Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

31.4K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
81_Návštěvy o půlnoci
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

88_Složitá sestra

203 21 6
By darkerelia_

9. Ledna 1978

Eleven přešla z jednoho schodiště na druhé. Bylo příšerné jak se pořád otáčela a nikdy si nemohla být jistá že jde naprosto správně. Jako doprovod měla Pandoru a Bartyho, který jí pořád mlel do ucha.

,,Jen si to vezmi. Celé Bradavice jsou vzhůru nohama, protože Evansová chodí s Potterem. Vždyť ty si u toho byla." Řekl a ukázal na Eleven, která se zmateně zamračila. ,, Říkala si že znáš Evansovou od prvního ročníku. Takže si s ní u toho musela být většinu času."

Eleven semkla rty k sobě a trochu kývla hlavou. ,,Lils James vážně nenáviděla, vlastně se to obrátilo až v šestém ročníku." Řekla Eleven zamyšleně. ,,Ale nemůžeš po mě chtít informace. V jejím šestém ročníku jsem si zrovna začala s Regulusem."

Barty se nad Eleveninou zmínkou o Regulusovi musel usmát. Byl rád že se Eleven a Reg spolu začali úplně v pohodě bavit. I přesto že mezi nimi je nadále jistý druh napětí (a nevědomky je Regulus až moc ochranářský vůči Eleven)

,, Upřímně miluju šťastné konce." Řekla Pandora s jejím obvyklým úsměvem. Barty naznačil něco jako že mu je na zvracení. Podle všeho si on a Evan do teď nikoho nenašli. (Přesto byly zvěsti o Bartym a Nově Zabini)

,,Přesto, když jsem přemýšlel nad chováním tvého bratra tak-" Barty se zastavil uprostřed věty. Zmateně se musel podívat na Eleven která si s hraným překvapením přidržela ruku na hrudníku, jako by dostala infarkt.

,,Co jsem řekl?" Zeptal se zmateně.

,,Ty si přemýšlel nad chováním mého bratra?!" Vyhrkla Eleven a Pandora vedle ní vyprskla smíchy. Eleven taky začaly cukat koutky a Barty jenom rezignovaně protočil oči.

Bylo dobré že Eleven vtipkuje, ale nemusela do něj zase tolik rýt. Vždyď jí nic zvláštního v blízké době neudělal.

Než znovu navázal na téma kde zkončil tak kolem nich jako neřízený camrál prolétl Sirius a z jednoho schodiště přeskočil na jiné, čímž přilákal pozornost všech studentů, kteří byli v okolí.

Ani né pět sekund po něm kolem proběhl James a taky seskočil o patro níž na jiné schodiště, potom oba dva zmizeli někde v chodbách a celou halou se rozlehlo nadávání profesorky McGonagallové.

,,No, myslím že moje myšlenky můžeš pochopit." Řekl v tichu Barty a Eleven se na něj zachmuřeně podívala. ,, Teď si představ že s nima oběma žiju v jednom domě."

Na to jí byl odpovědi jen smích od obou jejich přátel.

•••

,,O co jsem přišla?" Zeptala se vesele Eleven když vešla do společenky kde jako obvykle seděla celá skupinka sedmáků. James a Sirius uraženě seděli u krbu a bylo vidět že dostali od Lily a Remuse vynadáno.

Lily začala vysvětlovat. ,,James se Siriusem jsou po škole za výbuch učebny věštění a-" ,,Skákání po pohyblivém schodišti." Dořekla za Lils Eleven.

Tichošlápek s Jamesem se na ní překvapeně podívali, protože nečekali že by se o jejich problémy Eleven zajímala. Ano bylo období kdy byla Poberta, ale Větrostřižka před rokem s tímto záškoláctvím skončila.

Sirius měl podezření že za to můžou její zmijozelští přátelé a jeho pokrevní bratr. Né že by na ně byl naštvaný, ale bylo mu líto že Eleven od nich sebrali.

,,Za tu učebnu věštění vám musím poděkovat, jak já tu babiznu nesnáším. Jinak co se týče těch schodů, tak mi Tichošlápek málem skončil na hlavě." Marlen pobaveně nadzvedla obočí.

