Mafioată fără intenție•••(FIN...

By thwentyone_perfect

228K 10.7K 231

Nimic nu merge bine! Totul este un continuu dezastru in viata Aniei ; fata care nu contează pentru nimeni , f... More

Prolog
Singuratate
Tranzacționară?
Misiune imposibila
Moarta sau nu?
Panică
Fuga
Propunerea
Antrenament
BONUS
Bataie
Coșmar
Arme
Nervozitate
Priviri
Complicații
ANUNȚ!!!
Comă
Lacrimi
Rapita
Pe mana inamicului
Dezvaluiri
Disperare
BONUS
Cearta si dorința
Pasiuni ascunse
Indrăzneala
C.M.B.
Intalnire neasteptata
,,Bataie pe 4 roți"
Situație încinsa
Rasturnare la 180°
Întâlnire neasteptată 2
BONUS
Decizii
Fara scapare (intuneric)
Halucinogen
Încercare eșuată (tradare)
Fără regrete
Înca în viată.
Revenire
Arestat
Intrebari
Conditionare
Abuz
Refuzat
Secrete dureroase
Istorisiri 1
Istorisiri 2
Neîntelegeri
Exteriorizare
Întrerupere cu scântei
Momente devastatoare
,,Pentru ca, te iubesc"
Șoc. Fericire. Extaz.
Epilog
Anunț
Anunț 2

Accidental

3.2K 154 4
By thwentyone_perfect

       -Lasa-ma idiotule! strig la el batandu-l cu pumnii in spate , încercând să-l fac sa ma deie jos , pentru ca in nici un caz nu aveam de gand sa merg cu el . Ma da jos de pe umar, pana acum tinandu-ma ca pe un sac de cartofi , si deschide portiera pentru a ma baga in ,,minunata" lui mașină .
     Dar nu apuca pentru ca ii aplic un genunchi intre picioare , si un pumn in mutra aia de schizofrenic , acesta căzând pe jos de durere.
     O iau la fuga spre masina mea , adică a lui Shane , si pornesc imediat ce îmi pun centura de siguranta . Conduc oarecum agitata , călcând pedala de accelerație cu putere. Cum reușesc sa dau întotdeauna peste psihopatul asta? Adică părea de treba la inceput, pana s-a gândit ca banii valorează mai mult decât prietenia mea . Ce idiot! . Si cică are sentimente pentru mine! E, pe naiba ! Cum sa nu, si eu sunt regina Angliei!. El chiar crede ca o înghit pe asta?.
        Acum chiar nu stiu ce sa fac ! Sa ma duc la pista, sau sa ma întorc si sa ma duc la depozit sau acasă unde as putea fi in siguranță? Pentru ca in mod sigur la pista m-ar putea găsi cu cea mai mare ușurință.
In cele din urma ma hotărăsc sa întorc , cu destinația depozit , prefacandu-ma ca nu s-a întâmplat nimic ; dar observ masina neagra a lui Shawn in spatele meu, si încep sa ma panichez, dandu-mi seama ca nu am cum sa întorc. Ce fac acum ? In ce m-am bagat ? Acuma l-am înfuriat si mai tare pe Shawn , iar daca ma prinde nu cred ca o sa iasă prea bine .
       Îmi iau telefonul si apelez prima persoana care îmi trece prin minte.
        -O , Ania ! Observ ca tot ai găsit o portiță de scăpare , si mi-ai furat masina cred ca a mii-a oara! Când ajungi acasă nu cred ca o sa fii prea bucuroasa de cea ce o să-ți fac! il aud spunând cu o voce oarecum serioasa si bat la pariu ca rânjește ca dobitocul.
       -Shane , lăsa mașina! Am nevoie de ajutor! Am dat peste o belea si nu stiu cum sa scap de ea! spun privind in continuare mașina ce ma urmarea.
       -Ce s-a intampat ? Ania , ești in regula, ai pățit ceva ? întreba , vocea lui transformându-se intr-una îngrijorata.
       -Shawn, ma urmărește si nu vrea sa ma lase ! Spune ca trebuie sa merg cu el ! Te rog , fa ceva , pentru ca nu reușesc sa scap de el! spun privind in spate prin oglinda retrovizoare , dar nu-l mai vad . Brusc simt cum pierd controlul volanului când Shawn se izbește in mine din laterala mea.

