The Nerd & Mr Popular [EDITIN...

By mahrasandir

1M 28.4K 4.4K

The Nerd & Mr popular gaat over Terry en Cody. Terry is heel verlegen en houdt alles graag op orde. Ze is al... More

The Nerd & Mr Popular
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Comment
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Comment
Sorry
Chapter 9
THE BANDNAME
Chaper 10
Chapter 11
Advertentie
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
WEDSTRIJDJE
DE VERBIND NAMEN
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Outfit Terry
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Comment
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Stemming
My website/blog
Chapter 31 -- THE END
Epiloog
Q&A!
Nieuw Verhaal!
DEEL 2
Videoclip
Update!

Chapter 5

36.7K 918 137
By mahrasandir

POV TERRY

'Marry! Marry! wordt nou wakker!' Ik blies de lucht uit mijn longen.
'Het is half acht we moeten naar school!' Marry knipperde met haar ogen.
'Spijbel..' Mijn handen vlogen naar mijn mond.
'NOWAY!' Ik had een schoolrecord waar ik trots op was. Geen enkele schooldag had ik gemist.
'Blijf jij maar hier, ik ga wel naar school.' Ik liep naar de kast van Marry en trok die open.
'Is het erg als ik even wat kleren leen?' Marry zette zich recht. Nu pas zag ik hoe vreselijk Marry eruit zag. Ze had wallen tot onder haar knieen en haar make-up was uitgelopen.
'Ga je gang.' Marry plofte meteen weer neer en niet veel later hoorde ik ligt gesnurk. Ik liet mijn ogen over de kleren gaan en nam een bordeaux rokje en een wit blousje. Ik propte het blousje in het rokje en mijn lange zwarte haren werden in een knotje opgestoken. Een lokje drapeerde sierlijk naast mujn oor. Ik zette mijn zwarte bril op en deed mijn sandaaltjes aan.
'Acht uur. Ik moet opschieten.' Onee... Shit!  Ik besefte dat mijn schoolspullen nog thuis lagen en mijn fiets in het bosje over het huis van Rayn. Mijn huis was niet zo ver hier vandaan dus ik besloot om naar huis te rennen. Ik liet Marry alleen achter en liep door de voordeur naar buiten. Als een gestoorde gek begon ik te rennen. Ik passeerde een groep jongens, die begonnen me uit te lachen. Blijkbaar zag ik er wel belachelijk uit.
'Je lijkt wel gehandicapt!' riep een jongen. 'Ik ben je spiegel niet!' Riep ik terug terwijl ik nog steeds spurtte. De jongen werd boos en begon achter me aan te lopen. Hij was snel. Sneller dan ik. Hij kam heel dichtbij. Als een idioot begon ik te zigzaggen. Om hem af te leiden. Het hielp niet echt. Ik begon te gillen terwijl ik nog altijd zigzagde. Beeld je het in. Wat zou jij doen als een woedende jongen achter je aan zou zitten. Je doet gewoon gestoorde dingen.

Ik draaide mijn hoofd naar achter en zag dat de jongen verdwenen was. Hoelang was hij al weg? Misschien had ik wel honderd meter als een idioot rondgelopen terwijl er helemaal niemand achter me aanzat. Ik kwam helemaal bezweet bij mijn huis aan..

