kiss my sins away

Door sweetener22

1.1M 39.2K 21.2K

Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon... Meer

part 1 : mystiset vans-tennarit
part 2 : punaiset huulet
part 3 : makee ilmalento
part 4 : pelkkä terve riittää
part 5 : stalkkeri
part 6 : halusin vain olla lapsi
part 7 : perhoset
part 8 : uus poika
part 9 : maksalaatikkopäivä
part 10 : otto
part 11 : älä kerro äidille
part 12 : saanko pummia yhen?
part 13 : scandinavian girls
part 14 : prinsessa
part 15 : mi casa es su casa
part 16 : kerro jotain itestäs
part 17 : vitun idiootti
part 18 : lakritsapiippu
part 19 : tekstiilikaksoset
part 20 : oot uskomaton
part 21 : tuu tänne
part 22 : sä et tiedä kaikkea
part 23 : taivas
part 24 : älä valehtele
part 25 : ollaan hyvä tiimi
part 26 : meant to be
part 27 : sun vuoro
part 28 : kerro siitä
part 29 : miten sä teet ton
part 30 : kaunotar ja kulkuri
part 31 : rikkinäinen nukke
part 32 : rakkauden juhla
part 33 : solmussa
part 34 : dear diary
part 35 : antonin silmin
part 36 : kiss my sins away
part 37 : get to know me
part 38 : mamá gonzales
part 39 : haluun sua
part 40 : voittamaton
part 41 : my lucky shirt
part 42 : tästä ei seuraa mitään hyvää
part 43 : niin mun tuuria
part 44 : marius
part 45 : pikkulauantai
part 46 : truth or dare
part 47 : ihmisten edessä
part 48 : lällykerho
part 49 : elän mun unelmaa
part 50 : lasinsirpaleet
part 51 : tän kerran
part 52 : oon vaan saara
part 53 : kadotuksessa
part 54 : nyt tai ei koskaan
part 55 : gaudeamus igitur
part 56 : wake me up
part 57 : suru
part 58 : ikävä
part 59 : fifty shades of E
part 60 : luonnollista charmia
part 61 : helsinki
part 62 : yks kerrallaan
part 63 : melkonen ritari
part 64 : huono vai hyvä asia
part 65 : oot ihan hullu
part 66 : me eletään nyt
part 67 : lakisääteinen tauko
part 68 : se ilme
part 69 : haluan kuolla
part 70 : salainen tehtävä
part 71 : antonin silmin
part 72 : psykopaatti-level
part 73 : huomiseen
part 74 : monitoimimies
part 75 : pretty but psycho
part 76 : huomiohuora
part 77 : yks yhdestätoista
part 78 : palapeli
part 79 : ei kestä kiittää
part 80 : samuel
part 81 : täydellinen kosto
part 82 : byebye rosa
part 83 : balienergiat vähissä
part 84 : haaste
part 85 : hakuna matata
part 86 : riekaleina
part 87 : syvänruskeat silmät
part 88 : kokonainen
part 89 : äiti
part 90 : perfect match
part 91 : aikamatka
part 92 : muru
part 93 : five years ago
part 94 : kierre
part 95 : vihdoin ja viimein
SIRU+MARIUS

HAHMO-ESITTELY

14.3K 322 458
Door sweetener22

A/N: Älkää hämmentykö siitä, et iät ei ihan täsmää. Oon tehny tän hahmoesittelyn paljon aikaisemmin ja tässä kohtaa tarinaa Saara on jo ehtiny täyttää 17 ja Siru 16, mut tää esittely sijottuu ns. aikaisempaan aikaan tekstienki osalta. Siirsin tän esittelyn vaan tänne loppuun, koska lisäsin Danin hahmoihin enkä halunnu spoilata!

