BENİM PSİKOPAT MAFYAM(DÜZENLE...

By Eflindelal

734K 22.8K 1.1K

Bazen Ufak Bir Mucize Olsun İsteriz Ama Mucizeler Sadece Masallardan İbaretti Gerçek Hayatta Pek Mümkün Olmaz... More

1.BÖLÜM:TÜRKİYE 'YE DÖNÜŞ
2.BÖLÜM:BAŞ BELASI!!
3.BÖLÜM:KABUSUN OLUCAM!!
5.BÖLÜM:PAPUCUMUN MAFYASI
6.BÖLÜM:RAPOR
7.BÖLÜM:HAYATIMIN GERÇEKLERİ
8.BÖLÜM:DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ
9.BÖLÜM:KAÇMA PLANI
10.BÖLÜM:ONU BULUCAM
11.BÖLÜM:DAĞ EVİ
12.BÖLÜM:KARANLIK ODA
13.BÖLÜM:KURTAR ONU DOKTOR
14.BÖLÜM:HUZUR
KORKU FİLMİNDEN FIRLAMA BU OLSA GEREK
YOK ARTIK
SEN VARYA TAM BİR MANYAKSIN
BANA NEDEN YALAN SÖYLEDİN
KEŞKE UNUTABILSEM
HOLLANDA
SÜTLÜ ÇİKOLATAM GELMİŞ
VUR DEDİK ÖLDÜR DEMEDİK YA
HERŞEYE RAĞMEN BENİMSİN
YENİ OKUL
ONU ÇOK ÖZLEDİM
KÜSTÜM BEN SANA
BEYİN DİYORUM HERKESE LAZIM
ONDAN VAZGEÇEMEM
ERKEK MİLLETİ DEĞİL MISINIZ..
YERLE OLAN İLİŞKİM
TÜRKİYE 'YE DÖNÜŞ
AİLE YEMEĞİ
TEDAVİ
NİŞAN HAZIRLIĞI
BANA SAKIN DOKUNMA
NİSANLİN GELSİN DE KURTARSIN
WHAT 'MI DEDİN GÜLÜM
NAH SANA PLAJ
TENİMDEKI YOKLUĞUN KOYUYOR BANA
SEVGİLİLER GÜNÜ
AŞK GELİYORUM DERMI DEMEZ...!
YILDIZLARIN ALTINDA BİR GECE
SENİ BENDEN KİM AYIRABİLİR Kİ SEVDİĞİM
İŞ YEMEĞİ Mİ? FRANSA MI ?
ÜÇ SİLAHŞÖRLER GİBİSİNİZ
VAR MISINIZ? YOK MUSUNUZ?
KABUS
AZICIK KİBAR OLUN YA
KIZIM BELA MISIN SEN
KAPIDAN KOVSAN BACADAN GİRERİM CANNIM
ÇİKOLATA PARTİSİ
SEN BENİ DELİRTMEYE Mİ ÇALIŞIYORSUN BE KADIN
HERŞEY BİTTİ
BEKLE BENİ BODRUM BEN GELİYORUM
CÜMLE ALEM DUYSUN
KIZLARLA YASTIK SAVAŞI
ÖZÜR DİLERİM SEVGİLİM
BUGRA İLE LEYLA EVLENİYOR
DEFNE 'YE DOĞUM GÜNÜ SUPRİZİ
KİMSE BANA İNANMIYOR
ÇİKOLATALI PUDİNG
FİNAL(ARA VERİLDİ)
TÜMÖR
HAYIR YALAN SÖYLÜYORSUN
TEKRAR MI? EVLİLİK TEKLİFİ
SENSİZ GÖZÜME TEK GRAM UYKU GİRMEDİ
DAVETSİZ MİSAFİR PELİN
MAVİ SAÇLI ÇEMCÜK AĞIZLI
önemli bölüm değil
MEYRA BENİM KARDEŞİM Mİ?
HEPİNİZ YALANSINIZ
DEFNE 'NİN OYUNLARI (PART 1)
DEFNE 'NİN OYUNLARI(PART 2)
OYUNLARINA SON VER DEFNE!!!
SEN ÖLMEDİN Mİ?
MUTLULUK=BİZ
OĞLUMU BANA GERİ GETİRİN!
SENSİZ Bİ DAKİKAM BİLE GEÇMİYOR!
UYAN ARTIK SEVGİLİM!
SENİ KAYBETMEKTEN KORKUYORUM!
ÖLMEK İSTİYORUM! YAŞAMAK İSTEMİYORUM!
SANA YÜK OLUYORUM FIRAT!
UMUDUMU KAYBETMİCEM!
İNTİKAMIM ACI OLACAK DEMİŞTİM?!
GEÇMİŞİNİ HATIRLAMAYA NE DERSİN!
İNTİKAM ATEŞİ!?
KALBİMİN TEK SAHİBİ!?
SUPRİZ EVLENME TEKLİFİ!?
SONUM SENSİN SONSUZUM SENSİN.!?
NEYWORKK!?
DEFNE İLE FIRAT
ZİNCİR KOLYE
EVE DÖNMEK İSTİYORUM?
ÜÇÜMÜZ TEHLİKEDEYIZ!?
YEĞEN İSTİYORUM ARKADAŞ?!
HAMİLEYİMMM?!
HOLDING 'IN HİSSELERİ
HAYATIM BİR OYUNDAN İBARET!?
SEN OLMAZSAN BENDE OLMAM!?
SENSİN BENİM İLACIM!?
MAFYA'NİN KARDEŞİ..
BEKLENEN İNTİKAM GÜNÜ GELDİ
TEK KURŞUN, TEK CAN
ÖLÜM HABERİ
ALLAHIM ONU BANA GERİ VER
KIZIMIN VELAYETİ SİZİN ÜZERİNİZE
GİZLİ KASA
GİTMELİYİM KIZIMA İYİ BAK!
FİNAL:ANNE,BABA
📣DUYURU📣
♥KİTAP REKLAMI♥
📣DUYURU📣

