BEŞİK KERTMESİ

By YaseminAkar376

136K 5K 1.2K

"Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük yaşta ailesinin bir hatası yüzünden Beşik Kertmesine zorlanan genç bir kı... More

BEŞİK KERTMESİ
SEN BANA AİTSİN
EVLENMEM
CEVAP VER
SIRAÇ!!
KIRGINLIK
SIÇAN
İLK ÖPÜCÜK
KAVGA
ÜZGÜNÜM
HİSSİZLİK
CANIN YANDI MI ?
KEŞKE ÖLSEN!
BENİMLE YANIYORSUN
NEFRET
BENİM KARIM
ANLAŞMA
ALEV ALEV
KARAKTERLER
BEBEK
KORKMA
ORMAN
BENIM IÇIN
MERAK
HAVUZ

PLAN

4.5K 178 65
By YaseminAkar376

MULTİMEDYA: DERİN VE URAZ BOLUMDEKI KIYAFETLERI ILE SIZLERLE 🌼🎈

BAŞLAMA SAATINIZ LÜTFEN 🎈

IYI OKUMALAR GUZELLIKLERIM🎈

Gözlerim bir aydınlığa giriş yaparken yavaşça doğrulmaya çalıştım ama iki kol buna izin vermemişti. Urazın sıkıca sarmış olduğu kollarına baktim. Rüya görüyordum galiba şuan halâ bana sarılıyordu ve biz böyle uyumuştuk bunu bana neden yapıyordu ki? Neden bana karşı bu kadar acımasız olup sonra yaralarımı sarıyordu? Yanıtsız kalan sorularımın cevabını bir tek o biliyordu. Saate baktığımda 07:13 olduğunu görünce okula az vakit kalmıştı. Hafif başımı kaldırıp uyuyan uraza baktığımda halinden rahat gibi uyuyordu.ilk defa kaşları çatık değilken uyuduğunu gördüm ve gerçekten o kadar masum gözüküyordu ki içini bilmesem aşık olurdum bu adama ben...

Derin bir nefes alıp "Uraz "  diye seslendim.  Kollarını daha çok sıkıp derin bir nefes aldı kafasını saçlarıma gömmüştü. Ah içime kramplar girerken tekrar " Uraz uyan okula geç kalacağız." Diye söyledim kollarından kurtulmaya çalışarak... Ses gelmeyince aklıma gelen şeytani fikirle sırıttım.  Napayım kalkmıyor daha fazla sıkarsa nefes alamicam. Kollarına bakıp sırıtarak sağ kolunu isirdigim anda " napıyorsun kızım Manyak misin sen!" Diyerek bağıran uraza göz devirip ayağa kalktım. " Deminden beri sesleniyorum napayım " diyerek kendimi savundum. Oysa pişkince sırıtıp"halinden çok memnundun akşam.Ben sabah  uyandirmazsin sanıyordum." Diyerek ayağa kalktığında utançla ona baktim. Eline fırsat geçmişti salak ne olacak. Cevap vermeyip hızla banyoya girip rutin işlerimi hallettim.

Tenefüs zili çaldığında elif hızla yanıma koşup "Derin hadi kantine inelim " dediginde ayağa kalkarak koluma girmesine izin verdim sınıftan çıkarken urazın sesini duyup ona baktım " bana da tost getir sucuklu olsun" deyip göz kirptiginda gözlerimi devirip sınıftan ciktik.  Öküz okul içinde bile devam ediyordu bu kölelik bitsin onunla başka iddaya girip ben kazanıcam ozaman hesaplasicaz. Elif hızla kolumdan cekistirirken bu hâline gülüyordum meraklı...

Olayları tek tek anlatırken elifin yüz şekli kahkaha atmama sebep olurken zorlukla gulmemi bastırıp " öyle işte elif ne yaptığını anlamıyorum " diyerek elife baktim. Oysa heycanla " bence uraz senden hoşlanıyor kanka yani bu anlattıklarına bakılırsa ister istemez sana kıyamıyor, seni kıskanıyor, korkunla tek başına yüzleşemene izin vermeyip dün seni bırakmadı. Istese bırakırdı dimi?" Diyerek bana heycanla bakarken ben kocaman gözlerimle ona bakıyordum.  Ne yemişti bu kız sabah sabah sacmaliyordu. " Uraz ve benden hoşlanması güldürme beni elif o beni neden kiskansin ki hem seven kıskanır sadece. O beni sevmiyor bırak sevmeyi canımı yakmatan zevk alacağını söyleyen biri" dedim sakince. " Saçmalama derin. Tamam uraz'dan bahsediyoruz ama bu olanlarida görmezden gelemeyiz. Bak şöyle yapalım bunu anlamak için urazı kıskandırmakla başlayalım sonra bir sebepten senin canin yansın ve telaşlanacak mi görelim.  Böylelikle sana değer verdiğini anlarız sevgili gelin hanım " diyerek göz kırptı.

