Part 41

85 8 6
                                    

   Гласът му беше толкова различен, че ми трябваше малко време докато разбера смисъла. Той се опитваше да ми каже, че ме желае. Че и тялото му копнее за мен. Че копнее да прави любов с мен,. Какви ги говоря!? Ума ми даде накъсо само при мисълта. Може би лицето ми се беше издало, защото той се сепна. Вероятно е видял в очите ми нещо, което го накара да съжали за думите си. Даде си сметка, че с мен нещата се развиват като с охльов. Обви ме с ръце и скри лицето си в мен. Може би се засрами от себе си, а не трябваше.

- Твърде си крехка, за да си позволявам подобни изказвания.

- Просто...

- Толкова чиста..- продължи той тихо, без да повдига дори глава.

- Не-е-е.- поклатих глава аз.- Саске, погледни ме!

Повдигнах лицето му и се усмихнах едва. Не исках да си мисли, че той е мръсник или нещо нередно. Лицето ми щеше да стане пурпурно, но си обещах да съм честна.

- Не съм чиста.- прехапах устни едва.- Помислих си, че ако ми дадеш още малко от тези усещания, сърцето ми ще се пръсне.

- Не си готова, нали?- погали той бузата ми едва.

- Повече ме притеснява пейката и вероятноста да минават хора. Не искам никои да вижда, колко си прекрасен, когато ме гледаш с копнеж.

- Ако в момента те понеса към леглото си, ще си мислиш друго.

- Да. Ще си мисля дали бельото ми е хубаво.

- Откъде се появи тази уста? Коя си ти?- засмя се Саске, прегръщайки ме силно.

- Аз съм гаджето на Саске Учиха.- засмях се аз едва.

- Да?- въпросително ме изгледа той.

- Щом съм успяла да постигна това... значи мога всичко.

Саске се подсмихна невярващо и ме премери с поглед. Намести ме леко в себе си, а след това се приближи до ухото ми. Едната му ръка все така стоеше на гърба ми, а другата сега стисна коляното ми. По гръбнака ми полазиха тръпки, когато той започна съблазнително да шепне в ухото ми.

- Значи няма да ме спреш, ако те отвлека. Ако те хвърля върху леглото си и започна да те събличам? Ако разкъсам със зъби всяко парче плат, което стои на пътя ми. Ще ми позволиш да те гледам легнала под мен, гола. Ще обходя всеки сантиметър от тялото ти с пръсти, с език и устни. Ще ми позволиш да целувам гърдите ти, да заровя лице в тях, докато ръцете си проправят път надолу. А след това и езика ми ще..

- СаскЕ!- извиках аз силно.

Дишах трудно, отново ми се виеше свят. Знаех, че съм червена като светофар. Гласът, които беше излязал от устата ми беше толкова писклив и неестествен. Не беше моя, а на момичето, което чак сега си дава сметка, че това всъщност е напълно реално. Чувах го как е започнал да се смее весело. Това го забавляваше много и напълно го разбирах. Очите ми бяха големи като фарове, широко отворени и мигащи бързо. Дишах бързо и отварях бавно уста, без да говоря. Отстрани вероятно беше изключително забавно.

- Видя ли?- засмя се той и нежно ме прегърна.- Толкова си невинна, чиста и нежна. Аз само ти казах какво може да се случи в цензурирана версия на първите минути.

- Ама такива неща не се коментират.

- Оу..значи искаш вместо да го кажа... да го изпълня.- подсмихна се той още по-широко, докато ръката му се помръдна леко на крака ми.

- Не и на тази пейка!

Колкото и да се опитвах да се измъкна от ситуацията и срама си, той беше видял директно през него. Знаех, че е прав, но все пак толкова ми се искаше да съм нахакана и самоуверена. Да имах смелостта да го хвана за ревера и да го придърпам към себе си. Да можех да го изкушавам, а не да го разсмивам с това.

- Не ме е страх от намеренията ти. Учудва ме факта, че аз.. която й липсва каквато и да е женственост ги чувам.- промърморих тихичко.

- Ти ги предизвикваш, малката.- засмя се той мръсно в ухото ми.- Нямаш си никаква представа какви хилядократно по-мръсни "намерения" имам.

- Някои ден ще ми ги покажеш..- изведнъж ми стана интересен цимента в краката ни.

- Внимавай какво предизвикваш. Живея на две минути от тук.- предизвикателно ме изгледа той.

- Оу, значи нямаше смисъл да се тревожа, когато ме заплаши, че ще ме носиш. Няма да се преумориш толкова много.

- Сакура.- хвана той брадичката ми и строго ме погледна.- Спри да ме подтикваш да изглеждам като мръсник.

Пушенето не винаги вредиWhere stories live. Discover now