BEŞİK KERTMESİ

By YaseminAkar376

136K 5K 1.2K

"Hiçbir şeyden haberi olmayan küçük yaşta ailesinin bir hatası yüzünden Beşik Kertmesine zorlanan genç bir kı... More

BEŞİK KERTMESİ
SEN BANA AİTSİN
EVLENMEM
CEVAP VER
KIRGINLIK
SIÇAN
İLK ÖPÜCÜK
KAVGA
ÜZGÜNÜM
HİSSİZLİK
CANIN YANDI MI ?
KEŞKE ÖLSEN!
BENİMLE YANIYORSUN
NEFRET
BENİM KARIM
ANLAŞMA
ALEV ALEV
KARAKTERLER
BEBEK
KORKMA
PLAN
ORMAN
BENIM IÇIN
MERAK
HAVUZ

SIRAÇ!!

5.7K 217 44
By YaseminAkar376

Multimedya Uraz &Derin 

Keyifli okumalar. :)

Bir o kadar çaresiz ve bir o kadar yorgundum. Derince bir nefes alıp uraza baktım çok telaşlı ve tedirgin gözüküyordu. Davetlilere baktığımda beklenti dolu bakışlarla bize bakıyorlardı. Gözlerimi olabildiğince bize bakanlardan kaçırdım. Etraf çok güzel dekore edilmişti, en sevdiğim mor renginde kurdeleler vardı şansa bak. Eğer şuan evleneceksem okuluma kimse mani olamazdı. Uraza yavaşça yaklaşıp kulağına eğilerek"

"Bir şartla evet derim. Okuluma devam edicem ve gittiğim okulda kimse evli olduğumuzu bilmeyecek. " uraza bakışlarımı yönelttiğimde kararsız gibiydi.

Eğer hayır derse herkese rezil olurduk ve babam hiç acımadan canını yakardı hay senin okuluna sokim...

Uraza hala bakmaya devam ediyordum derin bir nefes alıp ;

"Tamam derin artık cevap ver okuluna devam edeceksin "

Oha kabul etti resmen. Şuan bütün bu olanlardan sonra ilk defa bu denli mutlu hissediyordum. Yutkunup titreyen sesimle

"Evet kabul ediyorum"dedim..

******

Bütün zırvalıklardan sonra beni bir odaya getirmişlerdi. Buranın urazla, benim odam olduğunu söyleyip gitmişlerdi. Büyük ve konforlu olduğu belli olan yatak ve üstü güllerle doluydu! Gözlerimi kocaman açarak yatağa bakmayı bıraktım. Gösterişli aynalar odaya ayrı hava katıyordu. Bu oda ikimizin miydi şimdi? Kıyafet dolabına ilerleyip kapağını kaydırdığım gibi urazın guzel kokusu burnuma doldu. Diğer bölüme baktığımda bana ait olduğu belli kıyafetler vardı. Herşey kusursuzdu...

Odanın kapısı açılınca bir adet uraz tabiki!

Odaya girip odaya göz attı ve yavaşca tam yatağın önünde karşımda durdu. Nefesini yüzümde hissederken istemsizce titredim ona şaşkınca bakıyordum ve hemen

"Bana ne yapıcaksın uraz? " dedim tedirgince. Gözlerini bana dikerek

"Eğer uslu durursan birşey yapmam, ama durmazsan yaramazlık yaparım ve bundan sadece ben keyif alırım. Sen değil. Şimdi git yat uyu babamla konuştum okul işine onay verdi. Yarın YILDIRIM KOLEJİNE gidip kayıt yaptır haberleri var senden ve aynı sınıftayız okuluma hoşgeldin ufaklık! "Diyerek yatağa yayıldı.

Ben transa geçmiş bir şekilde kendi kendime soruları yağdırdım ne yani?

Yıldırım koleji?

Aynı sınıftayız?

Okuluma hoşgeldin?

"Bir tür sapık mısın sen? " dedim. Hızla yatağın başına gidip dikildim. Oysa gözlerini kapatmış yatıyordu ne yani uyudu mu? Bende derinsem seninle aynı yatakta yatmam elini kaldırıp saçından çekicekken hızla kolumdan ve belimden sarılarak yatağa yatırıp üstüme çıktı. O kadar ani refleks yaptı ki şok içinde ona bakıyordum çok yakındık nefeslerimiz birbirine karışıyordu bu hiç hayra alamet değil dudağımı ısırıp ona baktım.