Elifenin hızla omuzuna vurup telaşla " sessiz olsana kızım gelin hanım felan biri duyacak" diyerek sitem ettiğimde gülerek " ee ne diyorsun yapalım mı?" Dediginde göz devirdim. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorduk. Zavallı arkadaşım bunu doğuşla kendisine yapmak çok istemiştir kesin bu planı onda da deneyebilirdik. Bunu sonra düşünecektim.  Elif bana heycanla bakarken " iyi peki tamam" diyerek pes ettim. Denemekten zarar gelmezdi en azından azcik eğlenirdim. Aklıma gelen şeyle hızla kalkıp tost yaptırdım. Elifle lafa daldık tost araya karıştı uraz kudurmuştur.

Hızla elifle sınıfa girip ders zili çaldığında yerinde sinirle bana bakan uraza yaklaşıp" şey sıra vardı ondan uzun sürdü." Diyerek gülümseyerek ona baktım.

Sabir oğlum uraz sabır

Hırsla elimden tostu alıp önüne döndüğünde rahatca nefes verip önüme döndüm. Neyseki al götür başka getir davası yapmamıştı bu da iyidi.

Sınıfa hocanın girmesi ile arkama yaslandım. Gülle göz göze gelince bana kıskançlıkla baktığını anlayabiliyordum. Kim bilir aklından neler geçmişti? Uraz sayesinde gül evliliğimiz hakkında tek yorum yapmıyordu gerçi herkes öğrense biz ayrilcak değildik sadece kimse bu erken yaşta evli olduğumu bilsin istemiyordum yoksa urazla evli olmak isteyen kızlara büyük bir  kapak olurdum. Hoca ders anlatırken uraz saçımla oynamaya başlamıştı. Oha saçımla oynuyor elifle göz göze gelince bana muzipçe göz kırpıp önüne döndü. Urazın bu hareketine sessiz kalıp tepki vermeden elifin söylediklerini düşündüm. Uraz taş kalbi olmasına rağmen birini sevebilir miydi? Birine değer verirmiydi? Bunların tek cevabı urazdaydı ,elifin planını denemekten zarar gelmezdi...

"Hocam kusura bakmayın ama bir duyuru yapmam lazım"

"Buyrun müdür bey."

" Evet çocuklar sınavlar yaklaşıyor size moral amaçlı bu akşam okulda parti verilecek umarım hepinize iyi gelir şimdiden iyi eğlenceler. "  diyerek konuşmasını bitirdiğinde gül "bu çok iyi bir haber " diyerek sevinç çığlığı atınca göz devirdim. Görende ünlü geliyor sanırdı. Sınıftan mutluluk uğultuları yükselince benimde hoşuma gitmişti bu parti işi moral olabilirdi hepimize.  Uraza baktığımdaysa ifadesiz bir şekilde olup biteni izliyordu. Bir insan nasıl hiçbirşeye tepki vermez ya sevimsiz şey.

Öğle arasına girince elifle kantine yöneldik. Sıraya girdiğimde urazda sıraya girmişti hayret kafasına taş düştü sanırım. Hızla elifle yemeğimizi alıp boş yer baktık ama yer yoktu. Uraz yanımdan geçerken" beni takip et!" Diyerek geçip giderken arkasından saf saf baktim. Kim bilir yine ne isteyecekti elif elini omuzuma koyup " sen git sonra konuşcaz" diyerek yanımdan ayrıldığında bende urazın peşine takildim. Hızla bahçeye ilerlerken arkaya bahçeye yöneldiğini görünce bende onu izledim. Of kim bilir ne yapacak? Bende arka bahçeye adımlamamla çardakta yemek yiyen urazı görmeyi beklemiyordum. Uraz kafasını kaldırdığında tek kaşıda otomatik havaya kalkmıştı." Ne dikiliyorsun gel ." Demesiyle elimdeki tepsiyle yanına ilerleyip karşısına oturdum.