POV CODY

Met een shock werd ik wakker. Ik voelde overal nat rond mijn hoofd en mijn gezicht zelf was ook klets nat.
'Rayn! What the Fuck?' Rayn gierde het uit. 'Opstaan, assepoester!' Cody zuchtte.
'Je had me wel op een andere mannier kunnen wekken! En het is doornroosje, niet assepoester.' Ik kom krakemikkelig recht en  liep naar de badkamer om mezelf te bekijken. Ik vond mezelf knap met mijn hazel bruine ogen, Donker bruine haren, die gewoon altijd perfect zaten en mijn duidelijke kaaklijn. Mijn lichaam was perfect, een sixpack en de vorm van een V naar zijn kruis.
Met wat gel stak ik mijn haar in model, poetste mijn tanden en trok mijn kleren aan. Een zwarte jeans met een effen wit shirt met een V-hals. En dan mijn kenmerk een rode baseball jack als teken dat ik bij de 'RedFireBalls' speelde.
Ik liep de badkamer uit en zag Rayn aan de voordeur staan.
'Komaan! We zijn al te laat!' Ik stapte rustig de trap af en liep de deur uit.
'Waar staat je auto Rayn?' Hij wees naar een rode porshe.
'Mag ik rijden?' Rayn gooide de sleutels naar mij. De autodeur openen was niet nodig. We lieten ons over de rand van de deur glijden. Ik plofte neer op de bestuurdersstoel en startte de auto. Zodra Rayn neerplofte op de passagiersstoel, scheurde de porshe de straat uit.
We reden een tijdje.
'Hey is dat niet die Nerd?' Hij wees naar een meisje dat achterna werd gezeten door een jongen. Ze zigzagde heen en weer. Ik stopte meteen de auto met een shock.
'Cody, wat doe je?' Ik sprong in één keer uit de auto en spurtte op de jongen af. Met een tackle haalde ik de jongen neer.
'Blijf bij haar weg!' Toen de jongen probeerde op te staan gaf ik hem een boks op zijn neus. De jongen krabelde meteen weer terug.
'Ok, je mag haar hebben!' Hij stond op en liep angstig weg. Ik keek rond maar nergens was Terry te bekennen. Ze had het vast niet door dat de jongen niet meer achter haar aan liep.
Ik draaide me om en liep terug naar de porshe.
'We gaan te laat zijn voor school.' Zuchtte Rayn. Ik startte de motor en reed door naar school...

'Wat doe jij hier nog zo laat?'  Mijn moeder keek me boos aan.
'Boekentas vergeten.' Ik liep de trap op en nam mijn boekentas. In een paar seconden stond ik weer aan de voordeur.
'Na school heb jij mij heel wat uiteleggen, meisje!' Ik zuchtte.
'Ja, mam.' En ik liep de deur door en begon terug te rennen naar school.

Toen ik de schoolpoort doorliep ging de bel. 'Oef, juist optijd!' Ik liep door de gang naar mijn les. Ik had mijn gsm in mijn hand en was druk bezig met het versturen van een sms. Mijn gsm viel uit mijn handen op de grond toen ik tegen iemand aan botste. 'Kijk even uit, ja!' Loran stond voor mijn neus. Met een kwade blik streek ze haar veel te kort rokje glad.
'Sorry..' Loran keek me misselijk aan.
'Je draagt toch een bril!? Je had me moeten zien aankomen!' Ik draaide mijn hoofd weg. Ik zag dat enkele leerlingen me stonden uit te lachen.
'Jij zou beter ook een bril dragen!' 'Waarom?' Ik grijnsde.
'Dan zie je tenminste hoe belachelijk je eruit ziet!' Ik hoorde een luid gelach van de anderen en Loran gromde.
'Ik krijg je nog wel Terry Batters!' Ze liep verder. Ze ging vast haar barbie vriendinnetjes halen: Rachel, Clover en Katy. Zij waren de populairste meisjes van de school en hingen altijd rond bij het basketballteam. Marry hoorde daar ook bij maar zij was anders. Heel anders! Ze was blij met wat ze had en zou vroeg niet naar meer. Ik was trots dat ze mijn beste vriendin was. Ik had ondertussen mijn gsm al opgeraapt en smste Marry:

Terry: Al wakker? xx

Marry: Ja, hoe is school? Mis je me? xx :)

Terry: Ja hoor! Ik sterf bijna! Zo hard mis ik je :p xx

Marry: Fijn! Dat feestje gisteren heeft ons goed gedaan. Bedankt ! Xx <3

Terry: Geen probleem! Maar mijn moeder is woedend! Ik denk dat ik je een tijdje niet zal zien. xx :(

Marry: Huisarrest? Sorry. xx Ik spreek je morgen !! xx

Terry: Tot morgen! xx

Ik glimlachte en liep door naar mijn les...