Sakin ol olum uraz kapılma bu ufaklığa

Urazın koyulaşmış gözleri dudaklarımdaydı vücudumu uyarı sinyalleri sarınca hemen dudağımı ısırmayı bırakıp üzerimden iterek

"Ben seninle bu yatakta yatmam !"dedim.

"Kes şunu! Git üzerini değiş ben duş alana kadar ve kusura bakma ama aynı yatakta yatıcaz itiraz edersen seni öpebilirim seve seve ne dersin "diyerek göz kırpıp banyoya girdi.

Ağzım o şeklini alırken kendime gelip lanet ettim. Kıyafet dolabına yönelip gecelik almak için geceliklere baktım. İyi de bunlar fazla açık ve çok şeyy dikkat çekici. Hayatta giymem bunları Ayıcıklı pijamalarım varken neyseki dolapta vardı pijma takımları hemen kırmızı ayıcıklı takımı alıp urazın banyodan çıkışını izledim.

Oha!

Kas yığını!

Gerçek mi bu!

Maşallah!

İç sesimi susturup belinde sadece havlu sarılı uraza ters ters bakıp yanından geçip banyoya girdim. Pişkince sırıtıyor birde aptal nolcak!!

******

Duşumu alıp çoktan giyinip banyodan çıkmıştım. Tam 5 dakikadır yatağın kenarında dikilip uyuyan uraz bakıyordum.

Offf nasıl yatıcam bu hayvanla neyse yapcak birşey yok hafif eğilip yüzüne üfledim uyuyor mu Die tepki yoktu. Neyseki uyumuş.

Ne yapıyor lan bu beni mi deniyo gece gece tövbe tövbe 

Duruşumu hiç bozmayıp yatağa girip urazın bana dönük olan yüzünü dikkatle incelemeye başladım. Yüzü gerçekten de pürüzsüzdü. Kısa kollu tişörtünden kafamdan büyük kaslı kollarına baktım maşallah çocuk yememiş içmemiş kas depolamış lan.

"Çok yakışıklıyım dimi? Bana sapık diyorsun ama yicekmiş gibi beğeniyle süzen sapık sensin ufaklık"

"Geber uraz geber! "Hemen uzaklaşıp arkamı döndüm bunun gözü kapalı ama tövbe Estağfurullah. Ah Allahım ne yazık ki diline düştüm hayvan ne olcak.

Sende izlemeseydin yicekmiş gibi kızım iç sesime hak verip gözlerimi kapattım.

******

Sabah olmuştu. Belimde bir ağırlık hissettim. Şuan yüz üstü yatıyordum. Urazın kokusu burnuma dolarken gözlerimi açtım. Şaşkınlıkla büyüyen gözlerimi belimde duran urazın hayvan gibi ayağına baktım!

Bu nasıl yatma şekli lan üstüme çıksaydın. Hemen bir hışımla urazı yataktan attım. Acıyla ve şaşkınca sesiyle;

"Sen ne yapıyorsun lan? Böyle uyandırılır mı kızım! "

"Söylermisin asıl sen napıyorsun yorganmıyım ben de ayağın belimde hayvan gibi duruyor üstüme çıksaydın oldu olcak dağ ayısı oh iyi oldu belim tutuldu be resmen senin yüzünden salak! "

Ayağa kalkıp haince sırıttı ve gözleri ateşle parladı çok kötü bakıyordu. Eyvah yandın kızım sen. Ben böyle düşünürken o hicbirsey demeden cool bir şekilde dolaptan eşyalarını alıp banyoya girdi. Oha birsey yapmadı oley..

Bende urazsam görürsün uykudan uyandırmak nasıl olur ufaklık

Bir kaç dakika sonra uraz banyodan, yoğunluk çiçeklerden oluşan bir gömlek ve altın da siyah pantolonla çıkmıştı kolunda saat vardı ve bu şekilde oldukça iyiydi ben onu süzerken sert ses tonuyla

"Ayıcıklı pijamalarını çıkar ve hazırlanıp aşaya kahvaltıya in"diyerek odadan çıktı.

