Stylinson. || One shots ✔

By _LarryLS1_

263K 10.6K 1.5K

Larry Stylinson one shots. Best #10 in FF More

"This is love"
Great...
Love dice
Obsessive-compulsive disorder
Texting
I love y, Sooo much.
My sweet, kitten
Shower
Not everything ends well, but...
Rules
Transplantation
"Yes."
1/2. Customer
2/2. Customer
Forever and always
L-l-lou
L-l-lou 2
L-l-lou 3
My happy Daddy
Fuck me |ABO|
Friend alcohol
Good and Evil
Love thru a dog
This is couldn't be a boy, which i gave my heart
"M-Mr. teacher?"
Offhand
Cobra 11
A little bit another kitten |ABO|
Frail×vigorous
Like a vampire
Like a vampire 2
The last yogurt
Meeting at the wedding |ABO|
Cute little gift
Train
Favorite porn actor
For a fee, of course
Sold
Hero with mistake

I am not your bitch!

6.1K 208 3
By _LarryLS1_

Takže původně jsem měla v plánu napsat nějaký one shot, který by byl bez sexu, ale nedávno jsem se domluvila s jednou holčinou, která měla chuť napsat one shot a já jí nabídla, že jí ho klidně zveřejním :) A dneska mi ho poslala :D

Takže, abyste pochopili, tak tenhle one shot není odemně, ale od Terrsixxbiersackkral proto doufám, že se vám zalíbí a třeba zavítáte na její profil a na nějaký  z jejích příběhů se podíváte :) Užijte si one shot a napiště do komentářů názor na její zpracování :)

_LarryLS1_


Menší, především starší z páru seděl na kožené pohovce v obývacím pokoji a přemýšlel: Jak asi dlouho, jsem neměl se svým přítelem sex? Nevnímal okolí, byl se svými myšlenkami a plány na chvíli, kdy spatří muže se kterým je ve vztahu a přemluví ho k tvrdému sexu. Sezením a spekulováním, nad různými věcmi strávil Louis dobrou půl hodinu, dokud nepřišel chlapec s dlouhými, hnědými vlasy ve kterých tu a tam byla vlnka. Louisovi oči sjeli k zadku jeho přítěle. Bohužel měl smůlu. Ve výhledu mu bránila černá, delší mikina se zajímavými vzory, zakrývajíc to, co starší hoch chtěl tolik prcat.

„Ahoj" pozdravil Louis první. Bál se, že kdyby se neozval, Harry by ani nepostřehl že tam někdo je.

„Ahoj Louisi" usmál se a lehkým krokem přicházel ke staršímu, ten se zlomyslně usmál a jelikož jeho choutky neustávaly, nechtěl to skrývat. Nenosil masky, byl upřímný a co chtěl, řekl rovnou. Teď chtěl Harryho, jasná věc.

„Harry." Zavrčel vzrušeně a mladšího stáhl do svého klína.

„Nějakej nadrženej ne?" zavtipkoval Harry a cítil spalující pohled, kterého skenoval skrz na skrz. A to nebylo jediný co cítil. Tlak na svém pozadí... Louis se vzrušil.

„Ani nevíš jak. Jsem nadrženej jak svině." Dlaněmi sklouzl až na Harryho zadek a pořádně zmáčkl. Kudrnáč si nejdříve myslel, že jeho přítel pil, ale sám věděl co s ním dokáže dělat touha po sexu, a proto se ho radši neptal.

„Hmmmm" Dlaně staršího nenasytně mnuly Harryho pevný, vypracovaný zadek a neposlušné prtsy se dostávaly za lem kalhot a boxerek. Harold, už poněkud vzrušený, usedl rozkročmo na přítelův klín a nechal se vtáhnout do polibku. Vnímal jak kratší prsty si stále probojovávájí cestu k jeho vstupu. Celý byl od rozkoše a očekávání tak napnutý, že kdyby se naň zabrnkalo, praskne, jako struna na kytaře. Zavzdychal Louisovi do úst a bradou se poté opřel o jeho rameno a nechal přítelovi rty aby zpracovali jemnou kůži na krku. Stačilo pár letmých doteků na Harryho šíji a krku dostatečně na to, aby mu naskočila husí kůže. V Louisovi už vřel žár, který ho spaloval a popoháněl neprodleně dál. Zhrublým hlasem zašeptal dlouhovlasému do ucha.

„Harry, k sakru. Jsem nadrženej jako svině." Harry se usmál, ale poté úsměv svraštil jen do úzké čárky, protože se mu vůbec nezamlouvalo jak s ním přítel jednal. Louis pokračoval: „Mám chuť ti ROZ-ŠU-KAT zadek. Necháš mě, abych tě mrdal do bezvědomý?" Modrooký chlapec se ani nevšiml Harryho poměrně vztekem staženého obličeje.

