PLAN

4.5K 177 65
                                    

MULTİMEDYA: DERİN VE URAZ BOLUMDEKI KIYAFETLERI ILE SIZLERLE 🌼🎈

BAŞLAMA SAATINIZ LÜTFEN 🎈

IYI OKUMALAR GUZELLIKLERIM🎈

Gözlerim bir aydınlığa giriş yaparken yavaşça doğrulmaya çalıştım ama iki kol buna izin vermemişti. Urazın sıkıca sarmış olduğu kollarına baktim. Rüya görüyordum galiba şuan halâ bana sarılıyordu ve biz böyle uyumuştuk bunu bana neden yapıyordu ki? Neden bana karşı bu kadar acımasız olup sonra yaralarımı sarıyordu? Yanıtsız kalan sorularımın cevabını bir tek o biliyordu. Saate baktığımda 07:13 olduğunu görünce okula az vakit kalmıştı. Hafif başımı kaldırıp uyuyan uraza baktığımda halinden rahat gibi uyuyordu.ilk defa kaşları çatık değilken uyuduğunu gördüm ve gerçekten o kadar masum gözüküyordu ki içini bilmesem aşık olurdum bu adama ben...

Derin bir nefes alıp "Uraz "  diye seslendim.  Kollarını daha çok sıkıp derin bir nefes aldı kafasını saçlarıma gömmüştü. Ah içime kramplar girerken tekrar " Uraz uyan okula geç kalacağız." Diye söyledim kollarından kurtulmaya çalışarak... Ses gelmeyince aklıma gelen şeytani fikirle sırıttım.  Napayım kalkmıyor daha fazla sıkarsa nefes alamicam. Kollarına bakıp sırıtarak sağ kolunu isirdigim anda " napıyorsun kızım Manyak misin sen!" Diyerek bağıran uraza göz devirip ayağa kalktım. " Deminden beri sesleniyorum napayım " diyerek kendimi savundum. Oysa pişkince sırıtıp"halinden çok memnundun akşam.Ben sabah  uyandirmazsin sanıyordum." Diyerek ayağa kalktığında utançla ona baktim. Eline fırsat geçmişti salak ne olacak. Cevap vermeyip hızla banyoya girip rutin işlerimi hallettim.

Tenefüs zili çaldığında elif hızla yanıma koşup "Derin hadi kantine inelim " dediginde ayağa kalkarak koluma girmesine izin verdim sınıftan çıkarken urazın sesini duyup ona baktım " bana da tost getir sucuklu olsun" deyip göz kirptiginda gözlerimi devirip sınıftan ciktik.  Öküz okul içinde bile devam ediyordu bu kölelik bitsin onunla başka iddaya girip ben kazanıcam ozaman hesaplasicaz. Elif hızla kolumdan cekistirirken bu hâline gülüyordum meraklı...

Olayları tek tek anlatırken elifin yüz şekli kahkaha atmama sebep olurken zorlukla gulmemi bastırıp " öyle işte elif ne yaptığını anlamıyorum " diyerek elife baktim. Oysa heycanla " bence uraz senden hoşlanıyor kanka yani bu anlattıklarına bakılırsa ister istemez sana kıyamıyor, seni kıskanıyor, korkunla tek başına yüzleşemene izin vermeyip dün seni bırakmadı. Istese bırakırdı dimi?" Diyerek bana heycanla bakarken ben kocaman gözlerimle ona bakıyordum.  Ne yemişti bu kız sabah sabah sacmaliyordu. " Uraz ve benden hoşlanması güldürme beni elif o beni neden kiskansin ki hem seven kıskanır sadece. O beni sevmiyor bırak sevmeyi canımı yakmatan zevk alacağını söyleyen biri" dedim sakince. " Saçmalama derin. Tamam uraz'dan bahsediyoruz ama bu olanlarida görmezden gelemeyiz. Bak şöyle yapalım bunu anlamak için urazı kıskandırmakla başlayalım sonra bir sebepten senin canin yansın ve telaşlanacak mi görelim.  Böylelikle sana değer verdiğini anlarız sevgili gelin hanım " diyerek göz kırptı.

Elifenin hızla omuzuna vurup telaşla " sessiz olsana kızım gelin hanım felan biri duyacak" diyerek sitem ettiğimde gülerek " ee ne diyorsun yapalım mı?" Dediginde göz devirdim. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorduk. Zavallı arkadaşım bunu doğuşla kendisine yapmak çok istemiştir kesin bu planı onda da deneyebilirdik. Bunu sonra düşünecektim.  Elif bana heycanla bakarken " iyi peki tamam" diyerek pes ettim. Denemekten zarar gelmezdi en azından azcik eğlenirdim. Aklıma gelen şeyle hızla kalkıp tost yaptırdım. Elifle lafa daldık tost araya karıştı uraz kudurmuştur.

Hızla elifle sınıfa girip ders zili çaldığında yerinde sinirle bana bakan uraza yaklaşıp" şey sıra vardı ondan uzun sürdü." Diyerek gülümseyerek ona baktım.

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now