       -Cum? Ce dracu , mai vrea Shawn? il aud înjurând in telefon , nervos. Unde ești? continua el , dar scap telefonul pe jos , încercând sa redresez masina înapoi pe carosabil . Ok ! Acum chiar ma sperie , situația ; pentru ca aproape ma izbisem de unul dintre copacii de pe marginea drumului., iar Shane nu o sa fie prea bucuros sa afle ca Shawn ia distrus masina.
       -Ce dracu , ai? Ești nebun? strig la Shawn , ce mergea in paralel cu mine , eu aratandu-i degetul mijlociu; si calc cu putere pedala de accelerație depasindu-l si lasandu-l in urma.
         Ma întind dupa telefon , si observ ca apelul inca se mai derula, după care il pun la ureche.
        -Ania, ma auzi !Ma auzi! Pentru Dumnezeu , raspunde o data! il aud cum striga îngrijorat , încercând sa dea de mine .
        -Da, Shane te aud !spun dandu-mi ochii peste cap, si aud o portiera trântită pe fundal.
        -Unde ești? întreba el având o voce dura.
        -In estul orașului ,pe str. Estburn aproape de piasta de curse! spun , vazandu-l pe Shawn cum ma ajunge din urma si iarăși merge in linie cu mine.

        -Ce cauți acolo , când tu trebuia sa fii la depozit ? striga el furios , facandu-ma sa îndepărtez puțin telefonul de ureche.
       -Ce mai contează asta? întreb contrariata.
       -Întoarce acum ? striga el nervos probabil clocotind de nervi. Cred ca l-am înfuriat rău .
       -Dar nu am cum ! spun , si mai contrariata , pentru ca chiar nu aveam cum sa intorn mașina.
      -Doar fa-o !spune si închide telefonul , eu ramând cu ochii in soare .
      Ok! Trebuie sa ma gândesc la o manevra , pentru a putea întoarce dar nu am prea multe obtiuni.; apoi brusc îmi vine o idee in minte. Calc pedala de accelerație pana la pământ , marind viteza .
       In cele din urma el ma ajunge din urma , privindu-ma incruntat, mergând in paralel cu mine . După care calc cu putere frana , incetinind ,eu rămânând mult in spate. Atunci întorc repede masina si plec cu viteza in direcția din care venisem. Cred ca ii va lua ceva timp sa încetinească mașina si sa o intoarne așa ca calc mai tare accelerația fiind convinsa ca nu va avea cum sa ma ajungă .
      Mai merg câțiva km si brusc îmi apare in fata o alta mașină , al carei șofer făcea manevre disperate sa încetineasc. Aveam o viteza prea mare pentru a putea incetini iar impactul era inevitabil . Trebuia sa fac ceva , si repede ! Trag speriata de volan spre dreapta ieșind de pe drumul asfaltat ,izbindu-ma violent intr-un copac de pe marginea drumului.