I přesto že už zbývá jen půl roku a její přátelé z Nebelvíru tu nebudou, tak Eleven tráví většinu času mimo věž. Proto byli všichni překvapení že je Eleven tak uvolněná a v pořádku, většina neměla ani ponětí o jejím momentálním stavu.

,, Nemáš zač." Zavrněl pobaveně Sirius a zasalutoval jí. To Eleven rozesmálo a zakroutila hlavou. Ke smíchu se přidali i ostatní ve společenské místnosti.

,,No Jamie, já si jdu k vám pro plášť." Řekla směrem k Jamesovi po několika sekundách a zamířila si to ke chlapeckým ložnicím. James se na ní otočil. ,,Kam jdeš?" Zeptal se hlasitě, Eleven se zastavila uprostřed schodů a otočila se zase k němu.

Chvíli vedli souboj pohledů a pak Eleven ještě dodala. ,,Tak si beru i plánek." Potom už zmizela za dveřmi.

,,Jak mírumilovně říct že do toho nemáš strkat tu tvojí střapatou palici Dvanácteráku." Řekla Marlen se škodolibým úsměvem a James na ní vrhl zmučený pohled.

,, Já nechápu jak se do těchto situací pořád dostávám." Řekl a švihl sebou otráveně na zem. Sirius se k němu přisunul a poplácal ho po zádech, moc dobře ho chápal, předci jen s ní taky bydlel ve stejném domě. ,,Proč mám tak složitou sestru."

,,Eleven je naprosto vpořádku, ale ty si totální pitomec." Řekl Remus aniž by zvedl zrak od jeho knihy. Dívky které byli v místnosti se potichu hihňali a James se to rozhodl odignorovat.

Remus měl možná podezření že se Eleven znovu začala bavit se zmíněná, ale bylo to její rozhodnutí. Je vidět že jejich přátelství vydrží docela dost a byl za Eleven rád.

10. Ledna 1978

Eleven se už po několikáté za poslední týden vloupala do Zmijozelské koleje. Vlastně vloupala se tam včera odpoledne a zůstala tam přes noc, jelikož je víkend tak to nevadilo.

Kvůli Eleven taky musel Regulus zůstat na jeho křesle, jelikož Eleven si zabrala jeho postel a nehodlala ho pustit se normálně vyspat. (Podporoval jí v tom Barty)

Barty taky ocenil že si na to Reg nestěžoval, ale věděl že kdyby tu postel zabral kdokoli jiný tak by ta osoba byla na místě mrtvá. Zase bylo dobře že po několika měsících to u trojice Zmijozelů v pokoji zase ožilo.

Evan zrovna měl svůj sebelítostiví proslov. ,,Tak, Pandora má Xenoliphiuse, tady Barty nahání Novu a Regulus zase Eleven-" ,,Námitka." Ohradil se Regulus, ale Barty se ozval. ,, Zamítá se! A jinak co dál Evane."

,,No, jo skončil jsem u našeho oblíbeného páru Reguluse a Eleven." Řekl a provokativně se podíval na Reguluse. ,,Tak a co já? Jsem pořád sám a nikoho nemám." Postěžoval si. Eleven se začala tiše smát a schovala hlavu do Regulusova polštáře.

,,Ty se nesměj Potterová! Ty máš Blacka." Okřikl jí Evan, mezi tím Regulus položil knihu na stolek a postavil se.

,,Moc dobře víš jak to je Evane." Řekl unaveně Regulus a přešel k posteli kde mu Eleven udělala místo. Sedl si na okraj a objal Eleven kolem ramen, jako kdyby to nebyla čistě náhodou jeho ex.

,,A ty hodláš poslechnout tvoje rodiče?" Zeptal se vyzývavě Barty. Je až vtipné jak moc se opakuje minulost.

V šestém ročníku se Sirius zbavil své domluvené nevěsty. Teď Blackovi domluvili svatbu Regulusovi a ten taky přemýšlí o tom jak se z ní vykroutit.