POV CODY

'Shit!' Ik en Rayn stonden voor een gesloten schoolpoort.
'Te laat!' Rayn gaf me een duw.
'Als je niet gestopt was voor die NERD dan hadden we nog op tijd geweest!' Ik gaf Rayn een duw terug.
'Ik kon haar toch niet laten lopen als een gestoorde gek! En ze heeft een naam.' We liepen naar de achterdeur van de school. 'Hoe heet je crush dan?' Rayn vond zichzelf duidelijk grappig.
'Ze is men crush niet. Ze heet Terry en waarom denk je dat ze mijn crush is?' We liepen de studiezaal in.
'Wel, gisteren vielen je ogen bijna uit je kop toen ze op het feestje was en je moest haar zo nodig naar huis brengen. Er is toch niets gebeurd tussen jullie mag ik hopen?!' We gingen zitten aan een tafel.
'Nee! We hebben trouwens ruzie gemaakt in de auto. En ze blijft de NERD van de school!' Rayn zuchtte.
'Spijtig! Gisteren zag ze er altans heel goed uit!' Knikkend gaf ik hem gelijk.
'Jongeheren, wat denken jullie aan het doen te zijn?' Mevrouw Eyeckmans keek op hun neer.
'We zijn te laat mevrouw.' Eyeckmans keek op haar horloge.
'Jullie moeten jullie agenda afgeven en morgen mogen jullie nablijven.' Rayn zuchtte overdreven.
'We moeten trainen morgen mevrouw.' Ik gaf hem een harde stamp onder de tafel. Rayn's gezich verkrampte. We hadden helemaal geen training. Vandaag, woendsdag en vrijdag maar nooit op dinsdag. Als we moesten nablijven op de dag van een training dan zorgde de coach ervoor dat we niet moesten nablijven. 'Jongeman jij mag donderdag nog een uurtje nablijven wegens liegen!' Ik grinnikte luid. Eyeckmans liep door naar het bureau dat wat verder stond.
'En ik wil niets horen tot de bel!' Ik keek Rayn aan en lachtte hem uit met mijn ogen. 'Eigen schuld!' fluisterde ik spottend. Rayn keek me boos aan.
'Ga jij maar naar je NERD crush!' Fluisterde hij spottend terug. Ik zuchtte en liet mijn hand door mijn haar gaan.
Ik staarde naar de openstaande deur. Er passeerden leerlingen. Maar Terry kwam niet voorbij...

POV TERRY

Eindelijk de bel. Ik nam mijn boeken in mijn hand en verliet de klas.
'Hey, NERD!' Clover, Katy, Loran en Rachel vormde een barbie muur.
'Laat me door.' Clover lachtte.
'Nee, sorry. Eerst even iets afhandelen.' Ze kniptte met haar vinger. Caty kwam uit de muur en gaf me een stevige duw. Mijn boeken vielen uit mijn handen.
'Laag niveau!' Mompelde ik terwijl ik mijn boeken opraapte.
"Wat zei je daar? Wie denk je wel dat je bent?!' Rachel mengde zich in de ruzie. Leerlingen vormden een kring rond het oorlogsveldje.
'Jullie denken echt dat jullie HET zijn, hé?' Rachel stond met haar mond open.
'Jij hebt een grote mond voor een NERD!' 'Als je nog één kéér NERD zegt zorg ik dat je menstruatie deze maand uit je mond komt!' Rachel kookte van woede, ze zette een stap naar voor en nam mijn schouders beed. Net toen ze van plan was om me een tackle te geven sprong Cody de kring in. 'Hey Rachel, zin in een broodje?' Rachel liet me los en fatsoeneerde haar haar.
'Tuurlijk, hottie!' Cody rolde met zijn ogen. 'Kom dan mee.' Ze draaien zich om en liepen de gang uit. Ik volgde hun met mijn ogen. Toen Cody zich omdraaide, draaide ik mijn hoofd weg. Ik zette mijn bril weer recht en streek mijn bordeaux rokje glad. 'Mislukte Barbie's!' mompelde ik terwijl ik naar mijn volgende les liep. Onderweg nam ik mijn gsm:

Terry: Fuck barbies! *_* xx

Marry: Ohnee :o wat is er gebeurd??? xx

Terry: Leg ik morgen wel uit xx

Marry: Ik kom tijdens de middag terug, leg het dan maar uit xx :))

Terry: Yes!! Neem een broodje mee voor me xx :))

Marry: okeyy xxx <3

Ik stopte mijn gsm weg en stapte de klas binnen...

