Sázka II // Ment✔

By lussie2002

40.7K 2.2K 351

"Káámo, nečum na ni, není tvoje," Objevil se za mnou Marek a posadil se vedle mě. "Nedívám se na ni, dívám se... More

Já vím, vztahy na dálku nefungují...
To si vylomil zámek?
S Leou jsme se rozešli
Dokonalý
To je fakt špatnej vtip...
Z toho bytu je vidět snad celá Praha...
Co to prosimtě vyvádíš?
A možná je v tom něco víc
Víš, Tomáš...
Odvezu tě
Jsem v pizzerii...
Co to je?
ASK
To nemusím jít pěšky
Nechtěl jsem tě vyděsit
Nic neříkej
Vánoční speciál
Můžu si půjčit mobil?
Je mi to moc líto
Dej mi klíče
My... jsme se rozešli
Budou v pořádku
Ta sázka, miluju tě
Já už ti věřím
Na co myslíš?
Všechno tohle je zase hazard s city?
Komu mám asi věřit?
Už nikdy tě nenechám nikam odejít...
Ano

Snědla si mi šlehačku

1.1K 62 8
By lussie2002

"To je z nemocnice," Probrala se okamžitě a zvedla telefon.

"Dobrý den," Slyšel jsem ještě, než se zvedla i z postele a odešla do obýváku.

Mezitím, co Lucy telefonovala jsem se přinutil vstát a sesbírat ze země naše poházené oblečení. Oblékl jsem si boxerky a vydal se do obýváku, kde moje princezna seděla v mém triku na gauči. Posadil jsem se vedle a ona se ke mně okamžitě s úsměvem přitulila. Hlavu si položila na moje rameno a zády se natiskla na mou nahou hruď.

"Dobře, přijdeme pro něj, děkuji," Celou dobu, co telefonovala, se na mě usmívala. "Na shledanou," Položila mobil na gauč vedle sebe a otočila hlavu ke mně.

"Tomáš je vzhůru, poslední vyšetření jsou v pořádku, akorát nesmí sám odejít domů," Oznámila mi ve zkratce.

"Tak to pro něj musí někdo dojet," Pousmál jsem se a jemně ji políbil na rty. Taky se usmála a hlavu sklonila zpátky. Chvíli mlčky pozorovala naše ruce, jejichž prsty se vzájemně proplétaly a pak zase vzhlédla ke mně.

"Dojdu se převléct," Líbla mě na tvář a odběhla do ložnice.

"Udělám zatím snídani," Zavolal jsem za ní a odešel do kuchyně.

Lucy

Honzovo triko jsem hodila na postel a že skříně si vytáhla čisté spodní prádlo a černé roztržené džíny spolu s obyčejným bílým tričkem, které jsem si hned oblékla. Rozcuchané vlasy jsem si v rychlosti stáhla do drdolu, ze kterého mi jako vždycky trčelo spoustu vlasů do různých stran.

V koupelně, kam jsem zamířila potom, jsem si řasy trochu projela řasenkou a pleť z toho nejhoršího upravila korektorem. Pak jsem se rozhodla urychleně vrátit do kuchyně, kde se podle všeho smradu něco pravděpodobně pálilo.

"Co to děláš?" Přišla jsem za Honzou, okolo kterého bylo trochu černého dýmu a cestou otevřela okno, aby jsme se neudusili.

"Palačinky," Oznámil mi se širokým úsměvem. "Budou křupavý," Zasmál se a vzal do ruky celou pánvičku.

"Honzí, to není dobrej nápad," Vydala jsem se rychle k němu, když jsem pochopila, že chce palačinku otočit ve vzduchu. Rychle jsem mu z ruky vytrhla pánvičku, z šuplíku raději vyndala obracečku a palačinku bez problémů otočila.

"Zvládnul bych to líp," Založil si ruce a drze na mě koukal.

"To určitě, hlavně to mělo být dřív, než si to spálil," Pousmála jsem se na něj a palačinku z pánve sundala. Honza tam zatím nalil další těsto a pak se i on vydal do ložnice pro oblečení.

"Tak už pojď!!" Zakřičela jsem na něj do ložnice, když už byla snídaně hotová a on se pořád ještě někde upravoval. Horší jak holka... Povzdechla jsem si a posadila se k jídelnímu stolu.

"Nic na tebe nezbyde!!" Zvolila jsem jinou taktiku a Honza se okamžitě objevil ve dveřích.

"To ať tě ani nenapadne," Pousmál se, přiblížil se k mým rtům, ale namísto polibku, na který jsem netrpělivě čekala, mi ukousl asi půlku právě namazaný palačinky, kterou jsem držela v ruce a s úsměvem si ji vychutnával.

"Macáku!!" Zakřičela jsem na něj a bouchla ho pěstí do ramene. Chvíli si s úsměvem hrál, jak ho to bolí, ale nakonec se taky posadil a začal si pečlivě připravovat svojí palačinku.