4.BÖLÜM:INTİKAMIM ACI OLUCAK!

27.7K 780 26
By Eflindelal

İyi okumalar;

"Insana akli dertlerinden kurtulmasi icin verilmistir." Tolstoy MH

Siz hiç çaresiz kaldınız mı? Ben birçoğu kez bu duyguyu bizzat yaşamıştım. Her defasında kandırılmak kadar zordu herşey, bir insan gözünüzün içine baka baka size yalan söylüyorsa o kişiye nasıl güvenebilirsiniz ki onca yıl ailem dediğim insanlar beni bu yaşıma kadar kandırıp durmuşlar meğerse anne ve babamın ölümü bir kanser kurbanı değil düşman kurbanı olmuşlar.
Elimdeki son CD yi de leptopuma takıp yatağıma uzandım dün olan herşey neydi peki? Tesadüflere asla inanmazdım ama dünden sonra herşeyin bir tesadüf olduğuna emin olamıyorum bu hayatın bana karşı oynadığı bir oyun olabilir miydi? Son sözünü bana söylemişti hiç tanımadığım adam ondan korkmalı mıydım? Asla ben Defne Ulusoy her önüne gelenin tehditlerine boyun eğecek bir kız değildim olamazdımda savaşmalıydim hemde sonuna kadar.

Peki kimin için? Ne için savaşacaktim? Aklımda delicesine sorular dönüp duruyordu. Dün Duru ile eve geldiğimizden beri hem o kaba adamın tehditi hemde CD izlemekten gözlerim yorgun bir hal almıştı. Bir kişi için ailesini küçük yaşta kaybetmek o kadar zordu ki? Ben ailemi kanserden kaybettiğimi düşünürken meğerse düşmanımız tarafından öldürülmüşler. Bunu öğrenince gözlerimden yaş yerine intikam alevlenmisti. Ailemi canice katleden bu kişiler kimlerdi işte başta bunları bulmalıydim bence. Amcamın bana açıklayacağı çok şey var ama sormıcaktim şuan onu sorgulamayıp hiçbirsey olmamış gibi davranacaktim. Dünden beri odamdan çıkmamış elimdeki CD ve dosyayı kurcalamıştım sonuç beni hep hüsran etsede daha kimler olduğunu bulamamıştim.
Tek bildiğim bu fotoğraftaki adamın sonradan aileme düşman kesilmesiydi. Amcam bu dosyayı güvenli bir yerde tutmasının tek amacı kimsenin hiçbirsey öğrenmemesiydi. Acaba ailem katlediliyorken amcam ne yapmıştı? Aklımdaki bir çoğu sorudan biriside buydu tam olarak gidip yakasına yapışıp herşeyi sormak istiyordum ama yapmayacaktım şuan bir plan yapıp ona göre ilerlemeliydim. Elime telefonumu alıp rehberden Cenk 'i aradım bir iki çalıştan sonra açmıştı bile önce ses tonumu ayarlayıp gayet sakince konuştum.