Herhalde birşey istemeyecek. Bende yemeğime odaklanıp sessiz bir şekilde yemeklerimizi yedik. Meyve suyumla aşk yaşarken sonuna gelmiştim ne güzel içiyordum ya yüzümü asıp boş kutuyu masaya bıraktığımda urazla göz göze geldim. Yine anlayamadigim şekilde bana bakıyordu. Eliyle meyve suyunu itip" al iç " dediğinde şaşkınca ona baktım. Noluyor bu çocuğa kendi meyve suyunu bana veriyordu. Hemen sevinerek elime alıp yudumlamaya başladığımda" bana kantinden çay getir." Demesiyle meyve suyunu öksürerek geri bıraktım. Bu çocuk karşılığını almadan tabiki hiç birşey yapmazdı hayvan ne olacak gözlerimi devirip ayağa kalktigimda " çöpleri de at ve birdaha göz devirirsen bana seni öperim bilmiş ol!"Tıslayarak söylediği şeylerle tek odaklandığım seni öperim demesiydi. Beni öpmek için bahane mi üretti? Yada korkutma amaçlı mı demişti?   Içimdeki kasvetle hızla çöpleri alıp yanından ayrıldım. Kantine girdiğimde bir çay söyleyip yavaş adımlarla okulun arkasına ilerledim. Çayı dökmemek için yavaş yavaş çaya bakarak yürüyordum ki, Sertçe ayağımın takılmasıyla çay yerle buluşurken bende son anda tutularak yere düşmekten kurtuldum. Beni tutana baktığımda urazın kendini zor tuttuğu her halinden belliydi. Neye takılmıştım ki ben kendimi doğrulttugumda karşımda sırıtan gülle cinlerim anında tepeme gelmişti. Sarı şeytan beni yere düşürecekti." Gül saçma sapan hareketlerden vazgeç canını yakmatan zevk duyarım!" Kükreyen urazın sesiyle gülün anında gülen suratı asılmıştı.  Gözleri dolarak hızla yanımızdan ayrıldığında etraftakilerde  dağılmıştı.

" körmüsün sen neden önüne bakmıyorsun lan?" Urazin sinirli sesiyle ona baktığımda gözleriyle beni tariyordu. " çayı  dökmemek için elime bakıyordum " diyerek savundum kendimi. "Sikerim yapacagin işi. Ya birşey olsaydı?" Diye bağırdığında sinirle ona baktım. Beni çok düşünüyor güya beni öldürmek isteyen o  ama başkası birşey yapıncada kalkan olur. Alayla gülüp " Korkma senin gibi kimse canımı yakamaz uraz yıldırım. Yaksa bile hissetmem senin acılarından." Diyerek hızla sınıfa koştum cevap vermesine fırsat vermeden. Gerçekten sinirlerimi bozmuştu.

Elif hızla yanıma koşup " camdan olanlari gördüm uraz seni nasılda arkasına aldı ayyy çok heyecanlıydı" diyerek heycanla konuştuğunda cevap vermeyip sırıma yöneldim.  Elifte arkamdan gelerek yanıma oturduğunda " noldu sana kanka?" Diyerek ona bakma mi sağladığında seslice nefes verip " bence vazgecelim elif. Uraz ve ben birbirimizin anca canını yakarız " diyerek önüme döndüğümde elif hızla omuzlarımdan tutup tekrar kendine çevirerek "Saçmalama bak şöyle yapalım uraz partilerden nefret eder gülden biliyorum bir gün sınıfta gül onu partisine davet ettiğinde partilerden nefret ederim diyerek gitmişti ve gelmemişti. Egerki akşam ki partiye seninle gelirse sırf seni yanlız bırakmamak adına gelir. Çünkü o gerçekten nefret ediyor partiden" diyerek yanağıma bir öpücük kondurup " akşama mesaj aticam şimdi ne giyicegini düşün kıskandırmak için çok iyi bir fırsat bu parti " diyerek yanımdan kalkıp gittiğinde oflayarak önüme döndüm.

Uraz derse girmemişti kim bilir söylediğim sözler karşısında nasil deliye dönmüştür değil mi oh olsun. Telefonuma bildirim sesi gelince hızla açıp mesaja baktim.

*Azrail'im Uraz!

'Cama bak.'

