Teenage Runaway || Larry Styl...

By Mikioops

233K 15.9K 1.2K

Harry Styles je mladý student režie a scénáristiky, který se svým profesorem Tomlinsonem vyráží na evropské d... More

Teenage Runaway - prolog
Teenage Runaway - 1.část
Teenage Runaway - 2.část
Teenage Runaway - 3.část
Teenage Runaway - 4.část
Teenage Runaway - 5.část
Teenage Runaway - 6.část
Teenage Runaway - 7.část
Teenage Runaway - 8.část
Teenage Runaway - 9.část
Teenage Runaway - 10.část
Teenage Runaway - 11.část
Teenage Runaway - 12.část
Teenage Runaway - 13.část
Teenage Runaway - 14.část
Teenage Runaway - 15.část
Teenage Runaway - 17.část
Teenage Runaway - 18.část
Teenage Runaway - 19.část
Teenage Runaway - 20.část
Teenage Runaway - 21.část
Teenage Runaway - 22.část
Teenage Runaway - 23.část
Teenage Runaway - 24.část
Teenage Runaway - 25.část
Teenage Runaway - 26.část
Teenage Runaway - 27.část
Teenage Runaway - 28.část
Teenage Runaway - 29.část
Teenage Runaway - 30.část
Teenage Runaway - 31.část
Teenage Runaway - epilog
author's note + playlist

Teenage Runaway - 16.část

6.9K 480 35
By Mikioops

"Rozhodl jsem se. Chci tě mít u sebe."

"Eh, co-c-co tak najednou?" zeptal se Harry zmateně a raději odložil nůž, aby nedošlo k nehodě.

"Mám s tebou plány," zašeptal Lou tak, aby ho nebylo slyšet, a vyhoupl se na špičky za účelem polibku. "Kde bych si mohl zakouřit, Hazz?"

"Když otevřeš okno, můžeš klidně tady. Můj bývalý přítel tu taky kouřil," povzdechl si Harry a dál se věnoval krájení.

"Jestli ti to vadí, tak..."

"Ne, ne. V pořádku."

Louis ho ještě jednou políbil a odebral se zpět do Harryho provizorní ložnice, kde naposledy viděl své sako, odkud si vzal cigaretu se zapalovačem, a vrátil se zpět do obývacího pokoje spojeného s kuchyní k jednomu ze dvou oken a otevřel ho. Pod cigaretou, kterou měl již v ústech, rozžehl plamínek a dlouze potáhl. Procházel se po obvodu pokoje, kde ho jedné ze stěn zaujaly fotografie. Mezi fotkami se třídou ze základní školy a s rodinou se mu zalíbil jeden černobílý obrázek. Byli na něm dva polonazí líbající se muži, jedním z nich byl určitě Harry a druhý vypadal jako... Nick Grimshaw.

"Ty jsi byl tím Nickovým zajíčkem, na kterého média ani za boha nemohly přijít?" vyjekl Loui. Téměř okamžitě, ale olitoval svou smělost. Cigaretu vyhodil z okna, za což se cítil jako nějaký výtržník, poodešel k Harrymu a do krku mu zamumlal omluvu.

"Byl, a kdyby nebyl takovej blbec asi bych s ním byl do teď, ale jsem rád, že se stalo, co se stalo," odvětil Harry. Nechtěl, aby se za to Loui cítil zle, proto si ho vysadil na linku a přitiskl své rty na ty milencovy.

"Já vím, jaký je. A taky vím, co se mezi vámi stalo. Trochu se opil a vyžvanil i to, co neměl."

"Něco bych o něm řekl, ale nesnížím se na jeho úroveň," špitl mladší a vysloužil si tak sladký polibek na špičku nosu. "Jsi můj rozumný mladý muž."

Harry to však zkusil z jiné strany. Chtěl od Louiho slyšet ta dvě slovíčka. Toužil po nich. Cítil by se pak chtěný a milovaný a to on chtěl, ačkoli si to nepřipouštěl. Nick ho jistou část jejich vztahu miloval, dával to najevo každým činem a Harry si pak nepřipadal tak sám a odstrčený jako to zažíval doma. Ale slůvka 'Miluji tě' z Louiho úst stvrzena polibkem by měla hodnotu větší než všechny Nickovy skutky. "Miluji tě, Loui."

Louis mírně vykulil svá modrá očka, ale usmál se. Naklonil se k Harryho oušku, o které se otřel rty a zašeptal nazpět. "Taky tě miluji, Harry."

*

Nah. Cítím se tak špatně, že v této story dělám z Nicka alias my gay crush grázla. :( :D Opět kraťoučké, ale alespoň dříve, než část delší (To zní dost ošklivě.). Fotku, kterou Loui viděl na stěně, dodám později, ale některé (někteří maybe) z vás ji i možná viděly/i. WeHeartIt očividně nemá rád tagy jako gay a homosexual, protože mi tyhle obrázky v appce blokuje. Jaký to homofob! :D Buuut, hope U like it anyway, luuuv yaaa! :)

Continue Reading

You'll Also Like

118K 1.3K 9
❗️17+❗️ Buď hodná holčička a udělej to pro Daddyho Mám strach Daddy... Není čeho se bát baby girl.. Uděláš to pro mě Maličká? Ano Daddy..
12.2K 814 66
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...
8.5K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
15K 665 71
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}