kiss my sins away

By sweetener22

1.1M 39.4K 21.3K

Tää tuntuu niin väärältä, mutta samalla niin oikeelta. Mun ei pitäis olla täällä. Mut täällä mä kuitenkin oon... More

part 1 : mystiset vans-tennarit
part 2 : punaiset huulet
part 3 : makee ilmalento
part 4 : pelkkä terve riittää
part 5 : stalkkeri
part 6 : halusin vain olla lapsi
part 7 : perhoset
part 8 : uus poika
part 9 : maksalaatikkopäivä
part 10 : otto
part 11 : älä kerro äidille
part 12 : saanko pummia yhen?
part 13 : scandinavian girls
part 14 : prinsessa
part 15 : mi casa es su casa
part 16 : kerro jotain itestäs
part 17 : vitun idiootti
part 18 : lakritsapiippu
part 19 : tekstiilikaksoset
part 21 : tuu tänne
part 22 : sä et tiedä kaikkea
part 23 : taivas
part 24 : älä valehtele
part 25 : ollaan hyvä tiimi
part 26 : meant to be
part 27 : sun vuoro
part 28 : kerro siitä
part 29 : miten sä teet ton
part 30 : kaunotar ja kulkuri
part 31 : rikkinäinen nukke
part 32 : rakkauden juhla
part 33 : solmussa
part 34 : dear diary
part 35 : antonin silmin
part 36 : kiss my sins away
part 37 : get to know me
part 38 : mamá gonzales
part 39 : haluun sua
part 40 : voittamaton
part 41 : my lucky shirt
part 42 : tästä ei seuraa mitään hyvää
part 43 : niin mun tuuria
part 44 : marius
part 45 : pikkulauantai
part 46 : truth or dare
part 47 : ihmisten edessä
part 48 : lällykerho
part 49 : elän mun unelmaa
part 50 : lasinsirpaleet
part 51 : tän kerran
part 52 : oon vaan saara
part 53 : kadotuksessa
part 54 : nyt tai ei koskaan
part 55 : gaudeamus igitur
part 56 : wake me up
part 57 : suru
part 58 : ikävä
part 59 : fifty shades of E
part 60 : luonnollista charmia
part 61 : helsinki
part 62 : yks kerrallaan
part 63 : melkonen ritari
part 64 : huono vai hyvä asia
part 65 : oot ihan hullu
part 66 : me eletään nyt
part 67 : lakisääteinen tauko
part 68 : se ilme
part 69 : haluan kuolla
HAHMO-ESITTELY
part 70 : salainen tehtävä
part 71 : antonin silmin
part 72 : psykopaatti-level
part 73 : huomiseen
part 74 : monitoimimies
part 75 : pretty but psycho
part 76 : huomiohuora
part 77 : yks yhdestätoista
part 78 : palapeli
part 79 : ei kestä kiittää
part 80 : samuel
part 81 : täydellinen kosto
part 82 : byebye rosa
part 83 : balienergiat vähissä
part 84 : haaste
part 85 : hakuna matata
part 86 : riekaleina
part 87 : syvänruskeat silmät
part 88 : kokonainen
part 89 : äiti
part 90 : perfect match
part 91 : aikamatka
part 92 : muru
part 93 : five years ago
part 94 : kierre
part 95 : vihdoin ja viimein
SIRU+MARIUS

part 20 : oot uskomaton

12.2K 403 342
By sweetener22

Käytävä on tyhjillään. Tiistaisin tähän aikaan kaikilla muilla on jo koulupäivä tullut päätökseensä, mutta minulla ja muutamalla muulla on vielä valinnaisen saksan kaksoistunnit. Meitä on ihan pieni kahdeksan hengen ryhmä opiskelemassa, joten koulu on todellakin ihan hiirenhiljainen. Istun käytävällä tekemässä viime hetken kielioppiläksyjä, kun muut oppilaat ovat jo luokassa odottamassa opettajaa, vaikka hän ei tule vielä ainakaan viiteen minuuttiin. Tekisi mieli sanoa, että hiton nörtit, mutta sellainen taidan vähän itsekin olla.

"Kann ich mich setzen?"

Meinaan tukehtua purkkaani kun kuulen yhtäkkiä hiljaisuuden keskeltä äänen. Anton seisoo edessäni, lausuen saksaa virheettömällä ääntämisellä ja meinaan sulaa siihen paikkaan, oikeasti.

Saksan kieli on heikko kohtani. Kaikki kielet.

"Du bist wunderschön, weißt du das?" Anton virnistää, istahtaa viereeni käytävälle ja vanhat tutut perhoset vatsassa alkavat lepattaa villinä. Maailman komein poika sanoo minua upeaksi lempikielelläni, joten ei ihmekään.

Pidättelen silti hymyäni, viikonloppuna tapahtuneet asiat pyörii silti liikaa mielessäni. "Mitä sä yrität?"