Okuduğum mesajla arkamı dönüp cama baktığımda bahçenin ortasında dikilmiş duruyordu. Ne oldu der gibi elimi sallayıp dik dik ona baktım oysa telefona yönelip tekrar bana bakınca tekrar bildirim sesiyle telefonuma baktim.

*Azrail'im Uraz!

'Yanıma gelmen için bir dakikan var!'

Bu çocuk kendini ne sanıyordu acaba. Dersin son dakikalarına geldik zaten her derste çıkarsam okula gelmim ben hiç.

*Gönderilen Azrail'im Uraz!

'Zil çalıcak zaten birazdan az beklesen?'

Diyerek cevap yazdığımda uraza baktim. Tek kaşını bana kaldırarak baktığında dudağımı dişlerimin arasına aldım.

*Azrail'im Uraz!

'Son 45 saniye...'

Gözlerimi devirip önüme döndüğüm de zil çalmıştı oh be dersi bölmemiştim. Hızla merdivenlerden inerken elifte arkamdan geliyordu canım arkadaşım kıza birşey demeden gidiyordum. Bahçeye çıkıp urazın yanına koştuğumda arkama baktığımda elif çardaklardan el salladı.

"Partiye gitmiyorsun." Urazın söyledigi şeyle ona dönerek kaşlarımı çattım. " A-anlamadım" dediğimde şaşkınlıktan kekelemistim. Ne dediğinin farkında mi acaba?  Uraz hızla kolumdan tutup kendine çektiğinde " bir daha ben son sözümü söylemeden yanımdan gidersen seni pisman ederim" diye tıslayarak konuştuğunda bunun bir ceza olduğunu anlamıştım.  Iyi ki bir kölesi oldum. Moralim yerle bir olurken çoktan gözlerim dolmuştu bile. Hızla başımı sallayıp onu onaylayarak sessiz kaldım. Oysa sabir diler gibi kolumu hızla bırakıp yanımdan geçip gittiğinde bende elifin yanına gittim.

Yanına oturduğumda telaşla " Derin iyi misin noldu ?" Diyerek bana sarılınca bende ona sıkıca sarildim ağlamamak icin kendimi Zor tutuyordum resmen. Boğuk çıkan sesimle " Uraz partiye gitmiyorsun   dedi elif." Dediğimde beni kendinden ayırıp çatık kaslarıyla bana baktı. " Ne alaka senide kendisine benzetecek herhalde " demesiyle hızla elimi tahtaya vurup " tövbe tövbe " dedim. Elif düşünür gibi yapıp " buldum " diyerek cirladiginda  ifadesizce baktim.

" bak şimdi sen derse girmiyorsun direkt eve gidiyorsun yatıyorsun moralin bozuk olcak trip atacaksın uraza partiye gidemediğin için. Eğer oda bu hâline kıyamayıp git derse plan tıkır tıkır işler ve tabiki senle gelirse plan o an başlar yani herşey sende şimdi kalk git ben sana mesaj atacam zaten  iyi oyna rolünü. " uzun konuşmasından şaşkınca ona baktığımda o karşımda sırıtıyordu. " kanka senden korkuyorum harcaniyorsun sen burda " diyerek gülmeye başladım oda bana eşlik ederek" hadi hadi kalk git Uraz efendi bakalım dediğimiz biri olacak mı?" Diyerek beni oturduğum yerden kaldırıp itikledi. Hiç birşey demeyip gülümseyerek yanağından öptüm ve okul çıkış kapısına yönelip okuldan ayrıldım. Seni kendime aşık edip pisman edicem uraz yıldırım bana yaptığın şeyler için pisman olacaksın. Içimden kendime söz verip evin yolunu tuttum.

Eve geldiğimde hızla yatak odasına çıkıp telefonu şarja takip açtim. Gardolaba yönelip  üzerime rahat şeyler alıp banyoya yönelip sicak bir duş aldım. Sicak suyun verdiği rahatlamadan saçlarımı havluya sarıp odaya geri döndüğümde telefonuma mesaj gelmesiyle Telefonu elime alıp mesj bolumune girdim.

*Azrail'im Uraz! (2)

Kimbilir ne tehtitler savurdu.

' Benden habersiz okuldan gitmek ! '

' Eve geliyorum zaten egerki evde olma seni eve getirip gomerim!'

