Forza Milan

بواسطة DoloresFaria

45K 1.9K 84

Ez egy AC Milan fanfiction, ami bemutatja egy átlagos lány nem túl átlagos mindennapjait és kusza szerelmi él... المزيد

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. fejezet
37. fejezet
38. fejezet
39. fejezet
40. fejezet
41. fejezet
42. fejezet
43. fejezet
44. fejezet
45. fejezet
46. fejezet Vigyázat, enyhe slash olvasható benne! Csak saját felelősségre!
47. fejezet
48. fejezet
49. fejezet
50. fejezet
51. fejezet
52. fejezet
53. fejezet
54. fejezet
55. fejezet
56. fejezet
57. fejezet
58. fejezet
59. fejezet
60. fejezet
61. fejezet
62. fejezet
63. fejezet
64. fejezet
65. fejezet
66. fejezet
67. fejezet
68. fejezet
69. fejezet
70. fejezet
71. fejezet
72. fejezet
73. fejezet
74. fejezet
75. fejezet
76. fejezet
77. fejezet
78. fejezet
79. fejezet
80. fejezet
81. fejezet
82. fejezet
83. fejezet
84. fejezet
85. fejezet
86. fejezet
87. fejezet
88. fejezet
89. fejezet
90. fejeze
91. fejezet
92. fejezet
93. fejezet
94. fejezet
95. fejezet
96. fejezet
97. fejezet
98. fejezet
99. fejezet
100. fejezet
101. fejezet
102. fejezet
103. fejezet
104. fejezet
105. fejezet
106. fejezet
107. fejezet
108. fejezet
109. fejezet
110. fejezet
111. fejezet
112. fejezet
113. fejezet
114. fejezet
115. fejezet
116. fejezet
117. fejezet
118. fejezet
119. fejezet
120. fejezet
121. fejezet
122. fejezet

17. fejezet

447 19 0
بواسطة DoloresFaria

Stephan

Ma az Udineset fogadjuk a San Siroban. Sajnos a sérülésem miatt, én csak a lelátóról figyelhetem a srácokat. Ilyenkor már korán reggel felbolydul a stadion, mint valami méhkas. Mindenki a vendégeket várja, ügyelve rá, hogy tökéletes legyen a fogadtatás. Én magánszorgalomból hamarabb bejöttem, mint a többiek, akiket a csapatbusz hoz. Elindultam az öltözők felé, mikor az egyikben egy ismerős alak tűnt el a szemem elől. Mosolyogva léptem utána.

- Ciao, Lexy! - köszöntem rá a lányra, ő pedig ijedten fordult meg a tengelye körül. Kezéből majdnem kiejtette az ellenfél mezeit.

- A frászt hoztad rám Stephan - nézett rám mérgesen, de a szemei mosolyogtak.

- Mit csinálsz itt? - érdeklődtem.

- Anyának millió dolga lett hirtelen, mert a másik takarító lebetegedett, így egyedül kell csinálnia mindent. Úgy gondoltam amiben tudok, besegítek neki - magyarázta, miközben a mezeket pakolgatta, szépen összehajtva a szekrények elé. - De neked nem szabadna itt lenned - nézett rám hirtelen.

- Miért is?

- Először, mert sérült vagy és pihenned kéne, másodszor, mert ez az Udinese öltözője és nem lenne jó, ha meglátnának itt.

- Ne aggódj már annyit - mosolyogtam rá, mert aranyos volt, ahogy idegeskedett miattam. - Attól, mert sérült vagyok, még megnézem a többieket és az, hogy itt vagyok, senkinek sem fog feltűnni.

Figyeltem, ahogy ügyesen és gyorsan rendbe teszi az öltözőt.

- A mienket is te csinálod? - kérdeztem.

- Igen - bólogatott, majd mikor kész lett, még utoljára körül nézett.

Elégedett mosoly kúszott az arcára, megfordult és kiment a helységből. Követtem. Ha már összefutottam vele, meg akartam ragadni az alkalmat, hogy minél többet együtt lehessünk. Egy takarítókocsihoz ment, aminek a polcain ott sorakoztak a csapatom mezei és cipői. Lexy felmarkolta a ruhákat és elindult vele az öltözőnkbe. Úgy követtem, mint az árnyék, amin ő csak mosolygott. A küszöböt átlépve kicsit megtorpant és körülnézett. A szája szélén apró mosoly játszott.

- Sose hittem volna, hogy egyszer itt állhatok majd - nézett szét, majd fogta a mezeket és tanácstalanul rám emelte a tekintetét. - Ha már itt vagy, segíthetnél - mosolygott rám pimaszul. - Ki hol öltözik?

