kiss my sins away

By sweetener22

1.1M 39.4K 21.3K

Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon... More

part 1 : mystiset vans-tennarit
part 2 : punaiset huulet
part 3 : makee ilmalento
part 4 : pelkkä terve riittää
part 5 : stalkkeri
part 6 : halusin vain olla lapsi
part 7 : perhoset
part 8 : uus poika
part 9 : maksalaatikkopäivä
part 10 : otto
part 11 : älä kerro äidille
part 12 : saanko pummia yhen?
part 13 : scandinavian girls
part 14 : prinsessa
part 15 : mi casa es su casa
part 16 : kerro jotain itestäs
part 17 : vitun idiootti
part 18 : lakritsapiippu
part 19 : tekstiilikaksoset
part 20 : oot uskomaton
part 21 : tuu tänne
part 22 : sä et tiedä kaikkea
part 23 : taivas
part 24 : älä valehtele
part 25 : ollaan hyvä tiimi
part 26 : meant to be
part 27 : sun vuoro
part 28 : kerro siitä
part 29 : miten sä teet ton
part 30 : kaunotar ja kulkuri
part 31 : rikkinäinen nukke
part 32 : rakkauden juhla
part 33 : solmussa
part 34 : dear diary
part 35 : antonin silmin
part 36 : kiss my sins away
part 37 : get to know me
part 38 : mamá gonzales
part 39 : haluun sua
part 40 : voittamaton
part 41 : my lucky shirt
part 42 : tästä ei seuraa mitään hyvää
part 43 : niin mun tuuria
part 44 : marius
part 45 : pikkulauantai
part 47 : ihmisten edessä
part 48 : lällykerho
part 49 : elän mun unelmaa
part 50 : lasinsirpaleet
part 51 : tän kerran
part 52 : oon vaan saara
part 53 : kadotuksessa
part 54 : nyt tai ei koskaan
part 55 : gaudeamus igitur
part 56 : wake me up
part 57 : suru
part 58 : ikävä
part 59 : fifty shades of E
part 60 : luonnollista charmia
part 61 : helsinki
part 62 : yks kerrallaan
part 63 : melkonen ritari
part 64 : huono vai hyvä asia
part 65 : oot ihan hullu
part 66 : me eletään nyt
part 67 : lakisääteinen tauko
part 68 : se ilme
part 69 : haluan kuolla
HAHMO-ESITTELY
part 70 : salainen tehtävä
part 71 : antonin silmin
part 72 : psykopaatti-level
part 73 : huomiseen
part 74 : monitoimimies
part 75 : pretty but psycho
part 76 : huomiohuora
part 77 : yks yhdestätoista
part 78 : palapeli
part 79 : ei kestä kiittää
part 80 : samuel
part 81 : täydellinen kosto
part 82 : byebye rosa
part 83 : balienergiat vähissä
part 84 : haaste
part 85 : hakuna matata
part 86 : riekaleina
part 87 : syvänruskeat silmät
part 88 : kokonainen
part 89 : äiti
part 90 : perfect match
part 91 : aikamatka
part 92 : muru
part 93 : five years ago
part 94 : kierre
part 95 : vihdoin ja viimein
SIRU+MARIUS

part 46 : truth or dare

11.3K 425 202
By sweetener22

"Kattokaa kenet mä löysin tuolta pihalta", Elisa julistaa nostaen kättäni pystyyn. Normaalisti häpeäisin silmät päästäni, mutta nyt suonissani virtaava alkoholi tekee tilanteesta aivan täysin normaalin. Jesse, Ville ja Janne tuulettavat läsnäoloni kunniaksi, itselleni tuntemattomat tytöt katsovat meitä hieman kysyvästi, Aleksi huutaa jotain mistä en saa selvää, Henna katsoo silmät pyöreinä ja ottaa pitkän kulauksen siideristään. Anton katsoo minua kuin olisi nähnyt aaveen. Pakotan hymyn kasvoilleni.

"Moikka, oon Oona", toinen tytöistä sanoo, nousee ylös ja esittäytyy pirteällä äänellä. Hänellä on hailakan lilat hattarahiukset, jotka sidottu kahdelle sotkunutturalle. Hän näyttää söpöltä nallekarhulta.