Gözlerimi devirip telefonu yatağa attım. Nerde olabilirim ki nereyi biliyorum da nereye gidicem ki zaten gitsem uydu alıcısı gibi beni bulurdu. Benim ondan kurtuluşum yoktu ki. Aynanın karşısına geçip saçlarımı kuruttugumda aklıma kek gelmesiyle karnim guruldadi. Canım tatlı çekiyordu resmen kesin özel günüm yaklaşıyordu. Cani tatlılar çeken bir ben değilim dimi?

Mutfağa girdiğimde kek malzemelerini çıkarıp yapmaya başladım. Tüm malzemeleri birleştirdikten sonra çırpmaya başladığımda dış kapı büyük gürültüyle açılıp kapandı.  Işte uraz beyde geldi inşallah pot kırmam hadi kızım derin göster kendini as suratını umursamaz davran. Çırpmaya devam ederken uraz " Derin!" Diyerek kukreyince yerimden sıçradım. Yuh o nasil bağırmak sesinde ki ton bile beni öldürürdü. Kekelemek adına " burdayım " diyerek sogukca cevap verince kendimi tebrik ettim. Adim seslerinden sonra uraz yanımda yerini alıp sertçe kolumdan tutmasıyla elimdeki cirpiyla ona dönmemle üzerine bulaşmıştı.  Ah hadi ama olamaz valla benim suçum yok kendisi çekti beni hızla. Uraza baktığımda volkan saçan gözleriyle üzerini umursamadan " bir daha tek başına  bensiz adim atmayacaksın! " dediğinde suratımın asikligiyla kafamı olumlu anlamda salladım. " Anladın mi " diye kukrediginde " anladim" dedim. Kafa salladık dimi beyinsiz ya... kolumu hızla bırakıp " Napıyorsun burda?" Dediginde önüme dönüp sitemli şekilde " akşama kadar yiyebilcegim kek,börek,çörek yapicam" dedim. Oysa kendini dizginlemeye çalışır gibi seslice nefes alıp verip " akşama benle gidiceksin partiye tek olmaz " söylediği şeyle ona baktım şaşırarak. O partiden nefret ederdi ve şimdi bana tek gidemezsin benle gidersen öyle gidersin diyor oha inanmıyorum elife söylediğim zaman deliye döner kesin. " Duydun mu beni benle gidiceksin dedim!" urazın uyarı dolu sesiyle kendime gelip sevincimi belli etmeyip kafamı salladım. Mutfağı terk etmesiyle hızla telefonu elime alıp

*Gönderilen Elif

'Elif uraz gelip partiye benle gidiceksin yoksa başka türlü gidemezsin dedi ayrıca trip bile atmaya başlamadan 😦'

Diyerek gönderdiğimde hazirladigim keki fırına verdim.

Telefonumun mesaj sesiyle sırıtarak elime aldım

*Elif

'Oha ciddi misin? Ben sana demiştim. Bu çocuk kesin senden hoşlanıyor. Plan başlasın bebeğim😘'

Cevap kısmına bir sürü kalp atıp telefonu elimden bırakıp kekin pişmesini izlemeye başladım. Gerçekten benden hoşlanabilir mi uraz?

Telefonuma tekar mesj gelince açıp baktim merakla

*Elif

'Çok güzel giyin gecenin kızı sen ol ve urazı kudurtalım kankam. Hadi sexi kızım göster kendini 💋'

Elifin mesajına gülüp telefonu elimden bıraktım deliydi bu kız ama ıyiki tanımışım onu o olmasa derdimi kim dinlerdi ki? Kekin muhteşem kokusuyla hemen fırından çıkarıp mis gibi kokusunu içime çektim.

"Ne aç birşeysin sen" urazın kinayeli sesiyle ona bakıp dil çıkardım. Önüme dönüp keki servis tabağına koyup üzerine hazirladigim kakolu sosu döküp masaya bıraktım.  Urazın ılık nefesi boynumu sararken bedenim donmuştu sanki. Arkamdan kafasını uzatmasiyla yanaklarımız birbirine değince küçük sakallarından gidiklanmistim." Dilini koparırım ufaklık hemde hiç tahmin etmicegin şekilde zevkle yaparim" boguk çıkan sesiyle sessiz kalıp aklıma binbir türlü fesatliklar gelirken utançtan şuan domates gibi olmuşumdur kesin. Uraz başparmağını sosa bandırıp burnuma sürmesiyle kahkaha attım. Bu hareketini beklemiyordum. Benden ayrılınca göz kırpıp mutfaktan çıkan uraza bakmakla yetindim.