POV CODY

'Een broodje gezond voor mij alsjebliefd.' Rachel knipperd met haar ogen en draaide een lokje haar tussen haar duim- en wijsvinger.
'Voor mij een martino. Zonder Augurken alsjebliefd.' De serveerster knikte en draaide zich om.
'Leuk dat je me uit vroeg.' Ik zuchtte.
'Dit is geen date.' Rachel keek beledigd. 'Hoe bedoel je?' Ik schudde mijn hoofd. 'Laat maar. Hebben de cheerleaders al een act voor de match van zondag?' Rachel nam een slok van haar water.
'Ja.' Ze keek verdrietig.
'Wat is er?' Ze vormde met haar mond een pruillipje.
'Dit jaar mag Marry op de top van de piramide staan en ik wou daar graag staan. Ze heeft volgens onze trainer het mooiste lichaam en de lenigste rug.' Ze zette haar glas neer en liet haar hand expres over de mijne glijden. Ik glimlachtte. Het lekkerste meisje van de school flirte met me. Ik legde mijn hand op haar hand.'Voor mij heb jij het mooiste lichaam.' Ik trok mijn hand van haar hand weg en ze bloosde.
'Die is binnen!' dacht ik.
6-5 voor mij. Rayn stond achter. In het begin van het jaar hadden we een weddenschap gemaakt. Wie het eerst met tien meisjes afsprak won. De verliezer moest in zijn onderbroek de school doorlopen. Ik was niet van plan te verliezen. Ik nam mijn iphone uit mijn broekzak en smste Rayn:

Cody: 6-5 Bro! Rachel zit over me! :D

Rayn: Fuck! Rachel? Je ex? Je kan haar toch niet uitstaan?

Cody: Alles om niet te verliezen! :))

Rayn: Je zal zien! Ik moet en zal je verslagen! Muhaha :|

Ik lachtte.
'Cody, weetje, ik denk dat ik terug gevoelens heb voor je.' Ik verstijfde. Daar had ik niet op gerekend.
'Ja, Ik denk niet dat het wederzijds is.' Rachel keek beledigd.
'Maar, je vroeg me mee uit en je zegt van die lieve dingen enzo.' Ik schudde meteen mijn hoofd.
'Dat betekend niet dat ik gevoelens voor je heb.' Ze stond boos op.
'Wat denk je wel? Zo spelen met iemand zijn gevoelens!' Ze liep boos het eetcafé uit.
Ik stond op en liep ook het Café uit. Over een half uur pas moest ik terug in school zijn. Ik nam mijn Iphone en tikte het nummer van Terry in:

Cody: Hey (Cody)

Terry: Wat moet je?

Cody: Woow rustig tijger. Ik verveel me gewoon.

Terry: En daarom dacht je: "ik zal even de NERD gaan irriteren."

Cody: Nog steeds boos op me? NERD

Terry: Ik ben nooit "niet boos" geweest. MR POPULAR.

Cody: MR POPULAR?

Terry: Ooh vind ons meneertje het niet leuk dat ik een nickname geef?!

Cody: Wat heb jij toch? Ik snap die NERD dingen van jou niet!

Terry: NERD dingen?! Serieus!? lager kan je gewoon niet zakken! KLEIN KIND!

Cody: Ik ben geen klein kind!

Terry antwoorde niet meer en ik zuchtte. Ik voelde me schuldig. Ik vertrok naar school. Met mijn iphone in mijn hand. Ik wachte nog steeds op een smsje van haar. Maar die kwam niet...

------------------------------

EXTRA EXTRA EXTRA lang chaptertje!!! Ik hoop dat jullie het wat vinden!! geef een vote als je het leuk vind! en zo niet? Geef dan toch maar een vote! xx lovies xx ❤ Ik heb een ideetje!! Terwijl jullie wachten kunnen jullie een boekcover maken voor The Nerd & Mr Popular! En die cover zet ik dan mee in mijn boek zodat iedereen hem kan zien! Als jullie zin hebben natuurlijk!! Xx

Continue Reading

You'll Also Like

260K 6.9K 32
"Oké." Zeg ik dan als antwoord op de vraag van Thomas. Hij heeft me zo juist gevraagd of ik een 'nep' relatie wilde. Ja, een 'nep' relatie. Om iemand...
191K 2.6K 43
hai ik ben nova ( noof) ik ben 21 jaar en woon nog bij mijn ouders voor mijn studie. ik woon in ameide. ik woon naast familie het lam die kennen jull...
1.2M 52.6K 85
Beste vrienden is wat Justin Crawford en Blair Wilson samen het beste beschrijft. Ondanks dat je dit niet zou verwachten. Blair is namelijk een slim...
129K 1.3K 32
4 vriendinnen gaan op vakantie naar Ibiza en komen daar een hele leuke groep jongens tegen ( de bankzitters ) Ze horen dat ze in de zelfde villa zitt...