Пушенето не винаги вреди

By dari_uchiha_

6.5K 619 87

Когато искаш да се доближиш до някого, намираш начин. Дори и да е чрез цигарите, пушенето не винаги вреди Чух... More

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63

Part 50

88 9 0
By dari_uchiha_

  Мисля, че Наруто беше възхитен от всичко казано до тук. Заради тези двамата, той щеше да си помисли, че съм някаква невероятна героиня. ПО техните думи, аз бях готина, а това изобщо не беше вярно. Ако се опитваха да ме накарат да се почувствам засрамена, бяха успели. Съчетаваха ми се бузите с тениската на Хината, сигурна съм. Усетил, че вече се чувствам некомфортно, Саске ме гушна и скри в себе си. Стиснах очи и се гушнах, където ми беше най-хубаво.

- И аз искам приятелка!- изстреля Наруто тихо.

- Ами отвори си очите тогава.- измърмори му Саске по-меко от нормалното.

Беше ми любопитна физиономията на Хината, но нямаше да помръдна вече. Усетих, защо гаджето ми говореше тихо. Той също се беше сгушил в мен леко. Ако беше говорил по-високо на русия, щеше да ми спука тъпанчетата.Едната ми ръка бързо се уви около него и ац още по-нахално се наместих. Това ми донесе целувка по челото и притискане едва. Аз се усмихвах широко и само той можеше да го види. Но него го виждаха и останалите.

- Искам и мен някои ден да ме гледат по този начин.- прошепна Наруто на Хината, но всички го чухме.

Усетих, как само той не се беше осъзнал. Леко се преместих и го погледнах строго. Саске пък протегна свободната си ръка и го плесна зад врата. Отново само Наруто не разбра защо. Хината пък се беше забила в чина. Тя отказваше да престане да препрочита надписа върху тетрадката ми. Нима тя е дори по-срамежлива и от мен. Не бях ли й доказала вече, че смелите печелят повече. Тактично изпънах крака си напред, сритвайки я леко. Тя подскочи и ме изгледа обвинително. Но не бе очаквала ответния ми удар. Вече бях видяла достатъчно, за да я оставя да й се размине. Нима не виждаше какво възпира това проклето стеснение. Отново я сритах, присвивайки дори повече очи. Ино не беше забелязала все още, а Наруто разсейваше Саске. Само аз и тя в спор без думи.

"Хайде!"

"Не ставай глупава, не мога!"

"Можеш. Щом аз успях!"

" Аз не съм ти"

Отново я сритах. Тя изохка тихо, привличайки останалите към тихия ни разговор. Свих очи, тя вдигна безпомощно вежди. Разширих очи диво, тя сбръчка своите и поклати глава. Аз кимнах със своята.

- Какво става тук2- несигурно попита Наруто, объркан.

Още веднъж я сритах, а това вече я ядоса. Изгледа ме яростно, а аз й отвърнах с широка усмивка. Отново потрепнах с крак, готова да ритам, а тя изръмжа:

- Стига!- изсъска ми тя, гледаща ме на кръв.

- Хайде стига вече!- усмихнах се аз така, сякаш имам всички отговори на света.- Само губиш ценно ввреме.

- Стига!- разшири очи тя.

- Няма!- присвих аз моите.

- Не мога, САкура..

- Можеш.

Това не беше моя глас, а този на Саске. И двете се обърнахме към него невярващи. Дори Ино не ни разбираше, когато правим така. Кой да предвиди, че Саске може. Аз триумфирах, докато Хина вече беше притисната в ъгъла. Щом Саске се беше намесил веднъж, нищо вече не се знаеше. Аз се надигнах, срещайки се директно с големите й очи. Саске също се помръдна, но той гледаше приятеля си. Господи, колко голям Садист е той. Хината заклати глава, Саске се подсмихна. А аз само я сритах отново по пищяла.

Continue Reading

You'll Also Like

31.7K 1.1K 16
"Хубава си, дявол да те вземе... ...и нека този дявол да съм аз." - Копеле в костюм
4.4M 24.1K 10
Адам Эддингтон - молод, богат, успешен и невероятно красив. Девушки готовы пойти на все, чтобы оказаться рядом с ним. Однако любые отношения с женщи...