"Emmä mitää yritä", Anton virnuilee. "Autan sua läksyis."

"En tarvi sun apua, danke schön vaan", vastaan huolettomasti kääntäen katseeni takaisin kirjaan ja yritän näyttää coolilta, vaikeasti lähestyttävältä, arvokkaalta, söpöltä ja siltä, kuin tekisin tätä joka päivä, vaikka sisäisesti olen ihan riekaleina.

Miten tuo tyyppi onnistuu saamaan pasmani aina ihan sekaisin? Ihan naurettavaa, Saara.

"Sä oot päättäny sit kopioida mun tyylin ihan kokonaan", Anton sanoo ja pyörittelee sormissaan risaisten farkkujeni polvesta roikkuvaa langanpätkää.

"Joo, mulla on pakkomielle suhun."

Anton naurahtaa ja sivelee varovasti peukalollaan paljasta polveani farkun isoimman reiän läpi. Pienikin kosketus paljaalle iholle saa koko vartaloni väreilemään.

Vilkaisen seinäkelloa, joka on pari minuuttia vaille kaksi ja pieni paniikki alkaa iskeä. "Mun on oikeesti pakko tehä tää tehtävä loppuun—"

"Enhän mä sua tässä mitenkään häiritse", Anton keskeyttää minut ja väläyttää yhden suloisimmista hymyistään. Näytän merkitsevän katseen hänen kättään kohti, joka edelleen piirtelee sormellaan varovaisia ympyröitä polveeni. Anton hymähtää ja nappaa saksan tehtäväkirjan itselleen. Hän kirjoittaa kynä viuhuen vastaukset tyhjiin kohtiin, selaa kirjaa eteenpäin, valitsee sivun ja alkaa kirjoittaa alanurkkaan jotain. Istun vaan jähmettyneenä ja yritän salaa hengittää hänen tuoksuaan varastoon.

"Guten Tag, Saara und.. Anton! Hahahaa, tehän olette pukeutuneet samoihin vaatteisiin! Fantastisch!" saksan opettajamme Markku hyökkää meidän eteemme kuin tyhjästä. Markku on lempiopettajani, todellakin. Sellainen perus keski-ikäinen, lievästi ylipainoinen ja vähemmän lievästi kaljuuntuva miesopettaja, joka heittää läppää ainakin 50% tunneista. Anton sujauttaa kirjan laukkuuni, nousee ylös ja ojentaa oikean kätensä kätelläkseen opettajaa. Sen sijaan, että Markku tekisi samoin hän nappaakin Antonin kainaloonsa.

"Tämä nuorimies tässä on aiheuttanut itselleen jo toisella kouluviikollaan jälki-istuntoa", Markku sanoo hekottaen. "Eli saamme nauttia hänen läsnäolostaan tänään tunnilla. Kannst du Deutch sprechen, Anton?" Markku kysyy saksan kielen taidoista, mutta Anton vain kiristelee poskiaan muka-kiusaantuneena, kuin ei olisi ymmärtänyt kysymystä ollenkaan. Markku nauraa röhkien, sopertaa jotain saksaksi ja jatkaa päätään pudistellen matkaansa luokkaan.

"Sähän osasit täydellisesti äsken", huomautan, kun Markku on kuuloetäisyyden ulkopuolella.

"Ei se sille kuulu", Anton vastaa. "Elämä on helpompaa ku kukaa ei odota sult mitään."

"Oot uskomaton."

"Säki", Anton virnistää, kunnes pyyhältää ohitseni ja istuu nurkkapulpettiin. Menen itse istumaan eturiviin — saksa on lempiaineeni koulussa ja minulla on pakkomielle saada joka kurssista vähintään kymppi. Täällä ei yksikään Anton Gonzales onnistu viedä keskittymistäni muualle. Plärään tehtäväkirjaani silmäillen vasenta alanurkkaa ja pysäytän kun näen Antonin käsialan.

sori mun käytös sillon
anna mun hyvittää se jotenki
pliiiiis
koodaa mulle
<3

Anteeksipyyntö yllättää minut täysin, ja vielä enemmän minua yllättää Antonin puhelinnumero viestin lopussa. Kurkkaan takapulpettiin Antonin suuntaan, hän katsoo minua huulet söpösti mutrussa ja kädet ristissä, ja hän muodostaa huulillaan sanan anteeks. Hymyilen ja nyökkään häntä kohti hyväksymisen merkiksi. Anton tuulettaa ja hymyilee suloisesti takaisin.

Vatsaani vääntää. Anton taisi juuri muuttua saksantuntia kiehtovammaksi, sillä en pysty ajattelemaan enää mitään muuta.

