Stylinson. || One shots ✔

By _LarryLS1_

266K 10.6K 1.5K

Larry Stylinson one shots. Best #10 in FF More

"This is love"
Great...
Love dice
Obsessive-compulsive disorder
Texting
I love y, Sooo much.
My sweet, kitten
Shower
Not everything ends well, but...
Rules
Transplantation
"Yes."
1/2. Customer
2/2. Customer
Forever and always
L-l-lou
L-l-lou 2
L-l-lou 3
My happy Daddy
Fuck me |ABO|
Friend alcohol
Good and Evil
Love thru a dog
This is couldn't be a boy, which i gave my heart
"M-Mr. teacher?"
Offhand
Cobra 11
A little bit another kitten |ABO|
Frail×vigorous
I am not your bitch!
Like a vampire
Like a vampire 2
The last yogurt
Cute little gift
Train
Favorite porn actor
For a fee, of course
Sold
Hero with mistake

Meeting at the wedding |ABO|

5.7K 281 29
By _LarryLS1_


Takže první one shot je na přání AnonymWigee tak snad potěší a bude aspoň trochu podle tvých představ <3

Nečetla jsem si to po sobě, tak mě neodsozujte :D Mě se to teda líbí a to docela dost :3 <3

_LarryLS1_


Louis si nervózně utáhl kravatu a podíval se na svojí sestru, která seděla na sedačce a dívala se před sebe. Povzdechl si a zamířil k ní. Viděl v jejích očích slzy. "Zlato, proč pláčeš?" zeptal se jí. "Zkazíš si make-up a hlavně si musíš obléct šaty, jinak nestihneš vlastní svatbu."

"Nevím, jestli je to dobrý nápad." zašeptala nevěsta a podívala se na svého staršího bratra. Svými slovy ho naprosto šokovala, ale Louis věděl, že Lottie Tommyho miluje celým svým srdcem a tohle je jen předsvatební deprese.

"Lottie, vždyť ho miluješ. On miluje tebe. Jste spolu už pět let a všechno máte naplánovaný do sebemenšího detailu. Nevím, proč nad tím vůbec pochybuješ. Tohle je to nejlepší rozhodnutí, které jsi za svůj život udělala." podpořil jí a na její tváři se objevil úsměv.

"Díky." pokroutila nad sebou hlavou a postavila se, aby mohla své oči zkontrolovat v zrcadle. "Nevím, co mě to popadlo, prostě mě napadlo, že se toho bojím. Je to, prostě divný, však víš." mladší sestřička se sladce zasmála a pokroutila nad sebou očima. "Ale už nad tím nebudu přemýšlet." mrkla na Louise a vytáhla ze skříně nádherné šaty, které oni dva spolu vybírali.

"To je jedině dobře." zaculil se Louis a přešel ke křeslu, kde měl přehozené sako.

"A Loui?" zahihňala se, když měl Louis v plánu odejít, aby se ona mohla převléknout. Otočil se na ní a pokývl, že může mluvit. "Pamatuješ si, když jsme bydleli v New Yorku, na Harryho?"

Louisovi tváře hořely rudou barvou, když si odkašlal a zašeptal tiché: "Ano." Jak by mohl zapomenout, když právě s Harrym přišel o svojí nevinnost. Nestali se Mates, ale jejich knot byl opravdu silný, že byl z Louise cítit ještě skoro dva měsíce. Bylo mu tehdy čtrnáct a nebyl na to zrovna pyšný, že se podvolil Alfě v rutu. Divil by se kdyby si ho Harry vůbec pamatoval.

"Nedávno jsem ho potkala v jednom baru, když jsem měla s holkami rozlučku a ptal se mě na tebe. Prý by tě chtěl zase vidět a tak jsem ho dneska pozvala." Lottie se ušklíbla, když viděla, jak její bratr zalapal po dechu. Moc dobře věděla o tom, že byl Louis do jejich staršího souseda zamilovaný a věděla i o těch dalších věcech.

"Uh, super." Louis se falešně usmál, i když věděl, že to jeho sestra pozná. "Fakt díky." pokroutil hlavou a opustil místnost. Doufal, že dnešek bude klidný a všichni zapomenou na něj, protože jeho sestra řekne své Alfě sladké ano a nechá se jím uhryznout před rodinným publikem.