„Ani nenapadne." Odsekl, a narovnal hřbet, aby zpříma koukal do studánkových očí.

„Co jsi to řikal ty malá děvko? Chceš snad aby tě to bolelo nebo co!" To už Harrymu nedalo, zvedl se z jěho klína a rozkřikl. Tohle už SAKRA přehnal!

„A co si to ty dovoluješ!" rozhazoval hekticky rukama aby dodal svému projevu více na vážnosti. „Stokrát jsem ti jasně řekl ať si tady nehraješ na bůhvíco. Rozumíme si!?" ukázal na strnulého Louise prstem. Mladší byl rád že tu ruku odtáhl, nejradši by mu jednu vrazil. „Už mě tohle tvoje chování sere. A hlavně ty tvoje prupovídky jako "Sténej pro mě děvko, udělej se pro mě, buď hodnej chlapeček" už mě to nebaví! Klidně si můžem zašukat, ale jestli si furt budeš hrát na domimantního, tak končim. Klidně budu dole, ale ty ze mě nebudeš dělat čubku. Rozumíme si?" Harry celý rozklepaný vzrušením zaryl prsty do vlasů aby uklidnil své splašené srdce. Upřímně doufal že to Louis pochopí. Ten tam seděl jak opařenej a vydejchával to, co mu bylo předhozeno. Uvědomoval si, že takhle zacházet s Harrym by neměl. Byl mu i celkem vděčný za jeho upřímnost, i když ho to víc jak překvapilo. Rozhodně takový jednání by od něj nečekal, ale co je moc, to je moc. Chvíli upřeným pohledem sledoval vysokého, dlouhovlasého kluka jak chodí z jedné části místnosti, na tu druhou, krok stále zpomaloval. Harry se jednoznačně uklidnil, avšak se nechtěl podívat směrem kde seděl Louis. I chuť po sexu zeslábla. Sesbíral si své odložené věci ze zemi, bezjakéhokoliv slova, či pohledu opustil místnost a vyšel o schodech do ložnice, ze které už nevyšel. Tedy jen pokud nemusel nutně na záchod, a to se vždy nenápadně podíval a zaposlouchal jestli nejde Louis.

O odchodu Harryho do ložnice, bylo v obývacím pokoji ticho.

Hrobové ticho. Slyšet byly snad jen hodiny, které pravidelně tikaly. Louise to značně znervozňovalo, a tak si aspoň pustil televizi. Nechtěl za Harrym hned běžet, stejně by ho poslal do prdele, takhle ho nechá uklidnit se, a třeba se uvidí co dá večer.

Hodiny odtikaly jedenáct v noci. Lousovi oči tvořili jednu malou škvíru a tak vypnul televizi a došoural se do patra a krok směřoval k ložnici. Najednou ho napadlo „Nebylo by lepší kdyby pro dnešek přespal dole na pohovce?" ale to zamítl, problému se musí postavit čelem a ne utíkat. Zpoza dveří slyšel jak si Harry brouká. Byla to nějaká písnička od Hollywood Undead. Harry tuhle skupinu miloval, Louisovi nevadila, ale na to aby zůstal za dveřmi poslouchat jak Harry zpívá, tedy spíš rapuje, nebyl úplně nejčilejší. I když je pravda, že sex by zvládl velmi obratně a s energií. Což je smutný, ale dnešní doba není skoro o ničem jiném než o sexu.

Po delší době vstoupil do ložnice. S tím momentem Harry zaklapl počítač, sklidil sluchátka a ulehl na pravý bok. Aby byl zády k Louisovi. Nebyl už na něj tak naštvaný, jen mu to chtěl nechat pořádně sežrat. Byl mu ochoten třeba pak i dát, ale s tím aby se neopakovalo co odpoledne. Nenechá ze sebe dělat kurvu, ani nějakýho otroka z béčkovýho porna. Louis lehce dopadl na matraci, tělo namáčkl na to Harryho pod peřinou a podepřel se na loktem.

„Harry, tak se nezlob. Jsem dement, a někdy mi to ujede. Ale slibuju ti, že se to už nestane."

„A to ti mám věřit?" pronesl Harry s provokujícím podtonem, který Louis zaslechl. Věděl že se zelenooký usmívá. A tak zkusil štěstí, třeba na ten sex vážně dojde.

„Mohl bys." Po těch to slovech staršího dlaně odhrnuli deku z Harryho, a místo peřiny na něj nalehl on. Těla měli rozpálená a najednou jakoby vyzařovali spousty energie. Jeden se na druhého usmáli a ze svých těl začali ukvapeně a divoce sundavat veškeré oblečení. O několik sekund poté se jejich nahá těla oddálila, a to jen proto aby si Harry lehl opět na záda, roztáhl nohy a nechal aby mezi ně, jeho roztoužený přítel zaplul. Avšak Louis do mladšího chlapce nevstoupil, pouze se jen o tu nepatrnou dírku otíral rudým žaludem, a musel se držet aby natvrdo nepřirazil do toho drobného těla. Aby mu neublížil.