***

Saara on 16-vuotias tyttö, joka rakastaa isoja vaatteita, kaikkea söpöä (kuten pörrösukkia ja Antonia) sekä ennen kaikkea vapautta. Vapautta hänellä ei vain kauheasti ole, sillä hän on vanhoillislestadiolaisesta perheestä. Saaralla on 10 sisarusta, ja kotona on todella tiukka kuri - ja sen takia hänen täytyy käyttää mielikuvitusta saadakseen elää välillä myös ihan normaalia elämää. Saaraa houkuttelee maailma pikkupaikkakunnan ulkopuolella, mutta on vielä jumissa suuren perheensä kanssa. Maailma ei ole ainoa asia mikä Saaraa houkuttelee, sillä hän on peruuttamattoman pahasti ihastunut naapurissa asuvaan Antoniin.

Salainen haave :

"Että olisin ihan tavallinen tyttö, joka käyttää Metallican paitaa ja lyhyitä shortseja ilman paheksuvia katseita - ja kävellä käsi kädessä Antonin kans koko maailman edessä"

***

***

17-vuotias Anton on espanjalais-suomalainen poika Helsingistä. Anton erotettiin koulusta väkivaltaisen käytöksen takia, jonka (ja monen muun asian) vuoksi perhe muutti alle 7000 asukkaan paikkakunnalle. Anton on hurmaava, äärimmäisen komea ja kiehtova - mutta myös äkkipikainen ja tulistuu nollasta sataan sekunnissa. Antonilla on vahva suojelusvietti, eikä hän kestä jos asiat ei tapahdu hänen toivomallaan tavalla. Antonin vanhemmat ovat paljon poissa kotoa ja Anton onkin tottunut paljon olemaan yksin. Antonin menneisyyteen kuuluu paljon rankkoja asioita, jotka ovat muovanneet hänelle vuosien saatossa kovan kuoren - mutta Saara sinisine silmineen alkaa pikkuhiljaa pehmittämään sitä.

Salainen haave :

"Saara. Mitää muuta mä en tarvii"

***

***

Siru on Saaran 15-vuotias pikkusisko. Sirua ei suuren perheen aiheuttama kuormitus hirveästi stressaa, hän on onnistunut aina välttämään pelkällä katseella äitinsä ehdottamat lapsenvahti-keikat. Siru on luonteeltaan villi ja kapinahenkinen, mutta rakastaa silti isoa perhettään eikä haluaisi vaihtaa sitä mihinkään. Isosiskoaan hän jumaloi ja haluaisi varastaa Saaran jokaisen vaatekappaleen ja hiusdonitsin. Koulu on Sirulle kirosana - mutta hän silti aikoo mennä syksyllä lukioon. Siru on syvästi rakastunut 5 vuotta vanhempaan Mariukseen, joka on hänen suurin salaisuutensa.

Salainen haave :

"Seurustella Mariuksen kans ilman et kukaan välittää meidän ikäerosta ja Mariuksen taustasta (ja et mun ei tarvis enää ikinä käydä koulussa ja et saisin kissanpennun)."

***

***

Jesse on ollut Saaran luokalla ensimmäisestä luokasta lähtien, mutta eivät ole koskaan kunnolla tutustuneet. Paitsi nyt. Jesse on useaan kertaan toiminut Saaran ja Antonin amorin apulaisena. Jesse on sosiaalinen, rakastaa bilettämistä ja hakeutuu aina tyttöjen seuraan. Jessestä saa helposti pelimiehen kuvan, mutta salaa hän oikeasti etsii unelmiensa prinsessaa. Jessestä ja Antonista tuli samantien todella hyvät ystävät.

Salainen haave:

"Et mä löytäsin itelleni jonku söpön tytön.
Vittu mä hemmottelisin sen piloille
(älkää kertoko äijille)"

***

***

Minttu on Saaran paras ystävä. Minttu on myös lestadiolaisesta perheestä, mutta toisin kuin Saaralla - hänellä on vain yksi veli, Marius. Minttu on dramaattinen luonnonlapsi, joka rakastaa villasukkia, joogaa ja suviseuroja. Minttu tuntee olonsa yksinäiseksi ja erilaiseksi lestadiolaispiireissä, koska heidän perheensä on niin pieni. Mintun äiti on masentunut asian takia ja se vaikuttaa myös Mintun mielialaan. Minttu kuitenkin peittää surullisuutensa suurella hymyllään ja huumorilla.