***

Tuuli paiskoo hiuksia kasvoihini, kun pyöräilen kotiin Mintun luota. Tuuli ujeltaa myös ikävästi rikottujen farkkujen koloista sisään pyyhkien samalla myös pois muiston Antonin kosketuksesta. Anton lähti jo ensimmäisen saksan tunnin jälkeen jälki-istunnostaan pois. Se harmitti, mutta matkalla ovelle hän iski mulle silmää, jolloin meinasin vähintään pyörtyä kun hän näytti niin ihanalta.

"Kotiin menossa?"

Kuin tyhjästä Otto pyyhältää jostain pyöränsä kanssa viereeni. Hänen äänensä on niin ärsyttävän tekopirteä.

"Jep jep", vastaan hengästyen.

"Olitko Mintulla?"

"Joo."

"Mennäänkö yhtä matkaa?"

"Vaikka."

Ajamme eteenpäin kiusallisen hiljaisuuden vallitessa. Onneksi tässä on enää vajaa kilometri, kun Otto kääntyy jo kotipihalleen.

"Aika nolo juttu sielä ruokalassa", Otto rikkoo hiljaisuuden lopulta. Katson häntä hänmentyneenä. "Ku teillä oli samat vaatteet sen uuden pojan kans", Otto selventää ja olen melkein ajaa ojaan, kun joudun mulkaisemaan häntä.

"Ai miten niin nolo juttu?"

"No onhan se vähän noloa, ku sulla on tollaset — no, tollaset poikien vaatteet", Otto sanoo ja alkaa lopussa änkyttää vaivautuneena. Hämmennyn lisää ja pysäytän pyörän.

Otto pysähtyy myös parin metrin päähän. "Mitä tarkotat?" tivaan ja laitan käteni puuskaan. "Miks se on susta noloa?"

"No se uus poika on joku narkkari kuulemma. Ja sulla on samat vaatteet jonkun ongelmanuoren kans, nii onhan se noloa jos sut leimataan kans narkkariks tai jotaki", Otto sanoo ja punastuu korviaan myöten heti lauseen sanottuaan.

Tuijotan häntä suu auki. Tiesin, että Otto on tyhmä, mutta noin tyhmä?

"Ja sitte ku yleensä tytöillä on nättejä vaatteita, sellasia tyttömäisiä, eikä tollasia rikkinäisiä housuja ja miesten paitoja", Otto jatkaa vielä, joka saa hermoni palamaan karrelle.

"Ootko tosissas?" älähdän ja astelen pyöräni kanssa Oton viereen. "Mä saan käyttää ihan mitä vaatteita mä ikinä haluan", jatkan jostain piilosta löytynyttä tarmoa äänessäni ja Otto nielaisee.

"Saat saat, älä nyt hermostu, en mä pahalla", Otto selittää paniikissa ja yrittää ottaa jonkin sortin koiranpentuilmettä kasvoilleen. On jo liian myöhäistä, vaikka se ei kyllä auttaisi häntä muutenkaan. Ei ole ikinä auttanut, eikä auta nytkään.

"Ai et pahalla?" sanon ja alan korottaa ääntä. "Sun mielestä mun pitäs siis kulkee jossain uskovaisten mammojen koltuissa ja näyttää vaan siveellisiltä varteenotettavia uskovaisia rinnallakulkijoita varten?"

"En mä nyt sitä tarkottanu, Saara, mä —"

"Eli meillä ei saa olla omaa tyyliä, kun ollaan uskovaisia tyttöjä? Häh? Miks mun pitäs miellyttää yhtää ketään?" latelen kysymyksiä kiivastuneena ja Oton posket muuttuvat punaisemmiksi jokaisen kysymyksen myötä. "Ja Anton ei oo mikään narkkari."

"Kuulin, et—"

"Ja vaikka oliskin nii se on silti miljoona kertaa parempi ihminen ku sinä, senki kaavoihin kangistunu sovinistinen idiootti", lopetan ja polkaisen pyörän käyntiin enkä katso taakseni.

Sanoinko oikeasti noin?

Toinen puoli sisälläni tanssii ripaskaa äskeisen mahtavan sanallisen ilotulituksen vuoksi, ja uskovainen puoleni taas nyyhkii pimeässä nurkassa, ristii kätensä ja yrittää keventää synnin taakkaa pyytäen anteeksi Jeesuksen nimessä ja sovintoveressä.

Continue Reading

You'll Also Like

71.2K 1.9K 33
Hän hymyilee minulle omahyväisesti ja tiuskaisen: "Luuletsä olevas jotenki vastustamaton" Hänen hymynsä vain levenee ja hän nostaa käden poskelleni...
32K 923 29
aloitettu: 18.3.2022 lopetettu: 19.4.2022 KIRJALLA ON JATKO-OSA Tarina tytöstä ja Tampereen riparista. Avella ei ole oikein ikinä mennyt parhaiten...
183K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
2.8K 100 31
"Voi luoja, minusta tuntuu, että en ole ikinä nähnyt mitään noin söpöä." 📌International Boarding School of Cornwall, Falmouth, England📌 Minnie Marb...