„Louisi" zasýpal opocený Harry, když zhrublá dlaň hladila jeho stehna, dokonce se otřela i o jeho varlata avšak na stopořený, tvtdý úd ani nesáhla. Harryho to vytáčelo a dal to jasně najevo. Použil svou pravačku, nahmatal obě jejich přirození a začal je o sebe třít. Vyvíjet velmi příjemný až omamující tlak. V tu ránu se oba propadli do světa rozkoše chtějíc víc.

Vlasy se jim lepily k čelům a z rozpraskaných rtů vyházely roztoužené vzdechy. Harry slastně přizavíral své mechové oči a přál si, aby mohl rukou pohybovat rychleji. A však ta ho už dost bolela, tempo pomalu ztrácelo na rychlosti. Když už oba chlapci vypadali že budou na samém vrcholu, dlouhovlásek s přidrzlým úsměvem, přestal pumpovat dlaní na jejih rozkrocích a skousl si svúj plný ret. Mělo to Louise vyprovokovat, to se Harrymu povedlo.

„Harolde" zavrčel Louis probodávajíc přítele nenávistným pohledem.

„No....mohl by sis píchnout." Pár se zasmál Harryho narážce, ale to už měli v pusách toho druhého jazyk, vzdychali si vzájemně do ústní dutiny a mladší z chlapců už to všechno dráždění nemohl vydržet. Prsty vpletl do kratších, medových vlasů a hrubě za ně zatahal. Rty se odlepili s hlasitým mlasknutím od těch Harryho, který pohybem pánví naznačil své drahé polovičce, že už nemá náladu čekat. Jako by se v Louisovo mozku sepl spínač a on najednou ožil. Víc než před chvílí. Narovnal se a hladovým pohledem hltal každý zákoutí Harryho hubeného, krásného těla. Ty krásně vypadající barevné ornamenty, přítelovo jemně vykreslené svaly a prostě všechno...

Oddychl si a vplivnul si pár slin na ruku, kterou následně zabloudil mezi dlouhé, Harryho nohy. Ihned jak se vlhká pokožka setkala s tou Harroldovo rozpálenou, prohl se v zádech a tiše vydechl Louisovo jméno. Starší si užíval dotyků kterými mohl potěšit svého přítele. Dlaní pohyboval tak, aby se co nejvíce slin dostalo ne Harryho vstup a on je teprve svými obratnými prsty vtlačil dovnitř. Jakmile tak udělal, ozvalo se místností velmi hlasité zasténání. Znělo to skoro až nelidsky, ale tak víme co dokáže s člověkem udělat rozkoš.

„Ahhhhhh" Chlapec mezi přítelovými nohami to bral jako signál k pokračování. Dvěmi prsty pohyboval dovnitř a ven, dokud necítil každý napínajícíse sval v Harryho těle, dokud ho sám mladší z páru nepopostrčil s hanlivou nadávkou do „kreténa" aby ho už uspokojil. Nad tím se Louis jen usmál plesk ještě vlhkými prsty Harryho přes vstup a nedočkavě svůj tvrdý penis nastavil k jeho půlkám. Louisovo ruce spočívali ze stran napnutého tělíčka, aby mohl pomalu zasouvat do Harryho a nebál se, že ztratí rovnováhu.

„Ah Louu"

„Spokojený?" zasýpal modroočko a po celou dobu vnikání do úzké dírky, nespuštěl oči z Harryho obličeje. Chtěl si být jist, že mu nezpůsobuje bolest. Možná ze začátku Harry sykl, ale teď byl v sedmém nebi. Louis se mohl zbláznit, už aby mohl natvrdo přirážet, protože on byl velmi rozdrážděný a asi nebude schopen držet pomalý tempo. To po něm Harry ani nevyžadoval a když v něm Louis byl v polovině zelenoočkovo velké dlaně silně zmáčkli přítelův zadek. Reagoval na to tvrdým přírazem. Harry hlasitě vyjekl. Ihned požadoval rychlé přírazy a když mu to to přání Louis plnil, dal se do polosedu a nenasytně se zakousl do Louisovo rtu. Dlouhovláskovo dlaně našli své místo na zátylku a ještě blíže se nalepil k tělu svého společníka. V Harryho hlavě se proháněli myšlenky ve směru jak lehce se nechal zlákat. Pozor, věděl že k tomu dojde, ale že tak lehce...no snad příště to vydrží déle.