Salainen haave:

"Jos mun perheeltä kysyy, niin mun lempimusiikkia on Mozart.
Oikeesti se on Eminem.
Haaveilen et se ois nuorempi ja voitas mennä naimisiin"

***

***

Otto on 16-vuotias lestadiolaispoika, kympin oppilas, oppilaskunnan puheenjohtaja ja ahkera seuroissa kävijä. Otolla on 7 veljeä ja vain yksi sisko, ja osittain sen takia Otto on hieman kömpelö juttelemaan tytöille, tai no - Saaralle. Otto on Saaran vanhempien mielestä täydellinen mies Saaralle, ja Otto on asiasta ihan samaa mieltä. Hän on pikkupojasta asti ollut epätoivoisen rakastunut Saaraan.

Salainen haave:

"Alkaa seurustella Saaran kans, mennä naimisiin koko seurakunnan silmien alla, rakentaa iso talo ja tehdä paljon Saaran näkösiä lapsia"

***

***

Kantolan perheen koira. Milli rakastaa leluja, luita, Saaraa, Sirua, Samuelia, Selmaa, Sannia, Sebastiania, Santeria, Sagaa, Sampoa, Sisua, Minttua ja Antonia.

Salainen haave :
"Ettei tarvi enää koskaan mennä häkkiin"

***

***

Henna on 17-vuotias tyttö Antonin luokalta. Hennan heikkous on söpöt pojat ja hän onkin käynyt jo lähestulkoon kaikki kylän kaksilahkeiset läpi. Hennan suurinta herkkua on prinsessaleivokset sekä varatut miehet. Henna on sosiaalinen ja hänellä on paljon kavereita, mutta parhaiksi ystäviksi on valikoitunut vuotta nuoremmat Eerika, Milja ja Marika. Henna on omahyväinen - eikä usein välitä kenenkään muiden tunteista paitsi omistaan. Henna rakastaa meikkaamista, hiustenpidennyksiä ja omia instagram-kuviaan. Varsinkin niitä, jotka on otettu rannalla takaapäin.

Salainen haave :
"Silikonit"

***

***

Eerika, Milja ja Marika ovat ilkeitä tyttöjä Saaran luokalta. Yleensä he kulkevat vuotta vanhemman Hennan vanavedessä, mutta heti Hennan poissaollessa Eerika ottaa vallan. Ja Eerika rakastaa valtaa. Hän on kiusannut Saaraa esikoulusta lähtien, missä Eerika tajusi Saaran olevan lestadiolainen. Hänen lempipuuhaansa oli jättää Saara porukasta pois keinolla millä hyvänsä. Yläasteella Eerika kuuli luokan poikien kehuvan Saaraa hyvännäköiseksi. Se oli liikaa Eerikalle, koska eihän kukaan voi tykätä tytöstä joka ei meikkaa. Eerika rakastaa miehiä, merkkilaukkuja, Nicki Minajia sekä mahdollisimman pieniä vaatteita.

Milja on 150 cm, kovaääninen kikattelija ja tyhmä kuin saapas - ellei jopa tyhmempi. Pojat usein luulevat Miljan vain esittävän tyhmää, mutta hän on oikeasti vain tyhmä. Milja löytyy usein istumassa nelosuusinnassa, sillä hän ei meinaa päästä kursseista millään läpi. Miljan mielestä Eerika on maailman hauskin ihminen ja usein kopioi hänen juttujaan ja pitää niitä ominaan. Milja ei ole ikinä lukenut yhtäkään kirjaa.

Marika on porukan hiljaisin, mutta lähtee aina mielellään mukaan kiusaamaan muita. Hän jumaloi Hennaa ja aikoo tulevaisuudessa värjätä hiuksensa blondiksi, korjauttaa vinon nenänsä ja ottaa täytettä huuliinsa.

