Пушенето не винаги вреди

By dari_uchiha_

6.5K 619 87

Когато искаш да се доближиш до някого, намираш начин. Дори и да е чрез цигарите, пушенето не винаги вреди Чух... More

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63

Part 48

86 6 1
By dari_uchiha_

   Той се гордее с мен. Това изречение се забучи в главата ми и дълго остана там. Дори и след като ме изпрати до вратата. Сладко ме целуна за лека нощ и ме изчака да прекрача прага. Струваше ми се, че лицето му сияе дори повече от преди. Дали беше чак толкова щастлив, че блестеше. как ли изглеждаше моето лице в огледалото?

- Малкото ми момиче е пораснало.- засмя се татко от хола.

Замръзнах на мястото си. Да не би на челото ми да имаше някаква бележка. Никъде не съм чела, че ти личи, ако загубиш девствеността си. Той ми се усмихваше, докато аз го гледах засрамена.

- Не мога да повярвам, че деня дойде.- вече вероятно се потях на реки, докато го слушах.- Да те изпрати момче до вратата.

Колената ми омекнаха. Той това ли е имал в предвид! Изпращането до входната врата. Ох, тате, не ми изкарвай ангелите по този начин. Но защо бях гузна, нали това беше нормално? Нали с подобни мисли успокоявах до преди малко съвестта си. Щом е нормално, защо умирах от неудобство. Дори не можех да го погледна в очите. Помощ! Трябва ми пораснал съвет. Трябва ми Би!

Четири часа по-късно, аз бях отдала пълен и детайлен отчет. Тя беше ме принудила със недоверието си. Искаше да опиша нещата, които бях усетила, иначе отказваше да се съгласи. И сега лежах с отворени очи в леглото си и се опитвах да спя. Това беше неземно дълъг ден, пълен с емоции. И благодарение на Би, сега всичко беше още по-прясно в спомените ми. Как се предполага да заспя? как?!

Вече беше два, а аз се бях завъртяла най-малко сто пъти. Телефона ми е накара да подскоча доста рядко, когато мелодията за съобщение звънна.

"Вероятно спиш и те събуждам. Аз не мога да мигна. Извинявай! Лежа в леглото и си мисля, колко по-топло беше с теб до мен. Липсваш ми. Обичам те."

Сърцето ми отново запрепуска бясно. И той не може да заспи. Мисли си за мен. Леглото му ме е запомнило. Ще се разплача от удоволствие... Мамка му и как се предполага да заспя сега?

" И аз не мога да заспя. Твоите ръце са по-приятни от възглавницата ми. Никога няма да забравя днес. Обичам те."

Познайте дали някои от двамата спа тази вечер. Всички съобщения, които си разменихме яха да се запаметят завинаги в ума ми. " Някой ден, ще се събуждам до теб и това ще е ежедневие"; "Първото нещо, което видиш щом отвориш очи ще съм аз" Всички бяха пълни с любов, а аз сънувах...

- Спала ли си изобщо?- беше първия въпрос на Хина сутринта.- Не се тревожи всичко...

- Всичко е наред!- засиях аз веднага, щом стигнах до нея.

- Има нещо, които ние не знаем?- сви очи тя и побърза да призове Ино.

- А не! Няма да чуете и дума от мен в училище!- засмях се аз за миг.

После лицето ми се вкамени. Забелязах една черна вещица да се задава. Разменихме си поздрав, но очите бяха далеч от това. Тя се опитваше да ме разкъса с очи. Да ме раздроби на хиляди парченца и да ме хвърли в яма. Подмина ни и всички усетихме как температурата падна на под минус сто градуса.

- Благодарение на нея ходя с Итачи.- сви рамене Ино.- И все пак не мога да не я мразя.

- Чакай, Какво?!- Хина вече зяпаше с отворена уста.- Ти наистина ли?

- Дам, Учиха, които беше вечния самотник си хвана приятелка. МЕН!

Оставих ситуацията с баткото да разсейва момичетата до обяд. Това ми беше лимита на търпение. Още малко и щях да избухна. Реакциите бяха толкова неочаквани. Хината избухна, Ино даде на късо. Защо всички реагират по този начин. Все пак говорим за Саске, мен ме оставете назад. Това е Саске Учиха!

- Ето защо ми се сторихте странни. Някак си атмосферата е различна.

- На него за първи път ли му беше?- обади се след дълга пауза Ино.

Continue Reading

You'll Also Like

Agua Delmare By Melly ©

Science Fiction

5.5K 379 30
Автомобилни състезатели, високи скорости и адреналин на пълен капацитет. Ейс Рейсър е безстрашен, смел и дързък пилот. Спускащ се по пистата с най-ус...
28.4K 1.5K 14
Това е историята на Тереза Голдън - обикновено 17 годишно момиче, което се сблъсква с паранормалното..
40.2K 2.4K 31
Виктория е най-обикновено момиче,живеещо в прелестната Барселона заедно с постоянно работещата си майка. В компанията на най-добрата си приятелка, Ви...
133K 5.6K 45
Нито Мейси, нито някой друг от цялото училище обръщаше някакво внимание на Уес Грегъри. Той се разхождаше из училище винаги с вдигната качулка. Всъщн...