ORMAN

4.3K 167 63
                                    

MULTİMEYDA: DERIN YILDIRIM🎈

IYI OKUMALAR 🌼🎈

Umutsuzca bomboş gözlerle karşıma bakıyordum. Aklımdaki boktan düşüncelere karşımdakı manzara cevap vermişti işte. Kalbimdeki hissettiğim acı neyin nesiydi ki?  Güldüm kendi kendime. En azından bir konuda şanslıydım. Onun gerçek karısı değildim.  Birbirini seven iki aşık da değildik.  Tam tersi o ben birşey yapmasamda benden sürekli intikam almaya çalışan biriydi. Ağlayarak içimdeki siniri,öfkeyi, nefreti içimden atmak istiyordum ama gram içimde ağlama isteği yoktu.Bu evlilikte tek canı yanan ben olmamalıydım.

Kollarımı iki yana açıp ağlamamak için kendimi Zor tutarak" Gördün mü elif? Beni boktan hayatına alıp bana yanlıştan bahseden insanın doğru sandığı şeye bak? Bu dimi beni kıskanan, güya bana değer veren insan. Boşversene elif biz birbirimizin zoraki beşik kertmesi yüzünden evlenen iki insanlarız. Bundan ötesi saçma olur zaten. Ben onun bana yaptıklarını unutamam unutmamda." Dedim sessizce konuşarak. Elif gözlerimin içine dolu dolu bakarken cevap vermesine müsade etmeyip arkamı dönüp yürümeye başladım yavaşça.  Keşke görmeseydim o iğrenç sahneyi. Gül ve uraz öpüşmesi ah iğrenç gerçekten.  Bir insan bu kadar geniş olmamalı okulda beni sevgilim diye gösterir ona buna ama herkesin içinde de öpüşmekten geri kalmaz. Düşündüğüm şeylerle sırıtıp lavaboya girdim tekrar. Gerçekten kusmak  istiyordum.

"Derin derin olanlara inanamicaksin?" Elifin deli gibi bağırmasıyla içeri giren heycanlı elife baktim. Ne olmuş olabilirki ? "Kanka uraz gülü hızla itip benim sevgilim var dedi." Nasıl yani elifin dedikleri doğru olabilir mi ama gördük öpüşüyordu ikisi. " Gül öpmüş urazı. Emre anlattı valla sen giderken uraz hızla gülü itti gül sarhoş gibiydi zaten yani urazın suçu yok herşey benim düşündüğüm gibi resmen" dediğinde el çırptı küçük çocuklar gibi. Bense yinede sevinmemiştim. Içimde bir burukluk vardı. " haklı olabilirsin elif ama biz yinede gerçek karı koca değiliz" diyerek gülümseyerek elife baktım.

Elif hızla bana sarıldığında bende kollarımı ona sardım. Iyi ki vardı canım arkadaşım. Insanın gerçekten hayatında sağlam bir dostu olmalıydı.  Elif geri çekilip sırıtarak bana baktığında " hadi gel hiçbirşey olmamış gibi davran senin makyaj tazeledigini söyledim." Diyerek çantasından ruj çıkartıp bana uzattı. Gülerek ona karşılık verdiğimde elindeki ruju alıp baktim Iyide bu koyu kırmızı. Elif hızla elimden alıp " aç azgını hadi surcem" dediğinde ondan kurtulamicağımı  bildiğim için hafif ağzimi açıp sürmesine izin verdim. "Vaov şimdi daha sexi oldun kanka" diyerek beni aynaya çevirdiğinde dudaklarımdaki mükemmel renge baktim. Siyah elbisemle mükkemmel uymuştu.

Elif koluma girip bahçeye adimladigimizda herkes eğlencesine devam ediyordu. Uraz ve doğuş hiçbirşey olmamış gibi muhabbetlerine devam ederken. Batınla göz göze geldim. Masaya yaklaşınca batının ıslık çalıp " kırmızı ruju ilk defa bir kıza yakıştırdım." Diyerek beğeni ile bana bakarken.  Uraz kaşlarını çatmış bana bakıyordu.  Oh olsun sana sen gülü öpmedin ama onun seni öpmesine izin vermiştin. Masaya çantamı bırakıp zoraki gülümseyip " teşekkür ederim batın " dedim. Oysa göz kırparak kadehinden yudumladı.

"Kırmızı ruj ve ufaklık hmm" urazın kulağıma fisildamasiyla elini belime sarıp beni kendine çektiğinde otomatik olarak ona yapıştım resmen. "O ruju sil yoksa ben batının dudaklarına bakan gözlerini çıkarırım."  Urazın tehlike dolu sesiyle gözlerim kocaman olurken istemsizce gözlerim batına kaydığında gerçekten bana bakıyordu.  Hızla uraza dönüp " çıkartamam valla bulaşır heryere ugrasamam hic" diyerek sinirili bir şekilde ona baktım. Oysa keyifle gülüp iyice bana yaklaşıp " Ben uğraşırım" dediginde anlamayarak ona baktim. Oysa beni hızla öptüğünde şaşkınlığıma yenik düşüp dudaklarımı aralamamla alt dudağımı dişlemesiyle  kolumu karnına geçirip geri çekilmesine sebep oldum. Masadaki emre,batın heleki elif bize Şokla bakarken doğuş normal birşey olmuş gibi gülüyordu. Bende utançtan yerin dibine girmek istiyordum. Uraz hızla elimden tutup dans edenlerin arasına karışınca kendimi onun kollarında buldum. " Uraz bırak " dedim sinirle. Oysa belimden yakalayıp " dans et benimle" dediğinde çoktan beni kendiyle hareket ettiriyordu. Şaşkınlığım kat ve kat artarak benimle dans eden uraza baktim. Benimle isteyerek mi dans ediyordu? Yoksa onu istemediğimi bilip kölesi olduğum için mi bunu yapıyordu?

BEŞİK KERTMESİWhere stories live. Discover now