        Parbrizul se face țăndări , cioburile ranindu-mi mâinile si fata , fiind total năucita si zguduita neștiind ce este cu mine . Ma lovisem ușor la cap , si spun ușor , pentru ca airbag-ul ieșit din volan mi-a atenuat posibilitatea de a-mi sparge capul sau ceva.
        Stau aproape leșinata cu capul rezemat de volan , încercând să-mi revin . Cum, dracu pățesc toate astea ? Si in nici intr-un caz nu ma voi întoarce iarăși la spital! Abea am ieșit de acolo acum doua săptămâni si nu vreau sa mai vad locul ala infect.
         -Domnișoară , sunteti in regula? O sa chem o ambulanta! spune panicat cel mai probabil omul ce încercam să-l ocolesc.
         -Nu! Nu chema nici o ambulantă! Sunt ok! spun cu o voce ce abea se auzea si ma chinui sa îmi ridic capul de pe volan, încercând să-mi focalizez vederea pe cea ce este in jurul meu , dar nu reușeam . Totul se vedea atât de ,........in ceata.
       Aud motorul unei mașini , si apoi ma cutremur când aud acea voce.
        -O doamne , Ania ? Ești bine ? spune el parând îngrijorat , eu privindu-l dezgustata , încercând sa ma dau jos din masina făcută zob.
        -Dumneavoastră , cine sunteți? întreba bărbatul , ce dorea sa sune la ambulanta, eu reușind sa deschid portiera mașinii.
        -Sunt iubitul, ei ! spune , mințind cu nerușinare jucând atât de bine teatru , eu făcând ochii mari cat cepele , când aud asta.
         -Ceeee? Nu! Nu este ad..........! încerc sa spun dar sunt întrerupa de Shawn, care ma prinde de mijloc si ma strânge , înăbușindu-mi cuvintele din cauza durerii , atunci când reușesc sa ies din mașină.
        -Desigur ! Si acum vom merge acasă , sa-ti pansam rănile alea! spune cu un rânjet pe fata .
        -Bine ,atunci! Daca totul este in regula , eu voi pleca! Însănătoșire grabnica! Sunteți sigura ca nu vreți sa sun la ambulanta? întreba acesta înainte sa plece, asigurandu-se ca totul este in ordine.
        -Nuu! ma acoperă Shawn, înainte de a putea spune ceva. Ne descurcam, nu-i așa iubire ? întreba acesta ironic , in momentul asta vrând sa-i sparg fata, si ii pușc un cot in stomac , acesta aplecandu-se ușor , si scoțând un geamăt din cauza durerii.
        -Bine ,atunci ! La revedere! spune bărbatul , privindu-ne suspect , după care pleca grăbit . Cred ca s-a speriat sracul om văzând niste ciudați ca noi ce se comporta bizar.
         -Dă-mi drumul! Cum îndrăznești sa te dai drept iubitul meu , sarantocule! strig la el împingandu-ma ușor in el pentru a ma indepărta , si aplicandu-i o palma zdravănă peste fata , acesta ramând mut. Dau sa ma îndrept spre masina sa caut vre-un pistol pe undeva , pentru ca altfel nu aveam cum sa scap de el ; dar ma prinde de mana si ma smucește către el , apoi simt cum o durere îngrozitoare își face apariția in zona gatului . O , nu ! Nu iarăși droguri ! Nu mai vreau !.
         -Ce mi-ai făcut ? întreb cu o voce tremurânda, punandu-mi mana pe gat , câteva lacrimi adunadu-mi-se in coltul ochilor.
         -Ți-am aplicat un sedativ , ce te va adormi ; iar eu voi putea sa ma descuc mai ușor cu tine, fara ca tu sa te miști in toate direcțiile si sa ma mai plesnești , pentru ca jur ,ca daca o mai faci o data o să-ți fi dorit sa nu o fi făcut! spune si încearcă sa ma ieie pe sus sa ma duca la mașina lui ,dar ii mai aplic un pumn in mutra aia de prost , acesta dandu-mi  drumul din cauza durerii.
        Dar nu reușesc sa fac doi pasi , pentru ca ma prăbușesc pe jos , începând să-mi simt corpul foarte slăbit.
         -La dracu! Începi sa ma enervezi si s-ar putea sa nu mai ieși vie din mâinile mele daca nu încetezi sa ma mai lovești! striga el nervos , venind spre mine .
         -Wow, cata iubire! spun eu ironica , tarandu-ma pe pământ încercând sa ma îndepărtez cat mai mult de el . El ajunge lângă mine si când vrea sa ma prindă si sa ma ridice , aud o împușcătură ce ma face sa tresar speriata , după care vad cum Shawn se prăbușește peste mine , eu scotand un strigat datorita greutății lui . Deja începeam sa vad totul atât de neclar , iar o senzație de amorțeală si de somnolenta pune stăpânire pe mine.
       Tot ce reușesc sa mai vad sunt doua picioare , ce apar in fata mea , după care cad intr-un somn adânc.

******

Continue Reading

You'll Also Like

84.7K 4K 34
Ela este o fată introvertită care comunică doar când este necesar , dar ceea ce nu știu persoanele din jurul ei ,este faptul că ea are foarte multe t...
2.8K 65 36
Issa si Carlos. Doi frati care lupta impreuna indiferent cu cine trebuie sa lupte. Doi frati care se iubesc si care nu renunta unul la altul niciodat...
1.5M 55.9K 57
Harry Styles.24 de ani.Singur a ajuns milonar.El e cel mai aligibil burlac al New York-ului.Fiecare femeie sau barbat care traieste la cel putin 100...
220K 7.6K 43
De la o simplă adolescentă de liceu, care iubea muzica și ieșirile cu prietenii, Stormy Manson, ajunge să fie iubită de un băiat aflat total în antit...