"Saara, moi. Ihana tukka sulla", sanon ja Oona kiittää vuolaasti kikatuksen saattelemana. Toinenkin tytöistä nousee ylös, kun ojennan kättäni häntä kohti.

"Eve", hän sanoo lyhyesti. Hän ei ole yhtä iloinen tapaus kuin Oona. Hänellä on lävistys nenässään, musta polkkatukka ja otsis ja päässään snapback-lippis lippa taakse käännettynä.

"Oona ja Eve on tosta naapurikylän lukiosta", Elisa selvittää. "Mitä vittua te ootte kaikki ihan naamat jo nyt."

"No vittu pelattiin never have i ever ja kävi ilmi et ollaan kaikki tehty vähä kaikkee. Henna ja Anton joi vittu joka kohdassa", Jesse selittää ääni todella pahasti sammaltaen. Hymyilen kuin en olisi kuullut koko lausetta, vaikka pieni osa sydämessäni särkyy. Henna ja Anton. Siinäpä vasta samanlainen parivaljakko. Perkele.

Elisa vetää minut viereensä vapaalle sohvalle, ja Antonin nojatuoli on vain metrin päässä siitä, mihin Elisa minut istuttaa. En uskalla katsoa häneen päin, mutta tunnen valtavan sähkövirran välillämme. Vaikka olen hänelle vihainen, en voi itselleni mitään. Himoitsen häntä silti, ja pienessä nousuhumalassa se oikein korostuu. Molemmat korostuvat.

"Nyt ku meitä on enemmän ja kaikki ei tunne toisiaan, nii pelataa truth or dare!" Jesse ehdottaa. Kaikki hihkuvat innoissaan Antonia lukuunottamatta. Ihme ilonpilaaja. Hän vain istuu ilmeettömästi ja ottaa huikkaa kaljastaan. Yritän unohtaa hänen läsnäolonsa ja yhdyn innostuneeseen joukkoon.

"Pullonpyöritystä vai? Eikö se oo aika yläastemeininkiä?" Eve kysyy.

"Älä viitti", Elisa tökkää häntä olkapäähän. "Just hyvä peli tähän väliin."

Jesse laittaa vajaan vodka-pullon kiertoon, jotta saamme pullonpyöritykseen sopivan pullon. Kun Elisa ojentaa pullon minulle, siellä on enää ihan vähän jäljellä, joten kaadan koko sen sisällön lasiini.

"Hups—" sanon ja laitan käteni suuni eteen ja väläytän Antonille niin viattoman ja suloisen hymyn kuin vain ikinä osaan "—sulle ei nyt jääny yhtään."

Anton tuhahtaa, mutta hymyilee sitten hiukan.

"Boooom!" Jesse huutaa tehden jonkin sortin käsiliikkeitä ja nappaa pullon minulta. Hän pyörittää pulloa ja se osuu kohti Aleksia.

"Noniin Allu, totuus vai tehtävä?"

"Tehtävä."

"Kävele tonne keittiöön niinku klonkku ja hae sieltä jonku kädestä bisse, ja sano klonkun äänellä my precioussss", Jesse hirnuu.

"No voi vittu", Aleksi nauraa, mutta alkaa samantien suorittamaan tehtävää ilman minkäänlaista häpeän tunnetta. Hän loikkii nelinkontin ovesta ulos ja repeämme kaikki nauruun, kun kuulemme klonkun tunnetun lauseen hänen suustaan. Nauru vain yltyy, kun hän palaa huoneeseen kaljatölkki kädessään. Okei, tämä on todella hauskaa. Aleksi pyörittää pulloa ja tällä kertaa se osuu Eveen. "Totuus vai tehtävä?"

"Tää on ihan typerä peli, mut tehtävä."

"Sun tehtäväs on alkaa vihdoin bilettää ja lopettaa toi vitun mökötys", Aleksi sanoo. Eve pyörittää silmiään ja laittaa pullon pyörimään. Se osuu Janneen. "Totuus vai tehtävä?"