Salainen haave :

Eerika:
"Et Henna vaihtas koulua ja oisin koulun suosituin tyttö.
Ja saada rikas mies"

Milja:
"Et joku keksis karkin, jolla laihtuis tai jotai"

Marika:
"Muuttaa Balille ja saada surffaripoikaystävä ja olla ruskettunu 24/7"

***

***

Samuel on Saaran 18-vuotias isoveli, perheen vanhin poika. Samuel esittää perheen edessä kelvollista uskovaispoikaa, mutta vanhempien poissaollessa hän kiroilee, heittää läppää lestadiolaisuudesta ja polttaa tupakkaa. Samuel on rento huumoriveikko, joka on ollut lapsesta asti Saaran idoli. Samuel meni pikaisesti naimisiin Linnean kanssa, jotta pääsisi muuttamaan hänen kanssaan yhteen. Samuel on vielä hieman hukassa itsensä ja uskonsa kanssa. Yhdestä asiasta hän on varma - hän jumaloi vaimoaan.

Linnea on 18-vuotias jyväskyläläinen lestadiolaistyttö, joka rakastaa ompelemista, muiden auttamista ja tuoretta aviomiestään. Häiden jälkeen hän alkaa pänttäämään lääkiksen pääsykokeita varten.

Salainen haave :

Samuel:
"Ostaa vaimon kans vitun hieno urheiluauto, johon meidän 10 lasta ei todellakaan tuu mahtuu, joten tehää niitä vaa pari 🤣"

Linnea:
"Olla kaikkien rakastama lastenlääkäri.
(Samuelin haave on kans aika jees)"

***

***

Marius on Mintun 20-vuotias isoveli. Heidän isänsä heitti Mariuksen pois kotoa kun Marius oli 15-vuotias ja alkoi ryyppäämään ja viettämään aikaa hämärien tyyppien kanssa. Mariuksesta liikkuu paljon huhuja pienistä rötöksistä aina tuhopolttoon saakka. Marius asuu pienessä yksiössä keskustassa ja opiskelee amiksessa autoalalla, vaikkei häntä usein siellä näy. Marius on rakastunut Siruun ja asia on pidettävä visusti salassa vielä hetken aikaa, sillä Siru on vielä alle 16-vuotias. Mariuksen jo valmiiksi kyseenalaisen taustan takia hän joutuisi sen asian takia vielä suurempiin vaikeuksiin.

Salainen haave :

"Et jengi ymmärtäis et mä en haluu mitään pahaa kellekään.
Ja et Siru ois pari vuotta vanhempi nii ei tarvis salailla miten helvetisti mä rakastan sitä"

***

***

Rosa on Antonin ex-tyttöystävä Helsingistä. Rosa petti Antonia hänen parhaan kaverinsa kanssa Antonin ollessa lomalla Ranskassa. Rosa ei ole päässyt Antonista yli, mistä kertoo se että hän edelleen pitää kaulassaan Antonin hänelle ostamaa kaulakorua. Rosan vanhemmat ovat todella varakkaita ja Rosan isä onkin hemmotellut hänet piloille. Rosalla on instagramissa 75 tuhatta seuraajaa, joista yli puolet on ostettu. Rosa rakastaa isoja huuliaan, isoa takapuoltaan, korkeita poskipäitään ja isiään, joka on maksanut ne.

Salainen haave:

"Saada Anton takas.
Ja mä oon saanu aina kaiken mitä oon halunnu."