"Cenk sana yine işim düştü. Bilgisayar işinden çok iyi anladığını biliyorum sana atacağım resimdeki kadın ve adamın kim olduklarını bana acil bulur musun demicem hemen bulacaksın!" Gayet sakin konuşmasamda o ne dediğimi iyi anlamıştı.

"Defne napacaksin neden bu kadar kurcaliyorsun anlamış değilim." Bu sözüne karşı tepkim fazla olmuştu. Kendimi şuan kontrol edemeyecek kadar sinirli bir vaziyetteydim bir bilsen aileme ne olduğunu ah bi bilsen aynısını o yaşasaydi acaba böyle söyler miydi.

"Sana denileni yap diyorsam yap acil bul yolluyorum hemen!" Dedim ve telefonu kapadım. Elimi bilgisayarda gezdirip birkaç işlemden sonra fotoğrafları yollamıştım bile umarım kim olduklarını tez zamanda bulurdu. Yengemin odamın kapısını tıklatmasıyla başımı kaldırıp kapıya doğru baktım neyse ki kilitlemiştim. Kimseyle konuşmak zerre istemiyordum onlara baktıkça gözümün önünden o videolar geçip gidecekti ve kendimi kontrol edemeyebilirdim.

"Kuzum kapıyı açar mısın?" Diye seslenince suratımı astım. Ne desemde giderdi acaba diye düşünmeme kalmadan yengem yemeğe inmemi söylüyordu çok acıkmıştim dünden beri hiçbirsey yememiştim ve yemekte istemiyordum. Bilgisayarıma geri dönüp ilk videoyu açıp ufak bir ipucu bulmak için bakındım. Cenk 'e çok güveniyordum amcamda ona güvenirdi bu yüzden benimle birliği halinde olduğunu kimse bilmeyecekti yani ben öyle düşünüyorum ya bakalım. İlk video açılmıştı bile bu videoda herşey gayet güzel gidiyor herkes gayet eğleniyor gibiydi ama şüphe uyandırıcı tek şey resimdeki adamın babama olan nefret dolu bakışlarıydi yada ben öyle düşünüyorum. Sonra video kapanıyor ve bir adam çıkıyor yüzünde siyah maskeyle hiç bilmediğim evde yavaş adımlarla yürüyor bu ev kimin olabilir? Yatak odasına doğru gelince kapıyı aynı yavaşlıkla açıp içeriye giriyor burda aniden bir silah sesi gelince yine yerimden sıçradım.

Kimi vurmuş olabilir? Ya babamla annemi öldüren bu adamsa o zaman intikamım acı olacaktı. Ailemin intikamını herkesten birbir ödetirecektim! Video burda aniden kesiliyor ve ikinci cd yi takınca burasının amcamın evi olduğunu ilk bakışımda anlamıştım ama videonun sonunda 'eceliniz benim elimden olacak kardeşler' yazıyordu işte bunun ne demek olduğunu tam olarak çözemiyordum. Bu videoyu hazırlayan ve bizzat çeken kimdi peki? Herşey sarpa sarıyordu aklım iyice karışmışti. Üçüncü videoyu izlemek dahi istemiyordum anne ve babamın başına silah dayayıp vuruyorlardi o video aklıma geldikçe çıldırıyordum. Kim ne istedi benim annemden babamdan, neden onların canına kıydılar! Bende onların canına aynı bu şekilde kıyıp hiç acımayacaktim. Bilgisayarıma aniden gelen bildirimle hemen gözyaşlarımı sildim. Cenk 'ten mesaj gelmişti hemen mesaja tıklayıp yazılanları okudum.

