ALEV ALEV

4.4K 170 36
                                    

MULTİMDEYA: DERİN& URAZ

BAŞLAMA SAATİNİZ?

KEYIFLI OKUMALAR :**

Uraz yıldırımın üstünü mahvetmiştim.Ondan kaçmaya çalışırken,yine ona tosladım. Işte başıma bir bela olarak geldi mi gitmez. Benden bir hafta onun kölesi olmamı her istediğini yapmamı istemişti. Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyordu açıkçası. Gözlerimi şaşkınlık ve korkuyla kırpıştırıp üstüne baktım. Kazağı pizza parçacıklarıyla doluydu.Bende ayı gibi ısırmışım.

Uraz üstüne tiskintiyle baķıp gözlerini bana diktiginde.Gözlerindeki ateş cehenneme dönmüştü. Nefesimi tutup ikinci hatamın bedelini kimbilir bana nasıl ödetecekti.

"Şey ben sana kazak alırım merak etme borcum olsun." Beynim eror vermişti resmen.Saçma sapan kurduğum cümlelerle iyice batmıştım. Onun bir kazağa bile ihtiyacı olucağını düşünmüyorum.

Üzerini çıkarttığında gördüğüm vücut karşısında dilimi yutarken hemen gözlerimi kapattım. Oha be o neydi öyle yememiş içmemiş kas yapmakla uğraşmış sanki. Bir iki adım sesi duyduğumda gözlerimi aralayıp onu karşımda görmeyi beklemiyordum." Kazak borç olsun ?" Dedi dalga geçer gibi...Hızla başımı sallayarak onu onayladım. Oysa tehlikeyi andıran gülümsemesini yüzüne yansıtıp yüzüme yaklaşıp "Ben borç vermem kimseye.Borcunu hemen ödeyeceksin.Sonra anlaşmayı..."

Ah aklıma türlü türlü işkence sahneleri geliyordu resmen. Hem anlaşma yapıp hem borçlanan bir gerizekaliyim. Uraz hızla beni duvarla arasına alınca hayattan soyutlanmış gibiydi. Saf saf yüzüne bakarken sağ eliyle bir tüy gibi yanağınımı okşadı. "Ne ne ya-pi-yor-sun ?dedim kekeleyerek. Heyecandan kekeledim yada korku fazla yakındık napim ama onun üstü çıplak ve dibimde. Sizde olsanız kekelerdiniz.

"Sence ne yapıyorum? " o nefes alıp verdikçe ben nefes almayı unutmuştum. Ne yapmıyordu ki midem kasıldı,vücudum alev aldı sanki. Ölüyorum burda resmen. Yutkundum ve onunla göz göze geldim.

Borcu ödeme zamanı ufaklık.

O yakınımda durdukça ben kendimi kaybediyordum resmen.Nefesim kesiliyordu. Ona karşı ne aklımı ne bedenimi koruya bildim umarım kalbimide korurum.

"Seni öpeceğim ufaklık" dedikten sonra hemen diğer eliyle ensemden kavrayıp dudaklarıma eğildi ve sıcacık dudakları dudaklarıma değdi. Yanıyordum.

Bana cevap hakkı bile vermemişti. Oysa beni öpmemesi için onunla anlaşma yapmıştım. Şimdi bir kazak yüzünden beni bir kez daha öpmüştü. Benim ilk öpücüğümü bile o alırken ikinciyede fırsat tanımadı. Ben Sıraca bile bu fırsatı vermemiştim sevgilimken oysa şimdi zorla evlendiğim adam dudaklarımın sahibi oldu. Beni öpmek istemesi neden? Bu duruma şaşırıyordum
' ölmek icin bana yalvaracaksın.'
'Benim karanlığımda renk olmayacaksın.'
'Hergün can çekişeceksin.' diyen adam beni öpmek isteyip öpmüştü.

Içimdeki ses 'Anlasana oyun oynuyor seninle' diyerek beynime uyarılarını gönderirken kendime gelip uzun süredir dudaklarımda oyalanan urazı ellerimi çıplak göğsüne koyup tüm gücümle ittim. Kafasını geri çekip gözlerime baktı ama kendini geri çekmedi."bunu bir daha sakın yapma!" Diye bağırdım. Oysa "ufaklık " diye hırladı yüzüme. Kendini kaybetmiş gibiydi. "Seni öpmek istiyorum " yeniden eli boynumu kavradığında dudaklarıma eğildiği sırada refleksle ona tokat attım ve hemen koşup merdivenleri ciktim. Arkamdan " Buraya gel!" Diye kükrerken hızla yatak odasına girip ardından kapıyı kilitledim. Kapıyı gelip zorlandığında

"Benden kurtulamicağını biliyorsun!"
"Istediğin kadar kaç eninde sonunda yarın kucağıma düşeceksin.
"Bir haftalık esirim olmaya hazır ol!"

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now