12. Horse Hunger Games || THG...

By Kentaur2003

9.4K 1.1K 176

Letos se konají již 12. Horse Hunger Games. Z jedenáctého kraje bude vylosována 13ti letá Jennifer Crayová a... More

1. Sklizeň
2. Kapitolské stáje
3. V Kapitolu s vizážisty
4. Předváděčka
5. Trénink
6. Soukromé vystoupení
7. Rozhovory
8. První den v aréně
9. Dlouhá cesta
10. Spojenec?
11. Nemilé překvapení 1/2
12. Nemilé překvapení 2/2
13. Ach ti kluci
14. Herci a jejich hra
15. Já si vás najdu!
16. Sbohem, Seno
18. Dvě veterinářky
19. "Čajovna"
20. Problém
21. „Začni už něco dělat"
22. Blbej nápad
23. Vzhůru za smrtí
24. Lekce Sean stylu

17. Spotřeba lékárničky

356 44 9
By Kentaur2003

,,Ale, ale, ale... Kohopak to tady máme?" Hlas jednoho z profíků. Sakra! Jsou tady. Přicházejí od tamtud, odkud jsem přijela já.
     ,,Tak tys ho za nás dorazila, jo? To seš hodná. A teď mi dorazíme tebe" řekne jeden z nich a v ten moment proti mě letí sekera. Mě mine, ale škrábne Corďu do hlezna. Sekera... Kyle... Ten zrádce...!
     ,,Ty hnusnej-" zaječím směrem k němu, ale pak se mi zařízne do nohy jeden nůž. Corďa řehtá a snaží se nějak vyřešit tuhle nepěknou situaci. Rozhoduji se mu pomoct tím, že na něj nasedám a pobízím ho do cvalu. On mě okamžitě poslechne a oba zmizíme v lese.
     Cori sice cválá takovým cvalem-necvalem, protože kulhá, ale i tak běží, co mu síly stačí. Nechám ho cválat tak, abysem mu moc nezavazela. Když jsme dostatečně daleko od profíků, přecházím s Corim do kroku a seskakuji z něj. Jsme někde na upatí nějaké hory a ani jeden z nás už nemůže dál.
Rozhlížím se kolem a naštěstí očima nacházím malou jeskyni, do které se schováme. Je celkem zima a tak sebe i Corďu zabaluji do dek a v batohu lovím lékárničku. Musím Coriho ošetřit. Rána není moc hluboká, ale stejně ji musím vydesinfikovat.
Nalévám do rány nějakou tmavě rudou nahnědlou tekutinu a raněný slastně vydechne. Očividně to i uvolňuje bolest. Potom ránu osuším a zabandážuji. Doufám, že ráno sebudeme moci vydat na cestu. Musím Seanovi splnit jeho poslední přání. Najít Ankaru.

Probouzí mě hlasité zaržání. Cori je na nahou a stojí u vchodu do našeho úkrytu. A řehtá. Dlouze a naléhavě, jakoby hříbě volalo matku.
     ,,Cori, ticho! Prozradíš nás!" syknu na něj tiše. On ztichne a otočí se na mne. Olízne se, že pochopil, ale potom zatřepe hlavou a zařehtá znova.
     Prudce vztanu a přiskočím k němu. On znova ztichne a přežvýkne, ale stále pozoruje něco venku. Ustoupím ho pár kroků zpět a sama se jdu podívat, co se tam děje.
     Jakmile vylezu ven z jeskyňky, slyším opět hlasité zaržání. Tentokrát ovšem přichází zvenčí, je více specifické pro klisnu a hlavně zní strašně bolestivě. Chvilku jen poslouchám a potom ji i zahlédnu.
Ankara. Našla si nás. Plňaska cválá po louce zmateně sem a tam, řehtá a snaží se ze své plece dostat zlomený oštěp.  Vyhazuje a hází hlavou. Rozebíhám se k ní.
     ,,Ankara, hóóóó! Hóódná hólka, hóódná. Áááno, hóódná. Dóóbrý je to, dóóbrý" uklidňuji ji. Ona zastaví a prohlíží si mě. Očividně mi moc nedůvěřuje. V tom mi ale pomáhá Corďa, který vybíhá z jeskyně a znovu na sebe upozorňuje. Ankie se k němu snaží přiběhnout, ale já ji zarazím.
Sundám Corďovi ohlávku, kterou jsem mu večer dávala a nasadím ji Ankaře. Odvedu ji do jeskyně. Teď se ukážou moje "zdravotnické schopnosti". Cori kráčí za námi. Ho nechám na volno a Ankie uvážu k nějakému kořeni trčícímu ze stěny jeskyně.
Přehodím přes ni deku, ve které jsem spala a vytasím svou lékárničku. Až teď si vážně uvědomuji, že vlastně vůbec netuším, co s tím mám dělat. A sakra.

Tak takhle brzo nová kapitola snad ještě nikdy nebyla! To chce oslavu! Tím vám chci vynahradit prázdniny;) tak doufám, že se vám kapitola líbila a Ohayo! u další části^=^
(526)

Continue Reading

You'll Also Like

18.6K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
35.1K 1.3K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
11.2K 725 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
2.2K 148 15
Ahoj! Já jsem Viktorie Panfili, jsme sestra známého zpěváka Calina. Nemám ho skoro vůbec ráda. Mám sestru Sofii. Bydlela jsem kousek u Prahy ale na...