CANIN YANDI MI ?

4.8K 191 17
                                    

Multimedya  URAZ BEYİMİZ İyi okumalar dilerim

URAZINN AĞZINDAN

Yorgunluktan ölüyordum. Bütün gece ufaklığı izledim şuanda uyuyordu. Terlemişti halbuki oda gayet serindi. Elimi yavaşça anlına koydum koymamla çekmem bir oldu. Yanıyordu resmen amk. Hemen doktoru arayıp buraya gelmesini söyledim.

Doktorun gelmesini beklerken soğuk suyla yıkasam iyi gelirdi. Banyoya gidip küveti doldurmaya başladım. Odaya geri döndüğümde yarı aygındı. Yanına gidip kucaklamaya çalıştım ama halsiz olduğu halde inatçılığı yüzünden karşı koymaya çalışıp sinirlerim anında tavan yaptı. Bok varmış gibi sürekli kaçmaya çalışıyordu. Bir süre durup bana karşı koyamayacağını anladığımda titreyen vücudunu soğuk suyla buluşturdum. Anında sarıldı bana üşüyordu ama mecburdum kendimden uzaklaştırıp suyu tuttum.

"sıktır!!!! ""

Elbisesi üstüne yapışmıştı ve vücut hatlarını belli ediyordu. Tövbe Estağfurullah sakin ol oğlum uraz. Odaya geri dönüp annemi arayıp çağırsam iyi olur.

Annemin ıararları sonucunda onu gönderip içeri gelen doktoru hızla derine yönlendirdim. Odadan çıkıp salona gidip annemin getirdiği sıcak çorbayı kaseye koydum. Kapıdan çıkan doktoru görünce yanına gittim.

"Nasıl?? "

"Durumu şuanlık iyi. Zorlanmasın kendisini sakinleştirici yaptım. İyi beslenmeli bedeni zayıf bir kaç güne düzelir geçmiş olsun uraz bey. "

"Tamam çık dışarı" dediğimde koşar adımlarla uzaklaştı.

DERİNİN AĞZINDAN

Doktorun iğnesinden sonra yatakta doğrulmamla odanın kapısı açıldı. Gelen tabiki ruhsuz uraz. Elindeki tepsiyle gözlerini benden ayırmadan yanıma yaklaştı. Yatağın kenarına oturup öldürür gibi bakıp yemem için işaret etti. Ama midem bulanıyordu kafamı hayır anlamında salladım.

"YİCEKSİN LAN YE ŞUNU "

yükselen sesle tüylerim diken diken olurken daha fazla uzatmadan yemeye başladım. Çorba güzeldi bunu sanırım sevgi teyze yapmıştı uraz Hayırsız oldugu için ondan beklemem. Çorbamı yudumlarken uraza kaydı gözüm. Mavi kot beyaz gölmek deri ceket giymiş karşımda telefonla ilgileniyordu. Acaba neyin peşinde...

Yemeğim bitince belli belirsiz gülüp ilaçlarımı getirdi. Amaç neydi acaba hem bakıyor hem eziyet ediyor. İlacı içip ters ters baktım. Hicbirsey demeyip tüm korkunçluğuyla odadan çıkıp gitti
ÜÇ GÜN SONRA
Gayet iyiydim iyileşmiştim. Üç gün içinde urazın öldürücü bakışlarına ölüm sessizliğine zorla yemek yedirmesine maruz kaldım. Ne bekliyordunuz ki uraz ve iyi olmak mümkün mü sizce????

Kısa bir duş alsam iyi olurdu yaram iyileşmişti sonra da uyurdum saat yediye geliyor urazda yok rahatça yıkana bilirdim.

Yarım saatlik duşun ardından üstümü giyinip odaya girdim. Saçlarımı tam kurutucakken kapının açılmasıyla duvara ittirilmem bir oldu. Ağzımdan küçük bir inilti çıkmıştı. Ne olduğunu anlayamadan üstüme yaklaştı. İfadesiz bakıp kontrolsüz nefes alması ne korkutuyordu.

"N-napiyorsun ura-z seen " dedemle yüzüme iyice yaklaşıp üflemesi bir oldu. Tiskinmeme sebep oldugu için kafamı çevirdim leş gibi kokuyordu. Elini sertçe çenemden tutup yüzümü yüzüne sabitledi. Çok korkunçtu. Korkuyor muydum evet..