Zamířil mezi lidi, kteří se začali pomalu scházet a on měl některé z nich srdečně přivítat. Louisovi bylo opravdu nepříjemné, když přišel sestřin kamarád-Luke ze střední, který se ho pokusil znásilnit. Právě teď se na Louise díval jako na maso, připraven se zakousnout.

Louis si povzdechl a snažil se toho kluka ignorovat, když přišel k zákuskům, aby si jich pár vzal. Když byl nervózní, tak musel jíst, takže věděl, že na této svatbě přibere další kila navíc a to ho štvalo.

Při šestém chlebíčku se zasekl, když místností zavála důvěrně známá vůně, kterou cítil naposled před šesti lety, a ze které se mu udělala mezi nohama větší boule. Bylo jasné, že Harry Styles dorazil na svatbu a Louisův rozkrok, i po té době, nenechá klidným.

 Na pár minut zavřel oči, aby mohl nasát tu sladkou vůni, kterou tak moc miloval, když bylo jeho zápěstí chyceno a on někým odtáhnut pryč. Zmateně zalapal po dechu, když byla jeho záda tvrdě přiražena proti zdi a jeho pohled se setkal se zuřivě zelenou, která nutila jeho rozkrok škubnout sebou v drahých kalhotách.

"Bože, na tohle jsem se tak těšil." uslyšel ten nádherný chraplavý hlas a byl donucen zvrátit hlavu dozadu, když se Alfa začala věnovat jeho krku. Zasténal a zapletl si ruce do Harryho nádherných, krátkých vlasů. Musel si je ostříhat, protože Louis si pamatoval, jak mu padaly až na ramena. 

"C-co to děláš?" zalapal Louis po dechu, když se Harry zakousl trochu tvrději. Nedokázal uvěřit, že i po té dlouhé době podlehl Harrymu Stylesovi, tak moc snadno. 

"Tak moc jsi mi chyběl." zasmál se Alfa a podívala se svojí zelenou do Louisových modrých očí. "Bylo mi moc líto, když jste potom, co jsme spolu my dva dělali, se odstěhovali bez rozloučení. Ještě skoro měsíc jsem cítil tvojí dokonalou těsnost kolem svýho ptáka."

Louis neměl nad jeho slovy zasténat jak raněné zvíře, a jeho rozkrok se neměl škubnout v zájmu. "H-harry." zavrčel a pokusil se Alfu odstrčit. Tohle byla svatba jeho sestry a tahle nemravná Alfa ho vzrušovala, když za rohem byli členové jeho rodiny.

"Ano, sténání mého jména ze tvých rtů jsem se nemohl nabažit. Chybíš mi." zašeptal Harry Louisovi do ucha a poprvé po šesti letech spojil jejich rty. Louis se nedokázal odtáhnout a musel spolupracovat, ale když jeho pohled padl na Luka, který na ně zíral, musel okamžitě přestat. 

"Hazz, on se na nás dívá." zamumlal Louis a přišel si jako kdyby mu bylo znovu čtrnáct . 

"Kdo?" zeptal se naštvaně Harry a Louis kývl hlavou k Lukovi, který stál kousek od nich. "Vypadni, on je můj." zavrčel Harry směrem k Lukovi. Ten kluk se neměl k odchodu a proto Harry popadl Louise za ruku a táhl ho na pokoj, který tu měl od Lottie zarezervovaný.

"Co-" Louis se chtěl zeptat o co se Harry snaží, ale jakmile byl uvězněný proti dveřím a jeho rty dravě líbány, tak pochopil.

"Tak moc jsi mi chyběl." řekl Harry, když odpojil jejich rty. Louis sotva dýchal a proto na Hraryho slova jen přikývl. Alfa popadl Omegy stehna zespodu a vytáhl si ho na svůj pas. Louis automaticky obtočil svoje nohy kolem pasu Alfy a zkřížil kotníky na jeho bedrech.

"Myslíš, že si to s tebou chci hned rozdat?" zeptal se Louis, když už několik minut drželi oční kontakt.

Harry se zasmál a stiskl Louisův dokonalý zadek, přes látku kalhot. "Tvůj rozkrok, který mě tlačí do pánve mi to potvrzuje." uchechtl se a zakousl se do rtu, když Omega v jeho náručí zčervenala.