,, Samozřejmě že ne. Jen ještě nevím co udělám." Řekl. Eleven ho objala o něco pevněji a nad tím se Regulus musel pousmát. Byl to její způsob jak dala najevo že je tu pro něj.

,,Jako první se musíš zbavit tohoto." Řekl Barty a poukázal na předloktí, kde on Regulus i Evan měli znamení zla.

,,Přemýšlel jsem o sehraní vlastní smrti." Řekl znenadání Regulus a všichni tři v místnosti se na něj překvapeně podívali.

,,Ty chceš sehrát svojí smrt?!" Vyhrkl překvapeně Evan až mu poskočil hlas.

,,No, ano." Souhlasil a začal vysvětlovat. ,,Vlastně tady jde hlavně o útěk do Francie. Mám svůj vlastní trezor ze kterého mohu vybírat peníze až od sedmnácti, což mi bude tento rok.

Nemusel bych hned dodělat OVCE, můžu je udělat buď na dálku nebo už ve Francii. A taky tam mám nemovitost. Neměl by být problém."

V místnosti se rozhostilo hrobové ticho.

Až po dobré minutě se ozvala Eleven. ,,On to není až tak špatný nápad."

,,Ty s tím SOUHLASÍŠ?!" Osočil se na ní Barty a Eleven se mu klidně podívala do očí. ,,Ano souhlasím s tím." Odvětila.

,,Vemte si to takhle. Regulus se dostane z dosavadního vlivu rodiny, z vlivu Voldemorta a zařídí si nový život mimo Anglii." Shrnula. ,,Vzhledem k situaci to je dobrý plán."

Za tohle si od Reguluse vysloužila užaslý pohled pod kterým trochu zrudla. Barty se trochu zachmuřil.

,,Nemůžu říct že to není dobrý, ale nelíbí se mi to." Řekl tvrdohlavě. Bylo jasné že on nebude rád že by mu jeho nejlepší kamarád odjel do Francie.

•••

,,Kde si byla?" Zeptal se James a prohlédl si Eleven, jestli se od včerejšiho odpoledne něco nezměnilo.

,,Tady máš plánek Jamie." Řekla Eleven sladce a strčila mu ho přímo před obličej. Bylo slyšet že všichni v okolí se snažili nesmát. Tedy až na Siriuse, který se jeho smích ani nesnažil zadržet.

James něco jen nesrozumitelně zavrčel, ale nenamítal nic a Eleven si bez problémů sedla k Marlen a Dorcas.

,,Natřela ti to Dvanácteráku." Řekl Sirius zvesela a on Kingsley a Remus ho poplacali po zádech. James se už nevyjadřoval k drzosti jeho vlastní sestry.

,,Hádám že ani s námi se o to tajemství nepodělíš." Řekla smutně Marlen a drkla loktem do Eleven která rezignovaně protočila očima. Marleninu povahu měla vždycky ráda.

,,Ševelissimo" Řekla Marlen. Eleven se na ní překvapeně podívala, protože takové kouzlo ještě neslyšela. ,,To kouzlo vytvořila Lily se Snapem." Vysvětlila Marlen. Eleven uvědoměle kývla a věděla že na víc se ptát nemá.

,,No, znovu jsem se začala scházet s mými přáteli." Začala zlehka Eleven a od dívek se ozval nadšený jekot. James, Sirius a zbytek stolu se na Eleven s Dorcas a Marls dívali jako na nějaké mimozemšťany.

,,Sice to je mezi mnou a Regem o něco napjatější, ale normálně se spolu bavíme. Přesto je pořád vidět že mezi námi něco bylo." Shrnula Eleven svoje pocity a Marlen jí nadšeně objala.

,,To je výborná zpráva Eleven! Jsem za tebe strašně ráda." Řekla mezi tím co Eleven drtila v náručí.

1571 slov

Continue Reading

You'll Also Like

8.3M 183K 91
'y/n potter? bet she'll be just like her idiot brother' '𝐬𝐥𝐲𝐭𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧' started - june 2020 finished - january 2021 edited - soon
8.5K 371 11
Pokračování příběhu Vlčice. 2. Díl O 3 roky později... Teen wolf fan-fikce
11.6K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...