Masa hazır olduğunda yemeğimizi yemek için masaya oturduk ama ben yemek yerine keke saldırmıştım resmen. Kim bilir şuan nasil gözüküyordum da urazı şaşırmıştım.

Keki bütün yutuyor galiba aç insan

Ağzımdaki kekle zoraki gülümseyip ona da uzattım bir dilim. Göz devirip elimdeki keki alıp kibar şekilde yerken utanmistim. Ben kekle savaşa girmiştim resmen. Aman banane bir tek ben böyle yemiyorumdur benim gibide çok vardır yani.

Telefonumun melodi sesi salonu doldururken hızla elime alıp arayana baktım.  Bu da kimdi şimdi gizli numara. Uraza kaçamak bakış attığımda dikkatle bana baktığını görünce hızla reddedip masaya koydum. Kimse kim yanlışlıkla da olmuş olabilir dimi? Tekrar telefonum çalınca arayan yine gizli numaraydı tam elime alicakken uraz hızla telefonu eline alıp açıp kulağına götürdü. Odun ya...

"Kimsin lan!" Diye sertçe açtığında şaşırmadım herzamanki öküz uraz kibar olamazdı asla.

"Sana diyorum konuşsana!" Diye bağırdığında sinirden soluyordu.  Karşıdan ses gelmiyordu demekki. " her kimsen siktir git bir daha bu numarayı arama ecelin olurum senin!" Sert sesiyle kurduğu cümlelerden sonra telefon karşı taraftan kapatılmıştı. E bir zahmet benim bile tüylerim diken diken oldu. Uraz bana ters ters bakıp " git hazırlan artık bekleyemem seni" diyerek masadan kalktığında telefonu bana uzatınca alıp masayı toplamaya başladım.

Mutfaktaki isim bitince hızla odaya gidip gardolabımin karşısına geçtim.  Ne giyicektim benn şimdi urazın aklını başından alacak kadar ki?

Hızla elifi arayıp bir iki calistan sonra açmıştı beni bekliyormuş gibi deli kız.

"Dur tahmin edeyim ne giyeceğine karar veremedin?" Elifin gülen sesiyle bende kıkırdayip "aynen ne giyicem ben ya?" Diyerek sitem ettiğimde elif "hmmm" diyerek düşünmeye başlamıştı." Bence siyah mini bir elbise giy siyah sana çok yakışıyor kanka " dediğinde güldüm.  Siyah benim rengimdi gerçekten de. " Tamam aşkım akşama görüşürüz " diyerek güldüm.  " görüşürüz ex aşkım " dediğinde kahkaha atmamız bir oldu. Telefonu kapatıp yatağa attığımda tüm siyah elbiselerimi karıştırmaya başladım.  Sen görürsün uraz yıldırım.

Aynadan kendime bakınca beğeniyle süzdüm kendimi gerçekten bu elbise çok güzel olmuştu bana. V göğüs dekoltesi olup göbek kısmı açık etek  kısmı dizlerinimin üstündeyken tül kısmı ayrı bir hava katıyordu küçük taşlarıyla gerçekten çok güzel olmuştu bana. Saçlarımı hafif maşa yapıp saldiğimda sade doğal bir makyaj yapmıştım abartmayarak. Boya badana yapmaya gerek yok.  Akşam serin olur diye kısa yırtık kot ceketimi de elime alıp odadan çıkıp salona indim.

Uraz bey koltukta uzanırken beni görmesiyle koltuktan fırlamıştı buna kahkaha atmak istesemde gülümsemeyle yetindim.

Yuh

"Bu ne hal lan giyinmeseydin git üzerini değiş" dediğinde gözlerimi devirdim uraz bir iki adımda gelip dibimde durunca " gözlerini devirirsen seni öperim demistim" diyerek hızla yanagimdan opmesiyle şaşkınca ona baktım. Doğru ya öyle demişti bana. " üzerimi değişmek için yeterince vaktimiz yok sende hazırlan hadi" diyerek onu merdivenlere itikledim. Beni gözleriyle tarayıp sabır dilercesine baktı.

Bu kız beni bu gece katil eder.

Ona hadi der gibi bakıp bana ters ters bakarak merdivenleri tırmandı. Elim yanağıma giderken ateş yandı sanki orda. Hemen telefonu elime alıp elife mesaj attım.