"A-a co když mám ně-někde svojí Alfu?" zkusil to Louis znova, i když teď věděl, že ho bude od Harryho ptáka znovu bolet zadek a bude vonět po něm.

"Nekecej." zavrčel Harry a zakousl se do Louisova krku, což Omegu donutilo hlasitě zasténat a přitisknout rozkrok víc na Harryho tělo. "Tvoje vůně je nevinně čistá, nikým nedotčená po delší dobu a i kdyby si někde někoho měl, tak teď jsi jen můj. Nemysli si, že se tě znovu hodlám vzdát. Odteď už jsi jen můj."

"Co?!" vyjekl Louis a položil své dlaně na Harryho hruď, aby Alfu odtáhl od svého krku. "Nemůžeš si sem přijít a říkat tohle. Nic o mě nevíš a neznáš mě. Neznamená, že když jsem ti v dětství podlehl, že ti hned patřím. Bylo mi čtrnáct bože a ty jsi mě v podstatě zneužil."

"Neříkej." zasmál se Harry a spojil jejich rty, i přes Louisovi protesty. "Nebyl jsi to náhodnou ty, kdo mi v mém rutu nabídl své dokonalé tělo, abych ho zneuctil a zbavil nevinnosti? Já tě nenutil do toho, aby ses na mě vozil jako šílenec, když jsem se potřeboval zbavit bolesti."

Rudé tváře značily, že má Harry vyhráno. Znovu spojil jejich rty a šťastně se usmál, když začala malá Omega spolupracovat. "Jsi nechutný." smál se Louis, když Harryho ruce vklouzly pod látku kalhot, aby Harry mohl ten velký zadek držet ve svých dlaních.

"Neříkej, že se ti to nelíbí." opáčil Harry. Odtáhl je od dveří a shodil je na postel, kde si Louise držel pevně pod sebou. "Necháš mě tě udělat svým? Bez svatby a všech těch blbostí kolem?"

Louis zalapal po dechu, nervózně se pod Harrym zavrtěl a tím otřel jejich rozkroky o sebe. "J-já nevím." zašeptal překvapeně. Bylo to velké rozhodnutí nechat spojit svojí duši s někým koho vůbec neznal.

"Miluju tě, Louisi." zavrčel Harry do Louisova krku. "Nikdy jsem na tebe nemohl zapomenout. Nikdy jsem nemohl nechat Omegu dotknout se mého těla, protože jsem věděl, že celé mé tělo i duše patří pouze tobě. Jediný, co celých šest let chci je tvé tělo a tvojí duši. Čekal jsem na tebe moc dlouho a pak tě nechal odejít. Tentokrát se to nestane."

Nebyla tu šance k tomu, aby se Louis vyjádřil, protože Harry znovu přitiskl své rty k těm Louisovým. Podařilo se jim svléknout ze sebe svatební oblečení, když se ocitli nazí. Louis zavřel oči, když mu Harry roztáhl stehna od sebe a prohlížel si jeho dospělé tělo.

"Byl jsi kurva roztomilý, když jsem tě ve čtrnácti šukal jako první, ale teď jsi sakra sexy a já mam pocit, že se z tebe zblázním." mluvil Harry mezitímco líbal vnitřní stranu Louisových stehen. "Řekni mi Lou, kdy naposled do tebe někdo zasunul?" zeptal se Harry zamračeně, když třel suchý prst o Louisovo citlivé místečko.

Omega zasténal, když Harry prst zasunul dovnitř. Louis se cítil neuvěřitelně, protože co to sním Harry sakra dělá? Dělal z Louise posedlého sexu a mimořádně nadrženého, jen z těch slov. "Před-před šesti lety." přiznal Louis bez dechu.

"Počkej, takže-" Harry se zasekl a zatlačil do Louise dva prsty najednou. Cítil svůj rozkrok tvrdší než před chvílí, když věděl, že Louisova těla se nikdo krom jeho nikdy nedotkl.

"Nikdy. Jen s tebou." zakýval Louis hlavou a pokusil se na sebe sáhnout, ale Harry jeho ruku zastavil hlubokým zavrčením. "Nikomu jsem v tom nevěřil."

