Пушенето не винаги вреди

Oleh dari_uchiha_

6.5K 619 87

Когато искаш да се доближиш до някого, намираш начин. Дори и да е чрез цигарите, пушенето не винаги вреди Чух... Lebih Banyak

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63

Part 47

92 10 0
Oleh dari_uchiha_

   "Добър вечер, госпожице Харуно,"- чу се студения й глас през слушалката.

- Добър вечер,- промърморих аз, взирайки се в Саске. Смелостта, която мама ми вдъхна се топеше толкова бързо.

" Надявам се, мислите над предложението, което Ви направих"- продължи тя с леден тон.

- Аз.- замръзнах и ако не беше топлата ръка на Саске, щеше да ме пречупи,- Не мисля, че има нужда от обмисляне на каквото и да е.

Стиснах силно очи, докато търсех пръстите на своя любим. Вплела пръсти в неговите, една илюзия избухна в ума ми. Тя стоеше на стола си, а аз и Саске бяхме пред нея. Стиснали ръце, опълчили се на злото.

"Звучите по-уверена в себе си по телефона.- окопити се тя на мига,- Вероятно сте забравили..."

- Помня, разбира се.- прекъснах я аз.- Помня всяка заплаха, която ми отправихте.

Саске целуна първото място, което можеше да докосне. Даваше ми силата си и аз веднага я приемах. Нуждаех се от нея отчаяно.

"Заплаха?- отвърна тя, все едно обидена и шокирана.- Възможно ли е да сте разбрали погрешно думите ми."

- Имам отговор на вашия ултиматум, госпожо директор.- отново спрях театъра й аз.- В министерството вече е подадена жалба срещу вас. Ако нещо се случи с мястото ми във "Вашето" училище, ще бъдат повече от ясни причината и източника.- чувах се как повишавам тон.- Нищо няма право да спира чистите отношения между двама души, които се обичат.

Осъзнавах, че звуча като сектант, но всичко беше наред. Всеки има право да вярва в каквото си иска, затова аз ще вярвам в нас. Последва доста по-дълга пауза и някак си ми се прииска да можех да видя възмутената й физиономия. Изкушавах се да й натрия още повече носа, но нямаше да е разумно. Щеше да е и признак, че слизан на нейното ниво.

"Ще се престоря, че не съм Ви чула, мис Харуно. Моля заповядайте утре в кабинета ми, за да проведем този разговор отново лично."- тя си го изпроси.

- Съжалявам, но имам среща със сина Ви по същото време. Да му предам нещо то ваше име?

"Приятна вечер, госпожице" и сигнала за край на разговора.

Сърцето ми щеше да се пръсне от вълнение. Никога досега не си бях позволявала да държа подобен тон на възрастен, още по-малко на учител. Ръцете ми се бяха разтрепелири веднага, но гласът ми не беше. Говорех й чисто и спокойно, а накрая дори си позволих да съм нагла. Итачи ще се гордее с мен, но какво ли мисли Саске. Най-после се помръднах за да го погледна и това ме шокира. Той се стараеше да не избухне в смях. Лицето му беше доста червено, а очите блестяха. Когато затворих, гласът му огласи цялата стая. Може би дори и съседите го чуваха, както и тези в съседния квартал. Толкова беше заразен този смях, че и аз го последвах. Кикотехме се докато не ни потекоха сълзи.

- Да му предам нещо?- имитира ме Саске все така във високо настроение.

- Стига де!- почвам да се засрамвам много бързо.

- Ето това е моето момиче. Ще си покаже зъбките точно кагото не очакваш. Гордея се с теб!

Той побърза да ме целуне и прегърне, а аз само това и чаках. Бях изтръпнала то този разговор и малко нежност ми идваше идеално. Моята уста се беше отворила толкова неочаквано. Лошото в случая беше, че ми хареса да съм лоша и устата. Беше ми повече от приятно да създавам лошо впечатление у тази стара жена. Нима тя никога не е била в подобно положение. Как дори си беше помислила и за миг, че аз ще се съглася. Та аз бях тийнейджър, от мен се предполага да не слушам хората.

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

31.7K 1.1K 16
"Хубава си, дявол да те вземе... ...и нека този дявол да съм аз." - Копеле в костюм
206K 6.2K 40
- Аз съм ти шеф,а ти си длъжна да ми се подчиняваш!- изръмжа той. - Аз нямам шеф и не съм длъжна пред никого. - Тук грешиш,скъпа моя - той я дръпна к...