*Gönderilen Elif

'Uraz sanırım elbiseyi kıskandı değiş felan dedi ama değişmedim ve beni öpmek için türlü bahaneleri var kanka 😂'

Diyerek mesajı yollayıp dış kapıya yöneldim. Telefonumun bildirim sesiyle mesaja baktim.

*Elif

'Sakin değişme kanka afferin. Bu cocuk sana abayi yakti diyomda inanmiyorsun hem daha yeni başlıyoruz bende şimdi iki erkek kuzenimi yanıma aldım kıskandırmak için ise yararlar 😉😘'

Mesajı okuduğumda gülerek çantama geri koydum telefonu. Bu kız tam bir deliydi derslere bu kadar kafası basmıyor ama kurnazlikta bir numara canım kankam.

"Neye gülüyorsun sen?" Urazın meraklı sesiyle kafamı kaldırıp ona baktım. Oha! Ilk Defa beyaz gömlekle muhteşem gözüküyordu. Gömleğin altından kasları ben burdayım diye bağırırken saçlarını gelişi güzel yapıp mavi koyu kot pantolonla kendini tamamlamıştı. Karşımda manken gibi dururken ilgili gözlerimi ondan çekip"hic ya elifle konustumda bizi bekliyorlar hadi gidelim " diyerek kapıyı açtığımda kafasını sallayıp arkamdan çıktı.

Sağ sağlim gelince rahatlayarak arabadan indim uraz hızla yanıma gelip elimi tutunca ona şaşkınca baktım. Bu hali biraz hoşuma gitmişti çünkü kızların kıskançlık bakışları hoşuma gitmişti.  Okulun bahçesine doğru ilerledikçe elifin deli gibi el sallamasini görmemek mümkün değildi ve tabiki onunda şaşkın bakışları elimizdeydi. Urazla beraber elif ve yanındaki iki erkeğin bulunduğu masaya gittiğimizde elif hızla bana sarılıp geri çekildiğinde " Derin bu kadar beklemiyordum çok güzel olmuşsun" beğeniyle söylediği sözlerle bende onu süzdüğümde oda çok güzel gözüküyordu. Beyaz mini elbise giyip belindeki kalın kemer detayıyla çok şirindi. Saçlarını da arkasında küçük topuz yaptığında muhteşemdi salak doğuş nasil görmezdi benim güzel kankamı.

" deli sende çok güzel olmuşsun " diyerek onu sulu sulu öptüğümde kikirdayip masadaki yerimizi aldığımızda uraz elini belime koyduğunda elif muzipçe bana sirittiginda bende ona göz kırptım.Yanimiza doğuşun gelmesi ile elif renkten renge girerken gülmemek için kendimi Zor tuttum. Elif "Aaa ben sizi tanıştırmayı unuttum ya" diyerek masadaki iki gence dönerek, yanındaki kumral keskin yüz hatlarıyla ve fit vücuduyla ben burdayım diyerek dikkat çekiyordu. Maşallah gerçekten yakışıklı çocuktu. "Bu kuzenim  Emre Aslan" diyerek emre bana gülümseyip " merhaba derin elif senden çok söz etti tanıştığıma memnun oldum" dediğinde bende gülümseyerek elini tutup " teşekkür ederim. Bende memnun oldum"diyerek elimi ayirdigimda emre uraza bakıp " sana da merhaba uraz yıldırım " dediğinde sesindeki tonu anlayamamıştım. Uraz ona sertçe bakıp doğuş araya girerek " hehe sana da merhaba" diyerek emreyi terslemişti.  elif " buda diğer kuzenim batın aslan. Böyle üç kuzen geldik işte." Diyerek guldugunde bende gülümsedim .  Batın elini uzatıp "memnun oldum güzel bayan " diyerek elimi öptüğünde hemen elimi geri çekip "Bende batın " diyerek cevapladım. Urazın anında belimdeki eli sertçe tuttuğunda kendini zor dizginledigi belliydi. Ama bende batına ısınmamıştım nedense oda tıpkı emreye benziyordu ama daha soguk kanlı bir tipi vardı yakışıklıydı ama ürkütücü geliyordu bana. Batın uraza bakıp " böyle sevgili yapmana sasirdim açıkçası. Derin baya güzel kız şanslısın yıldırım!" Diyerek uraza karşı soğuk konuştuğunda  Uraz batına yaklaşıp "  hatta baya şanslıyım çünkü o be-"

"Eee parti ne güzel olmuş dimi elif " diyerek az önce urazın ağzından cikicak şeyleri önledim. Resmen karım o benim diyecekti yanlış anlamadıysam. Elifte beni anlamış olacak ki " ay evet evet çok güzel oldu " diyerek el cirptiginda bende iyice uraza sokuldum kavga çıksın istemiyordum.