Gönderen; Cenk Akyol

'Bu adam çok ünlü bir mafya babasıymis yaşlandığından dolayı herşeyini tek oğluna bırakmış yani onun yerine suanlik oğlu Fırat Kuzey bakıyormuş sana resimlerini atacağım gerisini sen bakarsın birşey bulursam sana yine bildiririm.'

Diye mesaj atmıştı bu Cenk bazen işe yaramaz olsada yinede benim işlerimde faydalı olmuştu. Bakalım bu Fırat Kuzey kimmiş? Neyin nesi kimin mafyasıymış. Cenk 'in bana gönderdiği fotoğrafları açıp kim olduğuna bakmamla ikinci şoku yemem bir oldu.

Bu nasıl olur?

Gözlerimi kapayıp bunun bir yanlış gördüğümü farzedip tekrar açtım ama yanılmışım şuan karşımdaki Fırat Kuzey beni tehdit eden kaba görünümlü adammış. Bu hayatın bana ne tür oyun oynamaya çalıştığını henüz anlamış değildim ben ne tür bir belayla uğraşacaktim. Meğer o kabadayı bir mafya liderinin oğlu ve benim ailemin katiliymiş. Hakkında suanlik pek birşey yazmıyordu yani mafya olduğuna dair şeyler yazmıyor daha çok adamı olduğundan bahsediyordu.
Cenk 'e tekrar mesaj atıp ailesini, ne tür işlere sahip olduğunu öğrenmesini istediğim kısa bir mesaj yollayıp tekrar fotoğraflara bakındım. Ailemi katleden bunlar ise bedelini bizzat ödetirecektim. Tekrar kapının tıklatmasıyla oflamam bir olmuştu bilgisayar ve dosyayı toplayıp yatağımın altına koydum çünkü kapıda şuan amcam vardı ve kapıyı mecbur açmalıydim birşeylerden şüphelenirlerse herşey daha zor olabilirdi birde bunlarla uğrasamazdim herşeyin bir zamanı, vakti var elbet herkes hakkettiğini yaşamadan ölmeyecekti.
Kapıya yaklaşıp kendimi düzeltip açmamla amcamın içeri aniden girmesi bir olmuştu.

"Kızım dünden bu yana odandan çıkmadın, yemekte yemedin kötü birşey mi oldu kim güzel kızımı üzdü söyle amcan hemen icabına baksın." Diyince sadece gülümsemekle yetindim ne kadar içten bir gülümseme olmasada yinede birseyleri anlamamalari gerekiyordu. Yengemde elimden tutup beni odadan çıkarınca birşey demeden ikisiyle beraber ilerledim. Salona gelince hiçbirsey yemek istemesemde yengem zorla sofraya oturturmus tabagima yemek koyuyordu. Ben ise aklımdaki düşüncelerim ile savaş veriyordum. Amcamın yüzüne bakıp içimden sadece şunları diyebildim.

Neden amca neden beni yalanlar içinde büyüttünüz neden...

***

Yemek faslı bitince odama çekilmiş Cenk 'ten mesaj bekliyordum ama nedense hala dönüş yapmamıştı. Odamda turlayip bir yandanda elimde telefon dolaşıp duruyordum bir plan yapmalıydim ama önce bir yolunu bulup ailesinin, evinin yada iş yerinin falan sızıp ona yakın olmalıydım ama nasıl olacaktım adam beni tanıyor ve üstelik beni tehdit etmiş biri zaten o tehditlerin hesabınıda sorucam önce bi evine yada iş yerine sızmam gerekliydi sonra işlerimi yürütebilirdim tabi bir aksilik çıkmazsa planlarim işlek halde yürütebilirdim.

'Evine sızmaya ne gerek var bizzat olayları açıkla hesap sor bebeğim bu kadar uğraşıp benide yoracaksin.'

İçimdeki ses bile kendini düşünüyor ona hemen hesap sormaya kalksam beni türlü işkenceler içerisinde yok etmesine izin mi verecektim tabikide hayır planlı hareket etmeliyim ki hedefime ulaşabileyim. Telefonum aniden çalmaya başlayınca Cenk yazısını görmemle hemen açtım. Umarım düzgün birşeyler bulmuştur yoksa işim uzayabilirdi ve bunu istemiyordum.

