This Love Is Dangerous; Kaiso...

By http-jongin

11K 786 137

Dokončeno - 14.10.2016 More

0
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
SPECIAL (Chen)
TAG
15
16
17
18
19
20
Sulay
HunHan
ChanBaek

8

406 23 1
By http-jongin

Celé mé tělo je v hrozných bolestech. Ráno bylo obzvlášt těžké.. Chtěl jsem se Sehunovi vyhnout, ale nakonec se stalo to že při snídani jsem s ním musel sedět.. Chudák já. Mrzí mě co se včera stalo a vím je to moje chyba, ale jen já a Sehun máme být ti nejlepší kamarádi.. Nevím proč nás dva dávali dohromady. Nemyslím jako pár, ale jako kamarády a ty nejlepší.

Dneska máme volno.. Zase se budou koukat na Star Wars a jestli ne na Star Wars, tak na Star Treck. Nikdy si představuju Suha s Lightsabrem jak tancuje na Lightsaber. Chtěl bych ho tak vidět.. Ano, vím, mám divné představy.

Dokázu si představit jak já a Tao utíkáme před medvědem a pandou. V pozadí hraje Run od BTS. Jenom si představit že utíkám před medvědem a ti debilové mě k tomu ještě bovzbuzují.. Jsem divnej!

No o mích představách radši dál mluvit nebudu nebo můžu říct něco jako 'nahej Kyungsoo'.

Ke snídani byly zapečené toasty. Já seděl vedle Sehuna. Měl rozřízlý ret. Nevěděl jsem co udělat. Nevěděl jsem co on udělá. Mám se mu omluvit? Nebo si mám počkat ať on se omluví mně?

Několit stovek otázek se mi prohánělo hlavou. Nejedl jsem. Nechtěl jsem. Zpoměl jsem si na včerejšek. Bolelo to. Ty slova co vypustil.. Ty rány. Proč jsem ochránil Luhana? Za co?
Všichni odcházeli.. jen já tam seděl s nakouslím toastem, bolesti břicha, hlavy, nosu, otázek.. plno věcí jsem nechápal.

Ucítíl jsem kapičky studené vody jak stékají po mích vlasech, čele, ramenech a tričku do kterémo se zapouštějí. Podíval jsem se na osobu, která to udělala. Jongdae.
Měl jsem mu chuť dát tu skleničku nikam kam by to asi hodně bolelo.

Zvednu se, hodím nechápaví pohled po Chenovi a odcházím pryč. Pryč do mého pokoje, kde mohu klidně přemýšlet. Mít klid.

'Dám si teplou sprchu, to pomůže'. Řeknu si.
Vždy to pomáhá, tak proč by to teď nemělo..

Vyšel jsem schody a zamířil do pokoje. Tam na mě čekal jen tak nepořádek a koupelna. První uklidím pak až se půjdu vykoupat.

___

Pokoj jsem uklidil, teď příjde sladká odměna. Teploučká sprcha. Otevřel jsem dveře koupelny a vešel do mísnosti. Svlékl jsem si tričko a viděl čárky. Jizvy tedy. Kalhoty i s trenírky jsem nechal spadnout až ke kotnítníkům, kde jsem se znich hravě vysvlékl.

Pustil jsem teplou vodu, začala téct a já vyšel do kouta. Voda začala téct na mé tělo. Bylo mi příjemně. Stoupl jsem si pod ní úplně. Voda tekla na mé vlasy.

,,Hey, jiteun nunkkeopul." začal jsem zpívat a pohybovat bokama do rytmu.

,,Tagonan deut mudeknan munjitgwa yeoyu. Hey, nopeun nae kokkeut
Jaeyeonseure jim useume neon oh my god.
Every day, every day, every day, every night..
Nal dulleonssan gwahan geokjeong rumeo chamgyeongwa. Every day, every day dasi every night..geunde nan sinseonhae chetbakwireul beoseomatji Yes tonight.

Cause I do it I do it neol wihan.. Sunjinham cheok kkokdugaksineun haejul ri eobtji. Dadeul swi-."

,,Kurva, Kaii drž už sakra hubu! Zpívám líp!" ten hlas šel z vedlejšího pokoje, což znamená Baek. Děkuji za upřímnost.

S udiveným pohledem vyjdu ze sprchy. Celý mokrý. Co se dá čekat, voda je přeci mokrá?

Utíral jsem se a přitom koukal do zrcadla na svoje jizvy.

'S tímhle tě vážně nikdo má rád..'

'Pořád odporný'

'Nejsi hezký'

'Nenávidím se..'

Každý by řekl jak jsem krásný, ale já nejsem. Jsem zrůda. Odporná zrůda.

Doutřel jsem se a oblékl se.