***

***

Elisa on 18-vuotias poikatyttö, joka on tämän kevään ylioppilas ja työskentelee viikonloppuisin kylän ainoassa pubissa baarimikkona. Elisa on suorasanainen ja itsevarma nuori nainen, joka ei välitä tippaakaan muiden mielipiteistä. Elisa pukeutuu poikamaisiin vaatteisiin ja hänellä on paljon tatuointeja. Elisa on ollut lapsesta asti avoimesti lesbo. Elisalla on yksi veli, Ville, jonka kanssa he ovat kuin paita ja perse. Elisa on toimii usein kuskina veljelleen ja hänen kavereilleen. Elisa rakastaa erilaisia ihmisiä, kultasennoutajan pentuja sekä söpöjä tyttöjä.

Salainen haave :

"Tyttöystävä, joka olis jo sinut suuntauksensa kans. En jaksa enää taistella muiden taisteluita.
Ainii, ja kultasennoutajan pentu ois kans tosi jees"

***

***

Oona on 16-vuotias iloinen ja pirteä tyttö naapurikylän lukiosta. Oonalla ei ole siellä hirveästi kavereita, paitsi Eve, joten he yleensä tulevat bilettämään Elisan porukan luo. Oonaa pidetään omassa lukiossaan outona tyylinsä vuoksi, mutta hän ei jaksa välittää siitä. Nyt hän tosin pelkää jäävänsä kokonaan yksin, kun Eve on valmistunut lukiosta. Oona rakastaa kaikkea lilaa ja vaaleanpunaista, ja hänen hiuksensa vaihtavatkin väriä kuukausittain pastellinsävystä toiseen.

Salainen haave :

"Jos kaikki ihmiset pukeutuis enemmän pastellin sävyihin, maailma olis paljon parempi paikka"

***

***

Eve on 18-vuotias tyttö naapurikylästä, hän on Oonan paras (ja ainoa) kaveri. Eve on ottanut Oonan siipiensä suojaan, kun huomasi ettei hänellä oikein ole ystäviä. Heistä tuli heti hyvät kaverit. Eve on Elisan ensirakkaus. Heidän suhde päättyi eroon 2 vuotta sitten, kun Eve ei vain uskaltanut tulla ulos kaapista vanhemmilleen. Nyt Eve uskaltaa vihdoin olla vapaasti sitä mitä on, ja kaikista eniten hän haluaisi Elisan takaisin.

Salainen haave :
"No se ei oo niin salainen. Enää. Kyllä te tiiätte kenet mä haluan."

***

***

Daniel eli Dani, on 16-vuotias poika Espoosta. Hän on Antonin lapsuudenystävä, mutta heidän tiet erkanivat vuosi sitten monen eri asian summasta. Saara tutustui Daniin, kun heidät laitettiin työpariksi Danin isän johtamalle rakennustyömaalle. Tämä tieto ei ilahduttanut Antonia yhtään, joten heidän välinsä tulehtuivat entisestään. Dani on rento ja maanläheinen poika, joka tykkää kaikesta vanhasta, kuten Marshallin kaiuttimista, Joy Divisionista ja Polaroid-kameroista. Dani on ulospäinsuuntautunut ja hauska, ja hänet löytää usein flirttailemasta tytöille. Hän on kuitenkin todella nirso treffikumppaneiden suhteen, sillä hän inhoaa yli kaiken basic bitchejä.

Salainen haave:
"Et löytäisin muijan, jolla ei oo sitä vitun Instagramia."

***

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

145K 8.6K 45
Yks meistä pukeutui aina pastellisävyihin. Toinen pelkkään mustaan. Kolmas ei välittänyt mistään. Neljäs halusi välittää, muttei tiennyt mistä aloi...
3.7K 131 14
📢HUOMIO!! Oon päivittänyt hahmoesittely-luvun kokonaan, joten käykää katsomassa☺️ Emma Saarinen täyttää syksyllä 15-vuotta ja yhteishaut lähestyy. P...
1.1M 39.2K 97
Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon. *** 16-vuotias Saara on suuresta lesta...
7.2K 385 47
Edla Korpiaho on 16-vuotias lestadiolaistyttö, joka muuttaa perheensä kanssa Jyväskylästä Helsinkiin, missä hän sitten kävisi ysiluokan loppuun. Tunt...