"Defne bu adama bulaşmanı hiç tavsiye etmiyorum. Onunla düşman olursan bedelini ağır ödetecek biri ve üstelik çok tehlikeli gizli işler çeviriyormus ama bununla ilgili pek bir bilgi bulamadım. Ailesiyle ilgili bulabildiğim şeyler ise babası ve annesiyle birde yeğenleri var birde erkek ve kız kardeşi var bunun ablasının kimlerin öldürdüğü henüz bilinmiyor ama eminim bu Fırat Kuzey kesin o kişiyi öldürmüştür. Herneyse kendine bir asistan arıyormuş. Hepsi bu kadar Defne." Tek solukta anlatmasından dolayı fazla bişey anlayamamıştim ama yinede asistanlık dikkatimi çekmemiş değildi. Telefona tekrar dönüp Cenk 'e aklımdan geçen planı anlattım.

"Bak şimdi Cenk sana diyeceklerim ikimizin arasında kalacak ve sende bana yardım edeceksin. Uzatmadan kısa keseceğim Fırat Kuzey beni tanıyor ve senden isteğim beni onun asistanı yapman bana asistanlık için gerekli dosya bilgiler hazırla gerçek ismim olmayacak hayatımı tamamıyle değiştirip sahte kimlik çıkartacaksin yarın aynı yerde buluşalım gerisini o zaman konuşuruz şimdilik dediğimi yap ve sakın amcama yakalanma." Dedim ve onun konuşmasına izin verdim.

"Defne kızım sen kafayimi yedin bu çok tehlikeli bir hadi herşeyi halletim orda çalışmaya başladın peki amcana ne diyeceksin." Onu daha fazla dinlemek istemiyordum. Herşeyi fazla kurcalamamasini dediğimi yapmasını söyleyip telefonu kapadım. Uzun telefon konuşmalarını oldum olası hiç sevmezdim bu yüzden yarın buluşunca konuşurduk. Bugün benim için fazlasıyla yorgun geçmişti dolabımı açıp içinden albümü çıkardım. Anne ve babamla çektirmiş olduğumuz fotoğraflara göz gezdirdikce gözyaşlarıma hakim olamıyordum onlar benim herşeyimdi daha küçücük bir çocukken anne ve babamın yokluğuyla büyüdüm. Hiç anne ve babamın sevgisini yaşayamadım iliklerime kadar o duyguyu hissedemedim bana bu acıyı yaşatanlarda aynı acıyı çekeceklerdi.
Küçüklüğüm boyunca parkta bir anne ve babanın çocuklarını sevdiklerinde ben hep acıyla ağlardım yengem belki onların yokluğunun yerini az çok doldurdu ama ne fayda beni bir yalanla büyütüp durmuşlardi. Madem beni korumak istiyorsunuz neden gerçeği saklamak istediler bunun cevabını bulamıyordum kendimi avutmak için birşeylerde yapamıyordum. Ben böyle düşünürken yorgunluğumun bana vermiş olduğu ağırlıkla uyuyakalmıştim.

Yarın benim için çok zorlu bir gün olacaktı. Bu yüzden kendimi dinç tutmalıydım herşey anne ve babam için yapacağım...


Continue Reading

You'll Also Like

117K 3.2K 46
Arkadaşı tarafından para için ihanete uğrayan bir kızzın adama mahküm edilmesi ön izleme : 3.bölüm Helin ben çok özür dilerim pişman oldum gerçektenn...
305K 1.2K 13
Her bölümde farklı bir seks hikayesi olacaktır. ona göre okuyunuz
4M 66.8K 58
Eğlencesine gidilen konserde bir insanın hayatı değişebilir mi? Unutulan anılar adına nasıl birine aşık olabilir?
670K 19.3K 26
(Cinsel içerikli sahneler, yaş farkı ve daddy isuess içermektedir.) Ölü çocukluklar yaşamaya devam eden ölü insanlar doğurur... Kapak @-necirvan a ai...