Felnevettem. Simán befogott dolgozni engem. Elmutogattam neki, hogy kinek melyik a szekrénye. A sajátomnál kicsit megtorpantam és egy sóhaj hagyta el a szám. Hiányzott a foci.

- Nyugi - érintette meg a lány a karom, amibe beleborzongtam -, nemsokára újra játszhatsz - nézett rám kedvesen, majd Mattia szekrényéhez lépve, valamit odacsúsztatott a mez alá. Szívemet irigység szorongatta. Mit kap ő, amit a többiek, köztük én, nem? És különben is miért? Mielőtt meggondolhattam volna, már ki is csúszott a kérdés a számon.

- Mi az?

Felkapta a fejét, mire rózsaszín fürtjei repkedni kezdtek az arca körül. Hamiskás mosolyt küldött felém, majd előhúzott egy gyöngyből készült Milán címert. Kezembe vettem és végig simítottam a szépen kidolgozott kulcstartón.

- Ezt te csináltad? - eszméltem fel.

- Igen. Általában anya megtervezi az új mintákat és én megfűzöm. Addig csinálgatjuk, míg tökéletes nem lesz - pirult el egy kicsit.

- Nagyon szép - néztem továbbra is a kezemben tartott címerre. - Mattia szerencsés, hogy kap egy ilyet - adtam vissza neki.

- Igazság szerint, nem csak neki csináltam - nyúlt a zsebébe és kivett még egyet a gyöngy csodából. - Ez a tied, csak nem tudtam, hogy mikor tudom oda adni. Nem hittem volna, hogy a meccs előtt találkozunk - jött zavarba.

Elvettem tőle a kulcstartót és úgy láttam ez még szebb, mint a másik, pedig teljesen egyformák voltak. Gyorsan a zsebembe nyúltam és kivettem a kocsikulcsom.

- Feltennéd rá? - kérdeztem meg a lánytól, aki egy édes mosoly kíséretében kivette a kezemből a kulcsot és pár másodperc alatt már ott fityegett rajta az ajándékom.

- Köszönöm - néztem rá és egy puszit nyomtam az arcára, mely pipacs vörössé vált az érintésem nyomán.

- Nincs mit - motyogta. - Én köszönöm, hogy játszottatok az öcséimmel. Azóta sem tudnak másról beszélni - indult kifelé az öltözőből.

- Megnézed a meccset? - szóltam utána, mert nem akartam még elválni tőle.

- Sajnos nem, mert nincs jegyem - rázta meg a fejét.

- De hát a szüleid itt dolgoznak! - néztem rá értetlenül.

- Az nem jelent semmit - sóhajtott és nekem támadt egy ötletem. A telómat a kezembe vettem és máris tárcsáztam az illetékest ez ügyben.

- Ciao, Pietro! Stephan vagyok. Csak szólni szeretnék, hogy a mai meccsre kísérővel jövök. Oké. Grazie - nyomtam ki a készüléket, majd Lexyre néztem.

- Ha nem gond, akkor velem jössz - vigyorodtam el, mikor megláttam az elkerekedett szemeit és a hitetlenkedést az arcán, amit pillanatok alatt felváltott az öröm.

- Komolyan? - kérdezte.

- Aha - bólintottam. - Már ha tényleg nem okoz problémát, hogy velem kell ülnöd.

- Majdcsak kibírom valahogy - sóhajtott színpadiasan, de a szemei ragyogtak a boldogságtól. - Köszönöm - komolyodott el.

- Most én mondom, hogy nincs mit - vontam meg a vállam. - Nehogy már egy ekkora focirajongó lemaradjon egy meccsről - nevettem rá.

- Még van egy kis dolgom - fogta meg a kocsit, ami most üresen állt. - Befejezem, aztán haza ugrok átöltözni. Hol találkozzunk?

- Szerintem a legegyszerűbb, ha az öltözőnk előtt. Ott biztos nem keveredünk el - mondtam.

- Oké - nézett rám -, már csak az a kérdés, mikor?

- A meccs előtt fél órával?

- Rendben - bólintott, majd egy puszit nyomott az arcomra, amitől én jöttem totál zavarba. - Akkor majd találkozunk - nevetett rám és elindult. Most az én fejem volt olyan vörös, mint a paradicsom.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

3.7K 307 74
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
15.1K 1K 22
🔥ROSSZ AKAR LENNI A JÓ KISLÁNY🔥 Rebeka az érettségi után glow up-ol egyet és az eddigi kitűnő tanuló lányból egy éjszakai bár táncosa lesz. 💋 Itt...
5.1K 398 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
1.7K 109 28
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.