SIRAÇ!!

5.7K 215 44
                                    

Multimedya Uraz &Derin 

Keyifli okumalar. :)

Bir o kadar çaresiz ve bir o kadar yorgundum. Derince bir nefes alıp uraza baktım çok telaşlı ve tedirgin gözüküyordu. Davetlilere baktığımda beklenti dolu bakışlarla bize bakıyorlardı. Gözlerimi olabildiğince bize bakanlardan kaçırdım. Etraf çok güzel dekore edilmişti, en sevdiğim mor renginde kurdeleler vardı şansa bak. Eğer şuan evleneceksem okuluma kimse mani olamazdı. Uraza yavaşça yaklaşıp kulağına eğilerek"

"Bir şartla evet derim. Okuluma devam edicem ve gittiğim okulda kimse evli olduğumuzu bilmeyecek. " uraza bakışlarımı yönelttiğimde kararsız gibiydi.

Eğer hayır derse herkese rezil olurduk ve babam hiç acımadan canını yakardı hay senin okuluna sokim...

Uraza hala bakmaya devam ediyordum derin bir nefes alıp ;

"Tamam derin artık cevap ver okuluna devam edeceksin "

Oha kabul etti resmen. Şuan bütün bu olanlardan sonra ilk defa bu denli mutlu hissediyordum. Yutkunup titreyen sesimle

"Evet kabul ediyorum"dedim..

******

Bütün zırvalıklardan sonra beni bir odaya getirmişlerdi. Buranın urazla, benim odam olduğunu söyleyip gitmişlerdi. Büyük ve konforlu olduğu belli olan yatak ve üstü güllerle doluydu! Gözlerimi kocaman açarak yatağa bakmayı bıraktım. Gösterişli aynalar odaya ayrı hava katıyordu. Bu oda ikimizin miydi şimdi? Kıyafet dolabına ilerleyip kapağını kaydırdığım gibi urazın guzel kokusu burnuma doldu. Diğer bölüme baktığımda bana ait olduğu belli kıyafetler vardı. Herşey kusursuzdu...

Odanın kapısı açılınca bir adet uraz tabiki!

Odaya girip odaya göz attı ve yavaşca tam yatağın önünde karşımda durdu. Nefesini yüzümde hissederken istemsizce titredim ona şaşkınca bakıyordum ve hemen

"Bana ne yapıcaksın uraz? " dedim tedirgince. Gözlerini bana dikerek

"Eğer uslu durursan birşey yapmam, ama durmazsan yaramazlık yaparım ve bundan sadece ben keyif alırım. Sen değil. Şimdi git yat uyu babamla konuştum okul işine onay verdi. Yarın YILDIRIM KOLEJİNE gidip kayıt yaptır haberleri var senden ve aynı sınıftayız okuluma hoşgeldin ufaklık! "Diyerek yatağa yayıldı.

Ben transa geçmiş bir şekilde kendi kendime soruları yağdırdım ne yani?

Yıldırım koleji?

Aynı sınıftayız?

Okuluma hoşgeldin?

"Bir tür sapık mısın sen? " dedim. Hızla yatağın başına gidip dikildim. Oysa gözlerini kapatmış yatıyordu ne yani uyudu mu? Bende derinsem seninle aynı yatakta yatmam elini kaldırıp saçından çekicekken hızla kolumdan ve belimden sarılarak yatağa yatırıp üstüme çıktı. O kadar ani refleks yaptı ki şok içinde ona bakıyordum çok yakındık nefeslerimiz birbirine karışıyordu bu hiç hayra alamet değil dudağımı ısırıp ona baktım.

Sakin ol olum uraz kapılma bu ufaklığa

Urazın koyulaşmış gözleri dudaklarımdaydı vücudumu uyarı sinyalleri sarınca hemen dudağımı ısırmayı bırakıp üzerimden iterek

"Ben seninle bu yatakta yatmam !"dedim.

"Kes şunu! Git üzerini değiş ben duş alana kadar ve kusura bakma ama aynı yatakta yatıcaz itiraz edersen seni öpebilirim seve seve ne dersin "diyerek göz kırpıp banyoya girdi.

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now