Öküz sanki ben bilmiyordum sabır dileyip ve çok açıktığım için hemen banyoya girip rutin işlerimi halledip odaya geri dönüp dolabın karşısına geçtim bu kıyafetleri sevgi teyzenin aldığı çok belli tebessüm edip içlerinden hemen beyaz mini elbise alıp giydim. Saçlarımı hafif dalgalandırıp başıma mor çiçeklerden oluşan taç taktım sonra hafif makyaj yapıp kırmızı yarım botlarımı giyip aşağıya kahvaltıya indim. Masada sadece uraz vardı ve tıkınmakla meşguldü geldiğimi belli edip bana anlık bakıp sonra geri kahvaltıya döndü sonra birdaha hızlıca kafasını kaldırıp yine bana baktı ve ağır ağır süzdü sanki büyülenmiş gibiydi.

Siktir çok tatlı lan iyide o elbise ne lan terzinin makina bozuldu sanırım dikmeyi unutmuş resmen ya sabır

Derin nefes alıp kahvaltı masasına urazın yanına oturup hunharca kahvaltımı yapmaya başladım urazın yoğun bakışları altında..

******

Kahvaltıyı yapınca yola çıktık. Evet beni uraz bıraktı ve gitti neymiş toplantı varmış. Aman banane gitmesi daha iyi ama birşey dikkatimi çekti okulun önünde arabadan inerken herkes şok içinde bakmıştı. Aman banane gözlerimle koleji incelemeyi ve düşüncelerimden sıyrılıp bahçede yürümeye

Başladım. Gördüklerime inanamadım resmen boya kutusuna düşmüş kızlar, kalçalarını zor kaptan okul etekleri.

Bahçede ilerlerken herkes fısıldaşmaya başladı. Tabi urazın okulu urazın arabasından indim ve doğal olarak şaşkın tepkiler ve beraberinde kıskanç tepkiler de aldım bakışlarından. Hiç bozuntuya vermeyip okulun içine girip müdürün odasına varabilmiştim. Müdür bana bakıp gülümseyip ben sormadan

"Sınıfın 12/C Derin YILDIRIM "dedi.

Zar zor tebessüm edip şok içinde odadan çıkıp müdürün ismimin sonuna eklediği soy isimde takılı kalmıştım YILDIRIM. of kimse bilsin istemiyordum ve evliliği. Soran olursa da umursamam banane yani hem onlara ne zaten. Tüm keyfim kaçtığı için sınıfa girmeyip okulun bahçesine çıkıp karşı köşede duran banka yönelip oturdum. Oturduğum an herkes olduğu yerde bana oha der gibi gözlerini büyüterek bakıyordu. Noluyo bunlara hiç mi oturan insan görmediler gözlerimi devirip önüme döndüm. Birden bir ses ;

"Hey sen kalk ordan hemen yeni kız orası bana ait" demesiyle arkamı döndüm ve bana seslenene baktım. Tüm korkumla! Şok içinde nefesim kesilmişti o karşımdayken!

Ağzımdan ister istemez o isim çıktı.

SIRAÇ!!!

Sizce sıraç kim? Derin neden bu kadar korktu? Yeni bölüm yakında keyifli okumalar dilerim canlarım .vote ve yorum atmayı unutmayın çok teşekkürler şimdiden. :)) ¦¦¦????????

Continue Reading

You'll Also Like

30.1K 3.2K 43
Boşanan bir çift birlikte kurdukları işlerini ayrılmalarına rağmen devam ettirmek zorunda kalır.
ASYA By Su

ChickLit

664K 38.8K 58
Abi kitapları kıtlığı çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizden istediğim ana karakter olan kız ile empati kurmanız. Babasına olan düşkünlüğünü anlamanız...
813K 52.2K 18
Melis, annesinin kaderini yaşayan bir genç kızdı. Babası ve abisi tarafından evin hizmetlisi gibi görülür ve onlar için para kaynağı olmaktan ileri...
467K 21.8K 48
Hiç beklemediği bir anda baba olan Bora Bey ve hiç beklemediği bir anda iş sahibi olan Sevgili Bakıcı Yasemin.. ** Gözlerimi ağlama sesiyle açtım. G...