"Opravdu tě miluju." zamumlal si Harry pro sebe a na plocho přejel jazykem od Louisovi díry, až na špičku jeho krásného ptáka, což donutilo Omegu hlasitě lapat po dechu. "Jsi dokonalý."

"H-hazz." Louis už byl mimo, protože tyhle dokonalé pocity zažíval naposled před šesti lety. Věděl, že by měl být teď na obřadu jeho sestry, ale Lottie moc dobře věděla, co právě dělá a proto ho ani nikdo nehledal.

"Neboj se, krásko." utrousil Harry a po třech prstech se rozhodl, že už nebude dál čekat. Použil sliny jako lubrikant, když se nasměřoval do Louisova třepotajícího svalu. Omega sladce zasténala, když se špička Harryho chlouby dostala dovnitř. Harryho oči se zvrátily dozadu, když perfektní těsnost začala pohlcovat jeho délku.

"Jsi, tak obrovský, Hazza." promluvil otupěle Louis, když začal cítit příjemnou palčivou bolest. Zakousl se do svého rtu, aby nekřičel rozkoší a zaryl nehty do Harryho zad. "Mám pocit, že mě roztrhneš." přiznal, když se Harry v něm nehýbal.

"Ty jsi zase neskutečně moc těsný, že mám pocit, že se v tobě zaseknu." zavrčel Harry a sklouzl jednou rukou pod Louisovo stehno, aby si ho mohl položit na rameno a tím mohl jít hlouběji. Zavrčel, když cítil celého ptáka v těsném zadečku a odtáhl se na celou délku, aby mohl zarazit dovnitř.

"Panebože!" vykřikl Louis, prohnul se v zádech a chytil Harryho krátké vlasy do svých rukou, když nechal Alfu, aby z něj vymrdávala duši.

"Můžeš mi ří-říkat, Harry." zasmál se Alfa a svoje rty přemístil na Louisův krk, když začal pracovat pánví, aby je oba dotáhl k orgasmu. Harry tvořil na Louisově krku unikátní znaménka lásky, tak aby každý věděl, že Louis je teď jeho.

Harry pevně držel Louisovu nohu nahoře a pravou rukou chytil i Omegy druhé stehno, aby ho mohl posadit na své druhé rameno. Tím si udělal lepší přístup, ještě přirazil Louisova kolena k jeho hrudi a dostal se mnohem hlouběji, což ho donutilo hlasitě zasténat. Louis v rukou drtil Harryho vlasy vzadu na krku a snažil se být potichu, aby nerušil obřad jeho sestry.

Pleskání kůži o kůži bylo slyšet celým pokojem a oni se cítili jako v sedmém nebi, když měli možnost sdílet jedno tělo. Louis otevřel své modré oči, aby se setkal s Harryho zelenou. Spojily své rty, i když to bylo nepořádné, tak jim to nevadilo. Cítili své orgasmy blízko a proto Harry přitvrdil a zrychlil své přírazy do Louisova zničeného těla.

Sklonil svojí hlavu a hladově se zakousl do Louisova krku, což donutilo oba hlasitě zasténat a vyvrcholit. Harry z nich udělal Mates tou nelegální cestou, ale byl šťastný, což se o Louisovi ze začátku říct nedalo, ale časem byl nadšený z toho, že se to stalo. Tímto začal jejich společný život plný lásky a hlavně společného, tvrdého sexu.

Continue Reading

You'll Also Like

50.7K 3K 19
Louis má tři starší bratry, kteří ho vždy za každou cenu chtějí ochránit. Co když si ale Louis najde Harryho? Dvaceti-pěti letého muže ? 3 - lgbt - 2...
35.2K 2.9K 12
Louisovi se konečně podaří najít si novou práci v jednom z místních podniků, což mu přináší vidinu nových a lepších dní. Avšak zdání občas klame a pr...
411K 8.6K 23
[NEEDS TO BE EDITED] "Co daddy řekl?" "Nedotýkat se." "Výborně." Original by: @averagepayne Translated by: @ziam-lover Best goal: #22 in Fan Fiction
124K 8.7K 35
Mladý Louis vždy miloval cestování a tak v mladém věku (17) začal jezdit na vlastní pěst po státech. A vždy byl jako z divokých vajec. Harry (29) se...