Uraz bana baktığında bakışlarında ki yoğunluğu anlayamayarak gülümsedim.

Fazla masumusun ufaklık çok fazla.

Elif kulağıma yaklaşıp " kanka uraz emreyle batına öldürecekmiş gibi bakıyor baksana ya" diyerek heycanla konuştuğunda uraza çaktırmadan baktığımda gözleriyle öldürme tabiri olsa şuan emre ve batın gerçekten ölmüştü. Ama emreyle batında urazla doğuşa  sertçe bakıyorken onların bakışları urazinkinin yanında bir hiçti.  Bunların arasında ne vardı acaba birbirlerini sevmedikleri net belliydi. Elife tekrar dönüp " bilmiyorum ki " diyerek gülümsedim. Elif bana göz devirip " salak misin kanka sen, çocuk yapıştırdı seni kendine resmen " diyerek belimdeki elini işaret ettiğinde güldüm. Gerçekten öyleydi hiç belimden elini ayırmadı. Aksine beni kendine daha çok çekmişti.  Beni kıskandı mı ki ?

Etrafa göz attığımda heryer çok güzel olmuştu kısa zamanda şirin masalar ve sınavlarla ilgili komik yazılar ortaya ayrı hava katmıştı gerçekten. Göz açıma gül girince öğürmem gelmişti resmen. Resmen boya fıçısına düşmüş yetmezmiş gibi elbise giydiğini sanıyordu herhalde. Ne biçimsiz bir kız ya. Gülle göz göze gelince yanındakilere birşeyler söyleyip gözlerini uraza dikip bizim masaya doğru gelerek "merhaba urazz" diyerek urazın koluna girdi. Yuh bu ne rahatlık kızım yanında sevgilisi var yüzsüz.  Sinirle uraza baktığımda güle karşı tepki vermedi. Hırsla urazın elinden kurtulup "biz bir elifle lavaboya gidelim" diyerek elifi çekiştirerek yanlarından uzaklaştık. Resmen sinir sistemim bozulmuştu. "Kanka niye urazı o kızla yanlız bırakıyorsun ki sen ya hem doğuşta orda " diyerek cirladiginda " gormedin mi? Urazın koluna girdi ve uraz buna tepki bile vermedi elif!" Elif sırıtınca sinirle ona baktım " sen kıskandın mi yoksa eniştemi?" Diyerek beni cimciklediginde " sacmalama elif" diyerek ellerimi yıkadım. Elif dalga geçer gibi "hi hi tamam" diyerek bana göz kırpınca bende onu cimcikledim hızla benden kaçarak bahçeye doğru koştuğunda bende onu koşturuyordum. Birden elif durunca bende sırtına yüklenip " şimdi seni elimden kim alacak" diyerek gıdıklamaya başladığımda oysa tepki vermeden başka yere bakıyordu. Bende durup baktığı yere bakınca sırtımdan bıçak yemiş kadar oldum.

BÖLÜM SONU

DERIN'LE ELIF NE GORDU ACABA?

EMRE VE BATIN HAKKINDA DUSUNCELERINIZ ?

OY VE YORUMLARINIZI EKSIK ETMEYIN LÜTFEN SIZI SAVIYORUM YENI BÖLÜMDE GORUSURUZ 😘🎈

Continue Reading

You'll Also Like

688K 42.4K 46
GERÇEK AİLE KURGUSU İlk kitabım olduğu için yazım yanlışları ve mantık hataları olabilir. *13.11.2023*
4.8M 263K 94
Benim ruhum delik delikti. Biri benim anahtarımı bulup açsa ve o ruhu çıkarsa , ruhumun üzerindeki yanık izlerinden , hayal kırıklığı izlerinden , ac...
19.8K 1.4K 12
Abiler hikâyesi... Dört kardeşin en küçüğü, Hilal, onun hikâyesi bu. İki abisi, bir ablası, anne ve babası ile yaşadığı evden bir parça bu hikâye; H...
140K 1.2K 10
Aile baskısı olan bir genç ne kadar cesaretli olabilir? Hayallerini yaşamak sadece rüya mı? Belki de elinden tutacak bir ele ihtiyacı vardır. O el s...