"En vittu ota tehtävää, joten totuus", Janne nauraa. Eve miettii hetken kasvoillaan hymy, josta en osaa sanoa onko se aito vai Aleksin antaman tehtävän takia väännetty. "Mikä kiihottaa sua eniten?" Eve kysyy virne naamallaan ja kulmat koholla.

"Tissit", Janne vastaa lyhyesti ja ytimekkäästi. Seuraava pullo osuu Oonaan. "Totuus vai tehtävä?"

"Tehtävä", Oona sanoo söpöllä äänellä. Hänen koko olemus on niin söpö ja pirteä, että haluaisin vain ottaa hänet mukaani ja pitää hänet itselläni piristämässä jokaista päivääni.

"Pidä meille sellanen minuutin seksivalistus", Janne ehdottaa leveästi virnuillen.

Oona alkaa selittää suloisen viattomalla äänellään ehkäisyn tärkeydestä, kondomin asettamisesta paikoilleen ja lopulta myös seksistä. "Se on sellasta ihanaa aikusten välistä leikkiä, joka on niinku leijuis vaaleenpunasen pilven päällä. Pastellin sävyset ilotulitukset pamahtelee ympärillä ja se on niin ihanaa vaaleenpunasta hattaraa koko homma", Oona selittää suloisesti ja kaikki hurraavat ja taputtavat. Juon ison kulauksen drinkistäni ja päässäni alkaa todella pyöriä. Sinne kaatamani vodka todella teki tehtävänsä.

Oona pyörittää pulloa ja se osuu Elisaan. "Totuus vai tehtävä?"

"Tehtävä."

"Pussaa sitä ketä panisit", Oona keksii ja alkaa kikattaa. Herranjumala mitä tehtäviä. Toivottavasti minulle ei tule tuollaisia. Tosin sitten pääsisin pussaamaan Antonia. Elisa katsoo ympärilleen mietiskellen, mutta vetää sitten Even suudelmaan. Porukka hurraa innoissaan — Jesse varsinkin, koska onhan se nyt mahtavaa nähdä kun kaksi tyttöä pussaavat hänen silmiensä alla. Ville hautaa kasvot käsiinsä, hänestä ei ole yhtään mahtavaa nähdä siskoaan pussailemassa yhtään ketään. Even kasvoille leviää välittömästi hymy, ja humalaiset aivoni yhdistää palaset yhteen ja tajuan, miksi hän oli minulle niin nyrpeä. Hän oli varmasti mustasukkainen, kun Elisa toi tuntemattoman tytön käsipuolessaan huoneeseen.

Elisa iskee silmää Evelle ja pyörittää pulloa. Se osuu tällä kertaa Hennaan, joka valitsee totuuden. "Kuinka monen kans oot pannu?" Elisa kysyy virne kasvoillaan.

Otan sohvalla paremman asennon, tämän minäkin haluan tietää.

"Parempi kysymys ois et ketä Henna ei olis pannu", Aleksi sanoo viimeisillä voimillaan. Hän kuulostaa siltä, kuin sammuisi hetkellä millä hyvänsä. Kaikki repeävät nauruun paitsi Henna, joka tökkää Aleksia kyynärpäällään.

"Haistakaa vittu", Henna tuhahtaa muka loukkaantuneena, vaikka hän on ihan varmasti ylpeä jokaisesta panostaan. "Kumpi se kysymys nyt on?"

"Ihan kumpi tuntuu helpommalta vastata", Elisa virnistää.

"No Antonia en oo pannu. Vielä", Henna sanoo ja katsoo Antoniin päin. Anton nostaa katseensa hitaasti hupun alta ja katsoo Hennaa kulmat koholla ilman mitään ilmettä.

"Kyllä sä vielä lämpeet, honey", Henna lepertelee, mutta Anton vain tuhahtaa vastaukseksi. Minua alkaa hymyilyttää, mutta hymyni hyytyy tosin saman tien, kun Hennan pyörittämä pullo osuukin minuun. "No, Saara Kantola, totuus vai tehtävä?"

