HAVUZ

5.5K 255 186
                                    

MULTİMEDYA: URAZ YILDIRIM

BAŞLAMA SAATINIZ LÜTFEN 💫

İYİ OKUMALAR CANLARIM 🌼

İnsan bazen ne yapması gerektiğini bildiği halde birden herşey sıfırlanıyor sanki. Yapmam gereken onu öpmemem tabiki ama şuanki durumda düşünemiyorum bile o bana bu kadar yakın olup onun gözlerinde kaybolurken.  Artık sanki ona karşı koyamıyordum bazen. Ne zaman karşı koysam her istediğini yaptı tabiki ama şuan karşı koymakta istemiyordum. Benim onu öpmemi istiyordu heycanla içtenlikle hemde. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

"Ufaklık " urazın sesini duyduğumda gözlerine daldığım gözlerimi hızla kırpıştırdım. Sessız kalıp gözlerimi ona diktim. Bir insan sadece gözleri ile sevse dokunmadan sanki uraz bunu yapabilirmiş gibiydi şuan.  Kendi değil hatta o öküz uraz değilde romantik aşk adamı vardı sanki karşımda.  Ne yapacaktım ben? Nasıl başa çıkacaktım şimdi onun fırtınası şuan beni sararken?  'Kendine gel artık' iç sesimle gözlerimi kapattım.  Bu belaya kendimi kaptıramazdım. O beni herşeyde tehtit etti. Hayatı zehir etmeye adadı bana. Şimdi bir oyuncak gibi oynuyordu belkide benimle.

"Derin"  ses tonundaki sevimli ifade kalbimi havalandırırken uçmuş gibiydim sanki.  " aç gözlerini." Urazin sakin çıkan sesiyle gözlerimi açıp onun koyu gözlerine baktım.  Oysa üstümden bir anda geri çekilip eli ile yolu gösterip " git" diyerek bana baktığında bu hareketi karşısında öylece durdum. Ne yani ilk defa istediğini almadan beni bırakacak mıydı bu çocuk? Nefes alışlarım bir anda hızlanırken ağladım ağlıcak gibiydim resmen. Ani değişen ruh halimle içimdeki burukluğa sebep veremesemde şaşkınca kafamı yere eğip urazın yanından yavaş adımlarla uzaklaştım.

"Dur şimdi orda!" Sert sesini duymamla olduğum yerde durup arkamı döndüm.  Oysa dikilmiş hareketlerimi izlerken bende ne yapmaya çalıştığını anlamak istiyordum. Salak mı bu acaba? Ne var der gibi kaşımı kaldırıp uraza bakarken birşey söylemesini bekledim.

" yanıma gel!"

Emir veren keskin lafıyla gözlerimi devirdim.  Ne yani şimdi oyun mu oynicaktık ben gel deyince gel git deyince git. Gerizekalı valla. Anlamayarak ona doğru adımladım. Tam karşısında durup yapmacık bir şekilde gülümseyip " efendim kocacık" dedim. Oysa iki kaşını kaldırıp " kocacık ha?" Diyerek beni alaya alırken onun söylemesi ile kocacık kelimesi komiğime gitmişti.  " kocacık seni öpmek istiyor ufaklık." Diyerek daha duyduklarımı anlamaya fırsat kalmadan dudakları dudaklarıma kapandığında gözlerim kocaman açılmıştı.Bana kal gelirken o sıkıca bana sarılıp beni öperken. Ruhum kendini ateşe atmış gibiydi. Alev alev yanıyordum onunla.Donup kalırken o beni zarar vermek istemez gibi öpüyordu.  Acayıp bir hisle mırıldanmaya çalıştığımda dudakları dudaklarıma engel oluyordu. Her bir hücrem yanıyordu. Adını bile bilmediğim his beni kavururken gözlerimi sıkıca kapattım. Ona beceriksiz bir şekilde karşılık verdiğimde kasılan bedeni ile anlık durup öpmeye devam ettiginde acemi bir şekilde hızla dudağını ısırıp geri çekildim.  Bir an önce uzaklaşmam gerekiyordu napim yani?  Olayın şoku ile zar zor uraza baktığımda bana gülümseyerek bakıyordu resmen.

Acemi bir öpücük. Yani ben onun ilkiyim o sadece bana aitti.

Ne düşündüğüne anlam kestiremiyordum bile. Kesin dalga geçerdi.  Aman banane be ne hali varsa görsün. Hızla yanından uzaklaşıp durup arkama baktığımda onun afallamış olduğunu görünce güldüm.  Uraz değişiyor mu acaba?  Göz göze gelmemiz ile bana göz kırpması ile daha çok utanmamı sağlarken  koşa koşa uzaklaştım.
Hızla spor salonuna gelip havuzu görmemle ayakkabılarımı çıkartıp havuza daldırıp oturdum.  Denizleri severdim ama asla tek girmezdim buna havuzda dahil çok korkardım. Ama suyu da çok severdim. Suyun bana verdiği serinlik ile gözlerimi sıkıca kapattığımda urazla az önceki halimiz göz önüme gelince hızla gözlerimi açıp ellerimi kalbime koydum. O kadar hızlı atıyordu ki karşıdan biri net görürdü kesin.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 19, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now