Otevřel jsem dveře. Na mé posteli byl lístek. Zase že mám něco uklidit.. Ughr. Přišel jsem k posteli a zvedl lístek.

'Zlatíčko, co se ti děje? -Kygsoo'

Proč by se něco dělo? Že nenávidím své tělo, Sehun nenávidí mně a Baek je debil tak jinak nic..

Vyšel jsem z pokoje a měl jsem zamířeno do obýváku. Kde se samozřejmě dělo to že Lay se pral s Baekem. Chanyeol odtahoval Baekhyuna, Tao a Kris se dívali na pokémony, Luhan, Sehun, Suho, Chen a Xiumin se dívali na Tokyo Ghoul. Je Tokyo Ghoul anime nebo manga? No je to jedno.. Hlavně kde je Soo?

,,Kluci, kde je Kyungsoo?" zeptal jsem se. Suho naznačil na dveře do kuchyně. Vaří. Kývl jsem a odešel za ním. Vešel jsem do kuchyně.

Krásná vůně mě praštila do nosu. Kyungsoo právě krájel zeleninu, konkrétně mrkev. Přišel jsem k němu a objal ho ze zadu. Kyungsoo se usmál, ale krájel dál. Dal jsem mu letmou pusu na zátylek. ,,Dneska zajdeme do kavárny, jo? Jen my dva, nikdo jiný..." řekl Kyungsoo a hodil mrkev do hrnce. ,,Hmm.. Mám to brát jako rande?" Kyungsoo se otočil. Dal mi neposedný pramen vlasu za ucho. ,,Ano." pohladil mě po obličeji a přitahoval si mne. Cítil jsem jeho teplý tech na mém obličeji.

Jeho rty se dotkly těch mých. Otřel se o ně a olízl mi špičkou jazyku spodní ret. Pootevřel jsem ústa, aby se do nich dostal jazykem. Udělal co jsem čekal. Jeho jazyk prohledával mé ústa, zatím co já si hrál s jeho vlasy. Měl ruce kolem mého krku. Jazyk vyndal a já se nadechl. Kyungsooa jsem si přitáhl blíže, protože se začal odtahovat. Začal jsem ho zuřivě líbat na jeho rty. Jazykem jsem mu vjel do úst a rukama jsem mu prohledával tělo.

,,Zlato vaří se mi omáčka.. Počkej chvilku.." odtáhl se a vzal si vařečku. Vařečko začal míchat v hrnci. Já ho s radostí a lechkým úsměvem pozoroval.

,,Huh, co tak koukáš?.." zeptal se můj milovaný. ,,Přemýšlím.." zavřu oči a zakloním hlavu. ,,O čem?" Vařučku položí a příjde blíž ke mně. Opře se o židly, která je kousíček za ním. ,,Že jsme pro sebe jak stvoření..," Kyungsoo se začal červenat. Usmál se a já pohladil jeho dlaň.

,,Ty rád vaříš a já rád jím." uchectnu se, přičemž jeho tvář se změní na pobavený výraz s úsměvem.

_____

Pohled Kyungsooa:
Celý den přemýšlím, jestli mám Kaie pozvat na takové menší rande. Jenom soukromý nemáme a jako Chanyeol a Baekhyun být nechci.

_____

Večer (Pohled třetí osoby):

Mladší na sobě měl úzké černé džíny a bílou košily, která byla lechce průsvitná. Měl ji zastrčenou v kalhotech, jelikož je léto nebral si mikinu ani jinou další pokrývku těla. Boty měl jako vždy jeho oblíbené černé konversky.

Starší měl uplé bílé triko na kterém bylo napsáno "It's not black". Veděl že mladšího roztpílí, protože mu jsou krásně vidět prsní svaly. Jako kalhoty si jednoduše vzal modré džíny. Nebyly ani volné ani úzké. Boty měl jednoduše Airmaxi. Vypadal nádherně.. Jeho vlasy byly učesané nahoru.

Starší zaklepal na dveře pokoje mladšího. Stál tam skvěle oblečený a upravený hnědovlásek. ,,Jdeme." starší řekl klidným tónem v hlase, ale přesto tam bylo slyšet i přísnost. Hnědovlásek kývl a vyšel ze dveřích. Černovlásek ho jemně chytl za ruku a táhl ho na schody, následně ze schodů. Brunet poslušně šel za starším.

Chlapci, kteří byl právě v obývacím pokoji na ně jen hleděli s vykulenýma očima. Starší zavedl mladšího ke dveřím, které otevřel. Mladší odcupital ven z domu. Starší nezamykal, veděl že v domě jsou další lidi.

,,Vypadáš nádherně." řekl starší a otočil se na bruneta, který stál u otevřeného auta. ,,Ty vypadáš úplně božsky.." vydal ze sebe brunet.

