Part 44

81 9 1
                                    

   Дъха не ми стигаше по никакъв начин. Той говореше притежателно и това ми доставяше неземно удоволствие. "твоя съм", прошепнах без звук, надигайки се към устните му. Той беше този, които се колебаеше, не аз. Започна най-дългата целувка в живота ми. След нея устните ми щяха да са червени, света ми цветен и пъстър. След нея щях да съм негова завинаги.

"Обичам те"- прошепнаха устните му на кожата ми.

"Прекрасна си"- крещяха пръстите му на тялото ми.

Той не можеше да диша правилно, едва си поемаше дъх. Сърцето му, подивяло от момента, докосваше пръстите ми през кожата му. Беше изпълнил всичко, което ми обеща. Съблече ме и обходи с ласки кожата ми. Нежно и плахо, но пак изпълнено с толкова страст. След като бях започнала да потрепервам при всеки негов допир, той отново ме даде устните си. Плътна целувка, толкова дълбока и неприкрита.

Устните ни сякаш бяха се сплели, толкова бавно ги отдръпна нагоре. Вгледа се в притворените ми очи, а аз в неговите. Не изпитах страх, нито болка. Не се срамувах от тялото си, не мислех за бельото си или за каквото и да е изобщо. Усетих ясно кога точно се случи и никога няма да го забравя. Всичко в мен притихна за миг, а в следващия избухна експлозия от еуфория. Една мисъл се вмъкна в ума ми, само една. Истината "Сега сме едно."

След миг всичко стана по лесно. Устните ми се бяха разтворили в безгласен стон. Аз бях станала жена, той ме беше направил своя и все още го нямаше онзи миг. Този които той беше очаквал. Не си мислех за отбой, нито за съжаление. Напълно искрино се радвах на мига и не исках да приключва.

- Обичам те!- каза ми той толкова много пъти.

- Обичам те!- простенах му всеки път в отговор.

Бях сънувала най-невероятния сън на света. Не исках да отварям очи, не исках да го забравям. Саске ми беше доказал, колко силно и мъжествено е тялото му и колко е голяма страстта му. Бях му позволила да докосва всяко кътче не само на сърцето ми. Бяхме правили любов за първи път. Сладка и чиста, пълна със нежност и топлина. Бях потънала в океан от емоции и щастие. Колко невероятен сън само.

Усетих нещо горещо по врата си и отворих очи. Пред мен виждах непознати мебели, а топлото нещо беше дъха на моя любим.

- Добро утро,- усмихна се той едва.- Не исках да те будя, но открих едно местенце на врата ти, което не съм целунал.

Това беше пълна лъжа и го знаех. Не беше останало подобно място и все пак щях да приема. Чакай малко! О! Боже! Мой!

Пушенето не винаги вредиWhere stories live. Discover now