"Došla nám šlehačka," Pokrčila jsem rameny a trochu se odsunula od stolu, jelikož jsem právě dojedla.

"To snad ne," Povzdechl si Honza s plnou pusou a natáhl se pro další palačinku. "Ty si jí všechnu snědla," Hodil na mě vyčítavý pohled a marně se přitom snažil nesmát.

"Jo," Vítězně jsem se usmála a vyplázla na něj jazyk.

"No počkej!!" Vstal od stolu, ale než ke mně udělal krok, zvedla jsem se rychleji a rozběhla se do ložnice. Honza běžel za mnou a než jsem si to uvědomila, zamknul dveře a klíč si strčil do kapsy.

"Fakt bych ti nechala, kdyby sis řekl," Snažila jsem se se smíchem hájit, ale to nepomohlo. Jen se pousmál, rozběhl se naproti mně, povalil na postel a začal mě lechtat.

Museli mě slyšet snad i sousedi v suterénu, protože jsem strašně lechtivá, a když někdo jako Honza zná ty správný místa, dokáže mě docela jednoduše donutit brečet smíchy.

"Pře-staň," Koktala jsem vysokým hlasem, který Honza rychle přerušil svými polibky. Místo lechtání už jen nechal ruce volně položené na mých bocích a lehnul si mezi moje nohy.

"Snědla si mi šlehačku," Nakrčil jedno obočí a zasmál se. Přikývla jsem a taky se pousmála. V tom přimknul rty zpákty k mým a dravými polibky mi začal drtit rty. Neobtěžoval se žádným tričkem nebo podprseknou, ale svojí rukou se vrhnul rovnou k rozepínání mých džínů.

"Teď jsem se oblékla," Zaprotestovala jsem mu do rtů. "A taky bysme měli jet pro Tomáše," Snažila jsem se dál, ale skončila jsem ve chvíli, kdy se svým rozkrokem posunul přes můj a já ucítila jeho rostoucí bouli. Hlasitě jsem mu do rtů zavzdychala a odpovědí mi byl jen spokojený úsměv.

"A taky mi stydne snídaně a taky bych měl za půl hodiny natáčet s Gejmrem, takže bysme měli trochu zrychlit," Zvedl hlavu, aby si mě prohlédl a potom jí sklopil k mému krku, který začal vášnivě líbat.

Sjela jsem rukama dolů a rozepla džíny tenkrát jemu. S mojí pomocí si je stáhl a pak skončily někde na zemi vedle mých.

Trochu se odtáhl od mého krku, ale ne natolik abych necítila jeho horký dech, se kterým se vracel zpátky k mým rtům.

"Miluju tě," Zašeptal, když přejížděl rukou pod lemem mých kalhotek a naprosto rozpaloval mojí citlivou kůži, která pod jeho dotyky asi začne každou chvílí hořet. Hlasitě jsem zavzdychala, když mi kalhotky stáhl a sjel tak rukou po celém mém stehně. Hned nato si sundal boxerky a bez dalšího čekání do mě nedočkavě vnikl.

Ahoj všichni :)

Dneska je to možná trošičku kratší, ale se mi chce docela spát, takže to teď jenom rychle vydám a hotovo :D

Jinak tahle kapitola byla jenom tak naprosto mimo, asi tu nemá vůbec žádný hlubší význam, jenom jsem vám chtěla trochu ukázat, kam se vztah Lucy a Honzy posunul, tak doufám, že se vám taková malá oddechovka líbila.

A teď to nejdůležitější... Sázka opravdu 50 000 přečtení!!! Bylo to tam ještě ten den, co jsem vydala poslední kapitolu a... ježiš, pořád tomu nevěřím, je to jako splněný sen. Děkuju vám moc, bez vaší podpory bych asi nikdy nedotáhla žádnou knížku do konce a teď vidím, že ono se to vážně vyplatí, být skoro každý den vzhůru do jedný a sepisovat výplody mojí fantazie...

No to jsem se zase rozepsala... Takže jako vždycky, děkuju za přečtení, hvězdičku, komentář a tak dál,

Vaše Lussie♡♡

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 49.3K 56
„Co tahle udělat dohodu ?" Naklonil se k mému uchu a já ucítila jeho teplý dech na své kůži. • Beth (16) nastoupila do prváku na střední školu. Není...
58.8K 3K 110
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
660K 28.1K 59
Caroline a Cassidy jsou sice dvojčata, ale dalo by se říct, že jedna je pravým opakem té druhé. Cassidy je chytrá, hezká, královna školy a doma ta ob...
560K 16.5K 50
Už jako malá chodila se svým tátou hrát hokej. Tátovi spoluhráči o ní mluvili jako o 'Malé hokejové princezně'. Co když se Suzen seznámí s hokejisty...