen. Kevin az előbb csörgött rám, hogy van egy kis megbeszélnivalónk, és, ahogy ő fogalmazott, "a drágalátos barátom" már úton van értem.
-Megjött a gerlepár?-nyitott ajtót Kevin, miután biztonságban odaértünk.
Bementünk, majd leültünk a nappaliban. Szokásom szerint lehuppantam a kedvenc fotelembe, de a dohányzóasztalon megakadt a szemem.
-Ez meg mi?-sandítottam Kevinre a papírokra mutatva.
-Ezért hívtalak titeket. Üljetek le mindketten-jelezte Logannek is, hogy foglaljon helyet.-Tehát...
-Mondd, hogy nem még egy rossz álhír, ami miattam történt...-támasztotta meg a fejét Logan, és fáradtan felsóhajtott.
-Nem, most kivételesen jó hírekkel állok elétek. Illetve attól függ, hogyan nézzük-tárta szét a karját Kevin.
Köröztem egyet a kezemmel a levegőbe, ezzel sugallva, hogy ne húzza el ennyire a témát.
-Kivételesen...-motyogta Logan. Láthatóan nem volt formában.
-Tehát, még nem tudni sokmindent, de Anthony Warren azt szeretné, ha szerepelnétek a filmjében.
Kevin felvett az asztalról pár lapot, és megigazította őket, hogy egységesen álljanak.
-Hű...-nyögte ki Logan. Nekem is nagyjából ez volt a reakcióm.
-Sőt, pontosítok, azt akarja, hogy ti játszátok a főszerepet. És ez biztos.
-Ezt nem hiszem el...-esett le az állam.
Tudni kell, hogy Anthony Warren az egyik, ha nem a legjobb rendező Hollywoodban. Viszont elég furcsa gondolkodású ember, sosem lehet tudni éppen mit akar, és mit nem. Bár ezek csak városi legendák, az biztos, hogy az ő filmjeiben nem szerepelhet bárki. És ezt nem úgy kell érteni, hogy a legnevesebb, legfelkapottabb színészekkel dolgozik, egyáltalán nem. Warren minden szerephez a tökéletes karaktert keresi. Válogatásokat tart, nála a kezdő és a már elismert színészek ugyanolyan szinten állnak. Mindig azt tartja szem előtt, hogy a színész ne csak eljátsza, hogy azonosul a karakterrel, hanem legyen ő maga a karakter. Szerinte nem lehet mindent eljátszani, és ha valami nem szívből jön, az meglátszik. Az információim nagy részét Nathanieltől tudom, ő mondhatni dolgozott együtt Anthony Warrennel, bár Warren csak besegített és nem az ő filmje volt.
-Pedig így van. Az asszisztense azt mondta, tetszett neki az a sok botrány, amit a napokban összehalmoztatok, az energia, ami körüllengett titeket...
-Hát ez rohadt jó...-csapott a fotel karfájára Logan.-Kiaggódom a belem, aludni sem tudok mert bűntudatom van, hogy esetleg Hollynak miattam megy tönkre a karriere a sok botrány miatt, erre tessék!
-Nem mintha olyan nagy botrányokba keveredtünk volna, csak kissé fel lettek nagyítva a dolgok-vontan vállat.
-És ez pont elég ahhoz, hogy nagy botránynak nevezzük a történteket. Minden esetre Anthony titeket akar a vászonra, szóval itt írjátok alá-tolta elénk a papírt.-Átolvastam, minden oké, de azért fussatok rajta végig. A részletekkel kicsit később fogok majd jelentkezni, de nyugalom, minden meglesz időben.
Nem volt kérdés, hogy Logannel aláírjuk. Ez óriási lehetőség.
-Egyébként...a botrányok miatt választott minket Warren?
-Csak azért-válaszolt a kérdésemre Kev.-Ha belegondolsz, most minden körülöttetek forog, ti vagytok porondon. Ha bejelentik hogy a főszereplésetekkel készül egy új film, ezer százalék hogy mindenki felfigyel majd rá. Illetve ez az én véleményem, viszont Warren asszisztense azt mondta, azért kellettek ti, mert kellenek a filmbe azok az érzelmek, amiket a mostani helyzet kivált belőletek.
-Az, hogy idegben vagyok egész nap, és nem tudok aludni?-vonta fel a szemöldökét Logan morcosan.
-Hát, lehet az is...de ők Holly szakítására, a te érzelmeidre a dolgokkal kapcsolatban, akkor esetleg Holly sérülékenységére...szerinten ilyenekre gondoltak.
-Hé, nem is vagyok sérülékeny!-fontam össze a karom.
-Annyira tényleg nem, viszont ők lehet máshogy látják. De ez egyáltalán nem fontos. Ha titeket akarnak, hát titeket akarnak. Játszátok el, ez a feladatotok. Egyébként meg fogalmam sincs mit akarnak, miért akarnak, de nem mindegy? Itt a lehetőség, kész. Éljetek vele.
Még beszélgettünk egy fél órát, majd mivel Kevinnek sok elintéznivalója volt, készülődni kezdtünk.
-Igazából-kísért minket Kev az ajtó felé-csak attól félek, hogy amiatt a film miatt méginkább össze akar majd hozni titeket a nép. Még ha el is játszanátok, de Holly, neked a szakítás miatt még nem kéne, Logannek pedig az imidzsébe nem fér bele.
-Attól ne féljünk, az én imidzsem bármikor el tudja viselni Hollyt-vigyorodott el Logan, kivillantva hófehér fogait.
-Igen, és pont ehhez a viselkedéshez nem való egy tisztességes barátnő-sóhajtott fáradtan Kevin.-Viszont jók legyetek-nyitotta ki az ajtót.-Pár nap múlva találkozunk a reptéren, hogy leforgassuk a közös klippet. Addig semmi kirándulgatás, és Holly, légyszíves kerüld el messzire a tejtermékeket. És Logant-veregette meg a vállamat Kevin.
-Megpróbálom-nevettem, majd beültem Logan mellé az autóba, és hazaindultunk.

Continue Reading

You'll Also Like

142K 7.2K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
3.3K 441 24
Ivy és Mason szerelmi története! A történet Skóciában játszódik, mindketten ott laknak, de valahogy még sose találkoztak egymással, egészen mostanáig...
170K 6.3K 119
A második félévben megérkezik egy új tanuló az osztályba: Dylan Howland. Minden lány odavan érte, kivéve Livet. Ő nem esik ilyen könnyen bele egy fiú...
5.7K 428 10
Mi történhet akkor ha beleszeretsz egy tőled 7 évvel idősebb egyetemistába? Semmi komoly... De... mi van akkor ha... ez a srác a nővéred pasija? Nah...