„Ah! Louisi!" vykřikl Harry velmi vysokým tonem Louisovi do rtů. Modrooký hoch přirážel dál, ale čím víc se Harry na něj tlačil, tim míň prostoru k přirážení měl. A tak Harryho vysoké tělo svalil se žuchnutím na postel, převrátil na břicho, vytáhl na čtyři a opět prudce přirazil. Rozšířili se mu zorničky, když pocítil zaškubání v penise. Za chvíli už bude, Harry na tom byl velmi podobně. Zelenooko pocítl pevný stisk na bocích. „Asi tam budu mít modřiny" prolítlo mu hlavou, ale když se Louis strefil do jeho slabého místa uvnitř těla, myšlenky na modřiny byly ty tam. Málem se mu podlomila kokelana. Hlavu měl Harry v předklonu a sténal celkem nahlas. Místnost protínal ale i jiný zvuk než dlouhovláskovo sténání, a to neustálé mlaskání když Louis přirazil do Harryho díry. Vypadalo to, jako by Harry byl doopravdy nějaká děvka. Nevadilo mu to, jen nechtěl aby Louis něco takovýho vypouštěl z huby.

„Harry..." Louis uvolnil jednu dlaň z těch, skoro ženských boků a umístil ji na Harryho úd, po kterém přejížděl v rytmu přírazů. Starší ještě párkrát silně přirazil a naplnil Harryho zadeček svým teplým spermatem. Popadával dech a na tváři se mu vykouzlil úsměv. Svaly měl unavené, byl spokojený, ale Harry ještě nedosáhl vrcholu a to že Louis byl stále zapíchlý v jeho zadku bez jakého koliv pohybu, mu moc nepomáhalo. Spíš naopak, mladší skoro začal bulet, když cítil že z něj Louis vyšel.

„Louisi! To nemyslíš vážně!" rozkřikl se vyčítavým hlasem, převalujíc se na bok. Sperma z něj vytékalo a on měl největší chuť ho Louisovi urvat a udělat na něm uzel, když viděl že se zvedá a někam odchází. Ten ho však uklidnil, že se vrátí. Krátkovlasý chlapec se vytratil z Harryho zorného pole. Harry možná tušil pro co šel, a poté se mu to potvrdilo. Louis držel v ruce vibrátor, velký tak asi jako jeho péro, ne o moc větší. Hoch ležící na posteli nevěděl jestli má být rád nebo ne. Ale věděl jedno...jestli se dneska neudělá s Louisovou pomocí, tak se dodělá sám a měsíc s ním nebude spát.

„Přeci sis nemyslel, že tě takhle necham." Zasmál se Louis vyčítavě, když si vlezl zpátky na postel. Naznačil Harrymu aby se překulil na záda a roztáhl nohy. Rozkaz vykonal ihned. Louise to nesmírně vzrušovalo, cítil cukání v podbřišku. „Harry má tak nádherný, dlouhý nohy." Modrooký rajcovně oblízl špičku vibrátoru a bez přerušení očního kontaktu zaváděl do análu nedočkavému Harrymu.

„Uhhhh..." vibrátor lehce vklouznul do stále roztaženého dlouhovláska. Když byla hračka nastavena rovnou na nejvyšší rychlost mohl si Harry vykřičet hlasivky. Ne že jen silné vibrace proudili celým jeho tělem, ale taky na jeho prostatu, a to bez přestání. Po tvářích se mu začali kutálet velký slzy, když ho ještě k tomu Louis začal honit. Mechové oči se každou chvíli přetáčeli, z toho velkého množství rozkoše, lapal po dechu až nakonec vyvrcholil silným výstřikem. Louis ještě párkrát zapumpoval na Harryho pomalu uvadajícím penisu, vysunul vibrátor a vypnul. Harry vyadal naprosto vyřízeně a zmoženě, ale na jeho tvářích hrál úsměv spokojenosti. Beze slov se posadil políbil Louise na rty, pak se přisál na krk kde vytvořil malý cucflek a společně se vydali do koupelny dát si sprchu. Ve sprchovém koutě ještě Harry dodal „Tohle byl dobrej usmiřovací sex, měli bychom někdy zopakovat"

Continue Reading

You'll Also Like

126K 8.1K 25
Dva naprosto jiní lidé. Jeden z nich je, stejně jako každý jiný, normální člověk, který řeší každodenní problémy každého dospělého. Druhý je krásný...
72.8K 7.1K 78
George je striptér v klubu svého přítele se kterým se zná již 3 roky. Kvůli němu se přestěhoval z Británie na Floridu, aby mohli být spolu, jenže kdy...
182K 10.1K 35
iHeart. Nová seznamka pro teenagery je tu pro vás. Najděte si zde záliby, kamarády nebo dokonce lásku života. Seznamka je specializovaná pro gaye, le...
11.8K 781 35
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...