Starší nastoupil do auta, kde si sedl na sedadlo spolujezdce. Mladší řídil, což u něj byl docela nezvyk.

,,Děkuju." řekl starší a políbil mladšího na tvář. Oba se připoutali a mladší vyjel.

U kavárny byli za cca deset minut. V autě oba seděli mlčky, jen hudba v rádiu byla slyšet či motor a takovéhle věci.
Mladší i starší vylezli z auta. Starší chytl mladšího za ruku. Brunet zamkl auto a dal zpátky ruku staršímu.

Vlezli do kavárny. Vůně kávy je bouchla do nosu. Mladší nasál vůni kávy a dortů, cukrátek a laskovinek.. Starší se nevině usmál a pustil brunetovu ruku.

Přišli k pokladně, stála tam asi 23 - letá žena. Měla dlouhé vlasy v culíku, růžové rty a výrazně namalované oči. ,,Dobrý den, co si dáte?" zeptala se ta slečna.

,,Dobrý den... Dáme si-" Starší se zastavil, protože ho přerušil mladší. Usmál se na ženu a povídal: ,,Dáme si vanilkovou kávu a jednu normální." usmál se i na staršího. Brunet moc dobře černovlasého znal, věděl že má rád normální černou kávu s jedním cukrem.

Prodavačka kývla. ,,A ještě jeden kousek čokoládové dortu a jednu kremroli." řekl starší klidným tónem. Prodavačka kývla a naučtvola to. ,,Zaplatím." vyhrkl ze sebe mladší. Kyungsoo ho zabil pohledem. ,,Já platím." měl v hlase přísnost. ,,Ne, já!" zvýšil hlas mladší. ,,Já tě sem pozval!" řekl klidným tónem. Mladší povzdychl a kývl.

Starší zaplatil. Mladší se necítil moc dobře, že nezaplatil on. Starší do rukou vzal kremroli a mladší kávy. Sedli se ven na terasu, byl tam krásný výhled na noční Soul. Bylo tam ticho, nikdo neřval, nerušil.. Bylo tam pro oba krásně. Mladší si sedl a napil své kávy.

,,No takže, co uděláme.?" zeptal se starší a dal mu dlaň na jeho dlaň. Mladší se vyvlékl a ukousl čokoládový dort. ,,Jak to myslíš?"

,,No.. Náš vztah?" ,,Ale my ještě žádnej oficiální vztah nemáme." ufrkl si mladší. ,,A-aha. No já myslel, my ten pokoj, ta sprcha.. Takže to 'miluju tě' nic neznamelo?"

,,Měl by ses vidět." uchechtl se mladší. Starší nafoukl tváře. ,,Dělam si srandu." našpulil rty.
,,Jongine!" zasmál se starší. ,,Miluju tě. Nebo spíše mám tě moc rád." pohladil mladšího po ruce.

Oba dva dojedli a dopili. Pak odešli.

Pohled Kaie:

Odešli jsem a bylo asi půl deváté. ,,Teď řídím já!" řekl a vzal mi klíčky z ruky. Kývl jsem a sedl jsem si na sedadlo spolujezdce. Kyungsoo se připásoval i já a rozjel se.

Cesta zase byla tichá. Nedivím se, řekli jsme si všechno. Dal mi ruku na stehno. Sjízděl dovnitř a ven. Zaklonil jsem hlavu a tiše vzdychl, když se dotkl mého kamaráda. ,,Přestaň a věnuj se řízení!" Neveřil jsem co jsem řekl. Chtěl jsem víc, ale zárověn jsem nechtěl aby se mu něco stalo. Ruku vyndal a dal ji na volant. Zastavil u naší garáže, pomalu jsme vystoupili a zamkli auto. Kyungsoo mě chytl za ruku. Klíčem vjel do zámku a otevřel dveře. Kluci byli na sedačce a koukali se na nějakou romantickou komedii. Baek po nás hodil pohled.

Bylo mi to jedno. Kyungsoo bez jakého koliv pozdravu odešel do jeho pokoje. Já jen tiše zašeptal "ahoj" a také odešel do svého pokoje. Kašlal jsem na všechno.
Převlékl jsem se do pyžama a lehl si do postele.

Sice s tebou neležím, ale i přesto tě cítím u sebe, Kyung-soo..

____

Já vím část o ničem :D neukamenujte mne😊😂

Continue Reading

You'll Also Like

15.3K 678 72
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
26.3K 1.5K 40
Dvaceti-jednaletý Harry Styles je největší parchant a děvkař v okolí. Každá před ním padá na kolena. Žije si opravdu lehce- je prachatý, kdo se mu...
15.5K 1K 42
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
12.3K 815 66
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...