Njegova tajna

Von storytime_an

41.5K 2K 126

Novi zivot pun izazova ceka Ajlin. Dolazi u nepoznat grad i brzo upoznaje momke i cure, a Sara, Ema, Semir, M... Mehr

1. dio
2. dio
3. dio
4. dio
5. dio
6. dio
7. dio
8. dio
9. dio
10. dio
11. dio
12. dio
13. dio
14. dio
15. dio
16. dio
17. dio
18. dio
19. dio
20. dio
21. dio
22. dio
23. dio
24. dio
25. dio
26. dio
27. dio
28. dio
29. dio
30. dio
31. dio
32. dio
33. dio
34. dio
35. dio
36. dio
37. dio
38. dio
39. dio
40. dio
41. dio
42. dio
44. dio
45. dio
46. dio
47. dio
48. dio
49. dio
EPILOG-(50.dio)
HVALA HVALA HVALA!!!

43. dio

516 28 1
Von storytime_an

Ova skolska godina je takodjer brzo prosla. Jos dvije sedmice i zavrsila sam drugi razred. Sto se tice nastave i gradiva, sve smo zavrsili. Sada smo bukvalno isli u skolu samo da se druzimo. Sjedili smo u skolskom dvoristu na klupama ili na travi i uzivali u suncu. Neki su jeli sladoled, neki pili sok. Zezali smo se, smijali, pjevali. Ja sam legla i stavila glavu u Selinino krilo. Osjetila sam sunce na mojoj kozi i prijalo mi je. Nakon toliko stresa trebao mi je mali odmor. Nikome u skoli nisam rekla sta se desilo. Ajdin i ja smo za sve bili dobri drugovi i hocu da tako i ostane. Ne volim kada ljudi puno znaju o mom privatnom zivotu.

On i ja smo se pomirili s tim da smo brat i sestra. Ponovo smo pricali sa roditeljima i zakopali ratne sekire. Iako je situacija bila napeta ipak smo bili "porodica". Saznala sam da je Eldina od pocetka sve znala, te sam jedno vrijeme bila ljuta i na nju.. Medjutim, sve prodje.

Sa Taibom sam bila na putu pomirenja. Znali smo da nista nece biti kao prije, ali znali smo i da ne mozemo jedno bez drugog. Sada smo bili pazljivi, distancirani, sumnjicavi.

-"Zemlja zove Ajlin!"
Cula sam Selinin glas.
Nasmijala sam se i ustala. Otisli smo u skolu jer smo imali cas.

Znate one profesore koji uvijek drze nastavu? Takva je bila nasa profesorica matematike. No, sto se mora-mora se.

Sjela sam u zadnju klupu i stavila slusalice u usi. Ovo gradivo svakako nikad nece testirati, a kosa mi je pustena tako da se ne primijeti.

Nakon punih pola sata primijetila sam da su se svi poceli pakovati. I ja sam uradila isto. Ostalo je jos 15 minuta do kraja casa. Gledala sam na sat i pratila kazaljku koja pokazuje sekunde. Tik-tak, tik-tak, tik-tak... To je djelovalo hipnotizirajuce na mene. Nisam ni primijetila kako je vrijeme brzo proslo. Skolsko zvono je oglasilo kraj nastave i krenuli smo kuci.

Putem sam, kao i inace, slusala muziku. Posmatrala sam ljude, bili su veseli, nasmijani. Mala djecica su se igrala po parku. Onda sam krajickom oka primijetila da mene neko posmatra. Okrenula sam se i ugledala covjeka koji me prodorno gledao. Njegovo lice mi je bilo poznato ali nisam uspjela da se sjetim ko je. Zbog toga sam nastavila hodati brzim koracima i otisla iza ugla.

// sorry sto je ovako kratko.. Ostavite misljenje💖☺️

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

17K 1.2K 19
''Ali voljela sam ga. Voljela sam ga unatoc cinjenici da je imao tu stranu koja je bila potpuno cudoviste.'' PRIJEVOD PRICE SA ENGLESKOG NA BOSANSKI...
63K 2.4K 23
Kada kriminalcu, Demiru Ismailovskom, preostanu još šest mjeseci prije nego bude otpušten iz zatvora upada u tuču sa problematičnim tipom u ćeliji na...
3K 48 15
- „A ljubav? Ona mi je sjebala život." Ona je fina, dobra i pametna devojka dok je on njena apsolutna suprotnost. Ali različitosti se privlače. Oboje...
15.5K 813 41
Njen zivot? Tezak. Njena proslost? Losa. Njena porodica? Slomljena. Njeno ime? Melina. Sta ce se desiti kada covjek kojeg godinama nije vidjela ponov...