Eliyle ıslak saçlarımı okşadı sonra yavaşça yanağımı okşadı. Göz yaşlarım yavaşça akmaya başlamıştı. Aşırı sarhoştu ve bana dokunuşlarıyla sinirlenmeme yetmişti.

"Çek o iğrenç ellerini " dediğim anda saçımdan sertçe tutup duvara ittirip tokat atması bir oldu. Teskinir gibi ona baktım. Oysa bana sorar gözlerle acı çekermiş gibi baktı .

Neden sıraç'ı hayatına aldın ufaklık neden. Sadece tek seçeneğin var oda benim sadece ben.

Hala ölüm sessizliği içinde bana bakıyordu. Neden böyle yaptığını anlayamadım üç gün içinde ilaç yemek verip evde kalmıyordu ona ne zararım dokunmuş olabilir ki? Haksız yere canımın yanmasından, canımı yakmalarıdan nefret ediyorum. İnsanlar neden böyle söyleyin??

Kapıyı kırarcasına açıp çıkıp gitti. Öylece olduğum yerde durdum. Çıldırmak üzereyim nefret ediyorum herkesten kaçıp gitmek istiyorum. Kaybedecek hiçbirşeyim yok. Hayallerimi umutlarımı herşeyimi bir Beşikkertmesi yüzünden kaybettim. İnsanların hatalarının bedelini neden ben ödüyorum neden???

*******

Saatler geçmişti gözüme bir damla bile uyku girmemişti. Bu eve geldiğimden beri odadan hiç çıkamamıştım. Herşey nasıl böyle gelişti. Kimseye bir zararım yokken neden acı çekiyorum.

" Bir insan nasıl bu kadar acımasız olur?? "

"Ben ona yalvarırken, ağlarken nasıl kalbi acımamıştı? "

Ağladığımın farkına hıçkırıklarım artarken vardım. Kendimi bu durumda kontrol edemiyordum. Aşağıdan kırılma sesleri gelince duraksadım. Saate baktığımda gece yarısı olmuştu. Demekki gitmemiş burdaydı. Sinirini eşyalardan çıkarmaya devam ediyordu. Birden bire urazın kükreyişi kulaklarıma doldu

"NEDEN LAN NEDEN AMK NEDEN "

Diyerek bağrıyordu. Arından bir kırılma sesi daha. Göz yaşlarımı silip sinirle ayağa kalktım. Yeter yani kendine olan sinirini birşeylerden çıkarmaya hakkı yoktu.

Merdivenlerden inip salona ulaştığımda etraf kırık camlarla doluydu. Uraz 'ı gözüm bulunca şok oldum. Acınır halde eli kan içindeydi ne olmuştu ona öyle. Beni fark bile etmemişti. Elini hızla yere vurmasıyla yerimden sıçramam bir oldu. Yarası daha fazla kötüleşmesin die hemen koşup elini tuttum. Göz teması kurmamaya çalıştım. Ama bir anda göz göze geldim ve içim acıdı gözleri kan toplamış gibi kıpkırmızı olmuştu. Neden acaba içkiden mi ki ??

Elini sararken ellerim titriyordu. Korkuyordum. Soğuk nefesi suratıma çarpıyordu tüylerimi diken etmeme sebep olmuştu.

"Neden yardım ediyorsun he söyle " dedi soğuk sesiyle.

Hiçbirşey söylemeyip yavaşça sarmaya devam ettim. Yoğun bakışlarını yüzümde hissediyordum ve boğa gibi solumasından sinirlendiğininde farkındaydım ama verecek cevabım yoktu çünkü bende bilmiyorum neden yardım ettiğimi??

Elini elimden sertçe çekip kükreyerek

" SIRAÇ CANINI ÇOK YAKTIMI CANIN ÇOK YANDIMI??? "

Demesiyle şok dalgası yaşadım. Kalbime cam parçaları battı sanki. Korku endişe tüm bedenimi sarmıştı. Uraz biliyor mu ki herşeyi???

Bölüm sonu gençler yorumlarınızı bekliyorum bölüm hakkında düşüncelerinizi belirtin dikkate alınacaktır oy ve yorumlarınızı bekliyorum ????????

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now