Adopted Girl (Bnha f.f.)//Bef...

By Wikachu23

62.8K 6.6K 1.7K

Sakukonak nincs ereje. Szerinte. Viszont nap, mint nap edz, hogy büszkévé tegye anyját, és kivívja apja elism... More

Prológus
~~1.~~
~~2.~~
~~3.~~
~~4.~~
~~5.~~
~~6.~~
~~7.~~
~~8.~~
~~9.~~
~~10.~~
~~11.~~
~~12.~~
~~13.~~
~~14.~~
~~15.~~
~~16.~~
~~17.~~
~~18.~~
~~19.~~
~~20.~~
~~21.~~
~~22.~~
~~23.~~
~~24.~~
~~25.~~
~~26.~~
~~27.~~
~~28.~~
~~29.~~
~~30.~~
~~31.~~
~~32.~~
~~34.~~
~~35.~~
~~36.~~
~~37.~~
~~38.~~
~~39.~~
~~40.~~
~~41.~~
~~42.~~
~~43.~~
~~44.~~
~~45.~~
~~46.~~
~~47.~~
~~48.~~
~~49.~~
~~50.~~
Q&A
Q&A 2
Q&A 3.
Q&A 4. + Fontos
Q&A 5.
Csak szólok

~~33.~~

926 106 52
By Wikachu23

Végig futottam a folyosókon. A tesicuccom ütemesen az oldalamnak verődött, míg én pihegni kezdtem. Sikeresen elaludtam. Az öltözőben gyorsan átöltöztem, majd kirohantam az udvarra, majd úgy csúsztam be a bemelegítés végére. A késésért futhattam még öt kört. Lefutottam... már nem vagyok ugyanaz az ember. 

Miután sikeresen lefutottam levetődtem a fűbe és csak lihegtem.

- Saku-chan.- jelent meg felettem egy copfos fej. Felnéztem Yaoyorozu-san mosolygott rám és egy palack vizet nyújtott oda. Megköszöntem, majd elvettem és sietve inni kezdtem az üveg tartalmát. Pár pillanat múlva ki is fogyott, így összenyomtam, a kupakot zsebre tettem, az palackot pedig egy sárga kukába kidobtam. Ezután drága osztálytársam belém karolt és elhúzott az edzés helyszínére. Egy sziklás helyiség volt, a többiek javában gyakoroltak. Meghajoltam Yaoyorozu-sannak.

- Köszönöm a segítségedet!- mondtam, mire sietve felállított. Beállt ő is gyakorolni. Néztem őket. Mind tehetségesek voltak, mind erősek voltak, mindnek volt képessége. A két tenyeremre néztem és úgy éreztem nincs itt a helyem. Semmi képességem így, hogy győznék le bárkit is.

- Sakuko?- hallottam magam mellől Kirishima-kun hangját.- Mi a gond?

- Semmi...- mondtam, majd ökölbe szorítottam a kezem.- Vagyis... rendben van, hogy itt vagyok? Mármint... nincs képességem.

- De van!- szólalt meg Ashido-san, majd a szájára kapta a kezét. Kérdőn rápillantottam.

- Kóstold meg a véred!- mondta Kaminari-kun, mire Jirou-san fejbe vágta.

- Nem kell megtenn- szabadkozott a zenész lány, miközben én megharaptam a kezem. Sikeresen átharaptam könnyebb a bőröm, mint hittem. Megnyaltam a vérem.

- Hogy érzed magad?- kérdezte Kirishima-kun és Ashido-san aggódva. A kezemen éreztem a meleg, vörös folyadék lefolyni, mire odapillantottam. Ahogy megláttam az élénk piros véremet, a látásom elhomályosult, és elájultam.

***

Pár órával később egy fehér szobában ébredtem. Gyógyszerillat terjengett a levegőben, pontosabban fertőtlenítő. Lassan kinyitottam a szemem.

- Felébredt!- hallottam a nyüzsgést körülöttem, úgyhogy odapillantottam. Ashido-san, Sero-kun ölében, Kaminari-kun átkarolva Jirou-sant állt a fal mellett, Kirishima-kun elválasztófalként állt Bakugou-kun és Shouto-kun között.

- Ohayo, Csipkerózsika!- köszönt Sero-kun.

- Srácok...- lepődtem meg.

- Minden rendben?- döntötte meg aggódva a fejét Ashido-san.

- Persze, csak nem bírom a vért.- mondta, kínos mosollyal az arcomon.- Nem órán kéne lennetek?

- Aizawa-sensei elengedett minket, az okozókat, felkísérni téged az orvosiba. Ők ketten- mutatott a fejét oldalra fordító Bakugou-kunra és az engem figyelő Shouto-kunra.- csak aggódtak.

- FOGD BE SZAROS HAJÚ!- üvöltött rá elpirulva Bakugou-kun. Elnevettem magam.

- Gyerekek, hagyjátok pihenni!- jött be rosszallóan Recovery Girl. -Hess-hess kifele!- terelgette őket kifelé, míg ők még odabiggyesztettek nekem egy-egy lelkesítő szót. Recovery Girl is kiment a folyosóra, még egy pillanatra láttam a senseit, aki az idős hölggyel jött beszélni pár szót. Lehunytam a szemeim, amikor...

Kitört az ablak. Az apró szilánkok pár részen felhasították a bőröm, de nem volt vészes, csak megint véreztem. Az asztal az ablak mellett átrepülte a termet és az ajtó előtt végezte be, úgyhogy ne lehessen kinyitni. Felsikítottam, mikor az ablakon belépett egy maszkos alak. Csupa kendőbe volt bugyolálva és a szemeit egy sötét üvegű szemüveg takarta. Végig nézett a termen, míg beindult a UA riasztója. Rám nézett. Megpróbáltam felállni, de valami nem engedte. Végig néztem magamon. Egy apró, bogár méretű robot volt rajtam. Valószínű, hogy amiatt. A gonosztevő két erős karját éreztem alattam, ahogy felemelnek menyasszonypózban. Amikor kiugrottunk az ablakon ismét felsikítottam.

Elraboltak.

*************************************************************************************

Minden kedves éjjeli bagolynak.

Ma még jön egy rész, ami nem hajnalban megy ki, mint ez. 

Spoiler

Abban a részben ki fog derülni, hogy mi van.

Spoiler vége

Ha tetszett dobj egy csillagot és írj kommentet. Ha van elméleted arra, hogy mi történhetett, kérlek írd meg, mert érdekel!

Bye-bye!

W23.

Continue Reading

You'll Also Like

18.4K 2K 134
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
18.7K 851 34
"Az életem versenyútjának minden kanyarjában csak te vagy a cél, és minden pillanatban, amikor mellettem vagy, én vagyok a győztes." Hazel Parker le...
20.2K 1.9K 28
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...
62.8K 6.6K 57
Sakukonak nincs ereje. Szerinte. Viszont nap, mint nap edz, hogy büszkévé tegye anyját, és kivívja apja elismerését. Bár szülei csak nevelőszülők, hi...