Yhtäkkiä kaikkien odottavat katseet tuntuvat selkäpiissäni asti ahdistavana. Yritän kuitenkin pitää itseni kasassa, joten kaadan viimeiset juomani rippeet kurkusta alas. "Totuus."

Henna miettii kuumeisesti kysymystä. Miksi juuri Hennan piti olla se jonka pyörittämä pullo osuu kohdalleni? Hän ihan varmasti yrittää keksiä jonkun sellaisen kysymyksen, mihin en pysty vastaamaan, koska olen kokematon lestadiolainen, ja nolaa minut lopullisesti. Pidätän henkeäni.

"Mikä on oudoin paikka, missä oot harrastanu seksiä?" Henna katsoo minua kädet puuskassa ja toinen kulma koholla. Hän näyttää siltä, että purskahtaa ivalliseen nauruun hetkellä millä hyvänsä, koska eihän Saara Kantola ole edes harrastanut seksiä, haha, kuulitteko? Se on ihan nolo!

Niinhän hän luulee.

Nappaan drinkkini pielessä olevan appelssiiniviipaleen, puraisen siitä palan ja suoristan selkäni.

"Terassilla", vastaan tyynen rauhallisesti katse Antonissa, jonka kasvoille leviää vino hymy. Hymy tarttuu minuun ja tunnen huoneeseen leviävät tuhannet kipinät. Hetken tuntuu kuin huoneessa ei olisi ketään muita kuin me kaksi. Jesse vislaa. Vilkaisen Hennaa, joka tuijottaa vuoroin minua ja vuoroin Antonia silmät täynnä hämmennystä. Hän todellakin huomasi silmäpelimme, kuten varmasti jokainen muukin huoneessa oleva (myös Aleksi, jonka toinen silmä on jo painunut kiinni). Tunnen oloni jälleen voittamattomaksi.

Siitäs sai, vitun Henna.

Kasaan itseni ja pyöritän pulloa. Se osuu Villeen. "Totuus vai tehtävä?"

"Totuus."

"Kenen kans tästä porukasta harrastaisit kolmen kimppaa?" kysyn ja hymyilen kekseliäisyydelleni. Elisa tökkää minua käsivarteen, hänkään ei varmaan mielellään halua kuvitella veljeään minkään sortin sänkypuuhissa. En kuitenkaan anna sen häiritä, katson vain Villeä odottavana.

"No sun ja ton meidän hattarapilven kans", Ville virnistää. "Teidän kaa ois varmaa hauskaa." Oona alkaa kikattaa ja en voi itsekään olla nauramatta. Anton sen sijaan puristaa kätensä nyrkkiin, mutta ei sano mitään. Henna istuu kädet puuskassa loukkaantuneena siitä ettei häntä valittu. Ville pyörittää pulloa ja se osuu vihdoin Antoniin.

"Tehtävä", Anton sanoo ennen kuin Ville ehtii edes kysyä.

"En nyt keksi mitään, nii laitetaan sama tehtävä, minkä Oona anto Elisalle", Ville sanoo. Aivoni on kuohuviinin ja drinkin voimasta ihan sumussa. Minkä tehtävän Oona antoi Elisalle? En saa sitä millään mieleeni. Pohdiskeluni keskeytyy, kun tunnen yhtäkkiä käden poskellani ja tutut pehmeät huulet omillani. Pussaa sitä ketä panisit.

Continue Reading

You'll Also Like

27.9K 1.6K 60
"Todista mulle et mä haluun jäädä tänne." • Lumi elää ihan yhtä tavallista -mutta ehkä asteen tylsempää elämää- kuin muutkin, kunnes hänet eräänä päi...
11.3K 656 56
Edla Korpiaho on 16-vuotias lestadiolaistyttö, joka muuttaa perheensä kanssa Jyväskylästä Helsinkiin, missä hän sitten kävisi ysiluokan loppuun. Tunt...
115K 6.8K 36
"Mä kaipasin haleja, helliä ja pitkittyneitä suudelmia, sylikkäin makoilua, vierekkäin nukkumista ja ihan vain sitä että toinen oli lähellä. Mä halus...
1.1M 39.4K 97
Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon. *** 16-vuotias Saara on suuresta lesta...