Marauder's life | • FF - HP

By darkerelia_

31.4K 1.7K 512

Každý příběh nemůže dopadnout dobře že ano? Ale Eleven Potterová by si šťastný konec přála, ostatně jako větš... More

Prolog
1_Příčná ulice
2_Nástupiště 9¾
3_Zařazování - 1. ročník
4_Nebelvírská kolej
5_Kouzelnické formule
6_Nachytala
7_Konec roku
8_Dopisy - prázdniny
9_Plán - prázdniny
10_Drby a nábor - 2. ročník
11_První zápas
12_Vánoční express
13_Valentýnská psaní
14_Z rande do knihovny
15_Pobertovské plány
16_Další do party - 3. ročník
17_Doučování
18_Obrana proti černé magii
19_Prasinky
20_Tajemná kniha
21_Na tribuně
22_Halloween
23_Přeměňování
24_Astronomická vež
25_Vánoce zase doma
26_Návrat z Vánoc
27_Narozeniny
28_Úplněk
29_Seznámení
30_Návrat domů
31_Nákupy na Příčné - prázdniny
32_Menší výpomoc - 4. ročník
33_Nepotřebný předmět
34_Párty u Mrzimorů
35_Střetnutí
36_Útěk z hodiny
37_Pozvání
38_Plesové drama
39_(Ne)hezký den
40_Osudový úplněk
41_Smůla na patách
42_Přítel nepřítele
43_Menší omyl
44_Neplánované
45_Aprílový poprask
46_Rady
47_Měsíc Máje
48_Zkoušky
49_Čtvrtý rok za sebou
50_Půlnoční - prázdniny
51_Odjezd - 5. ročník
52_Konkurz
53_Pozvání
54_Pozdní budíček
55_Halloween naplno
56_Zmije v útoku
57_Ošetřovna
58_Menší vycházka
59_Křiklanův večírek
60_Svačinka o čtvrté ranní
61_Schůzka
62_Problémy po ránu
63_Neočekávané překvapení
64_Vyjasnění
65_Výklenek
66_Nebelvírští
67_Valentýnská přání
68_Starý dobrý přístěnek
69_Trocha zábavy
70_Apríl
71_Po zkouškách
72_Výročí
73_Rozlučka se školním rokem
74_Rowenin Vrch - prázdniny
75_Špatná atmosféra - 6. ročník
76_Zákeřná Minnie
77_Milé překvapení
78_Zlom hlídky
79_Fáma o Potterové
80_Nepřítomnost
82_Vliv momentu
83_Plášť
84_První v sezóně
85_Amorův šíp
86_Plesové drby
87_Do nového roku
88_Složitá sestra
89_Školní trest
90_Double trouble
91_Najdi Evana
92_Ženská logika a plány
93_Začátek konce
94_Budíček
95_Nepříjemné zjištění
96_Nejlepší začátek prázdnin
97_Výlet - prázdniny
98_Na rozcestí - prázdniny
99_Všichni žijou - 7. ročník
100_Kapitánka
101_Další tajemství
102_Šokující pozvánka
103_Krátura
104_Na svatbě
105_Sraz v knihovně
106_Rozloučení
Epilog
Poděkování
🎉Druhý díl🎉

81_Návštěvy o půlnoci

204 16 9
By darkerelia_

8. Října 1977

,,Byl si jí navštívit." Ozval se hlas Jamese Pottera v tiché chodbě. Regulus se zastavil v kroku. Nečekal že po půlnoci někdo bude u ošetřovny. Obvzlášť nečekal že by ho oslovil Elevenin bratr.

,,Jak poslouchám tak to už víš." Řekl Regulus po pár sekundách chladně. Bylo zbytečné odpovídat na otázku na kterou už věděl odpověď. Ti dva se v životě nebavili a upřímně k tomu ani neměli důvod. Docela ho zajímalo jak by Sirius reagoval na to že s ním James mluvil.

Upřímně Jamese překvapilo že Regulus působí dospěleji jak jeho starší bratr. Možná podvědomě chápal proč s ním Eleven byla. Proč zrovna on Eleven dokázal okouzlit. A to si byl celé roky jistý že se ti dva ze srdce nesnáší.

,,Ano, přátelé mi to prozradili." Řekl vyhýbavě James. Nebyl si jistý jak by Regulus reagoval na mudlovskou čarodějku a polokrevného čaroděje, kteří o tom věděli.

,,Hádám že ten vlkodlak a ta zrzavá Evansová. Eleven se zmiňovala že jí pomáhali to před tebou a Siriusem utajit." Řekl Regulus. Jméno jeho bratra mu z úst vyšlo trochu obtížně, ale hlavní bylo že ho dokázal vůbec vyslovit.

James upřímně nevěděl jak se Regulus dozvěděl o tom že je Remus vlkodlak. Byl si docela jistý že by to Eleven nikomu neřekla, takže na to musel přijít sám.

Další věc proč si ho Eleven asi vybrala. Intelektuálně byl na její úrovni. Nemohla by být s někým kdo byl pod ní.

,,Ano, řekli mi to ti dva." Souhlasil James.

,,Je vidět že ty jsi s tím zjištěním srovnaný, srovnal se s tím i Sirius?" Zeptal se chladně Zmijozel. ,,Předpokládám že mě musel proklínat za to že jsem na tvojí sestru vůbec kdy promluvil." Dořekl s otráveným úšklebkem.

Moc vysoké mínění o svém bratrovi neměl. Nečekal že by Sirius reagoval klidně, myslel si o něm to nejhorší. James se v tu chvíli rozhodl že v životě o tomto rozhovoru nikomu neřekne.

,,Sirius reagoval trochu přehnaně." Připustil James. ,,Ale po nějaké době si uvědomil že asi v tobě bude ještě část osobnosti kterou on znal. Myslel si, že si jako... ostatní." Vysvětlil svojí domněnku.

Nebyl si jistý za bylo dobré říct že ho Sirius zasvětil do jeho života na Grimmauldově náměstí, ale reakce Zmijozela naproti němu ho překvapila.

,, Dobře, asi ho chápu." Řekl klidně. James se možná trochu styděl za svoje vystupování. Musel v očích mladšího Blacka vypadat nejistě a slabě, protože Regulus o proti němu vystupoval klidně a důstojně.

Po tom co to Regulus řekl, tak se otočil a začal odcházet. James se na něj nějakou dobu díval, ale pak se rozhodl zeptat na otázku která ho už déle jak rok zajímá.

,, Regulusi?" Oslovil ho. Nedokázal rozeznat zda ho to překvapilo, ale zastavil se a jen lehce natočil hlavu k němu. James se musel odhodlat k další větě. ,, Jseš na Siriuse naštvaný? Jako, za jeho útěk z domu?" Zeptal se.

Regulus nějakou dobu neodpovídal. James se neodvážil svojí otázku znovu zopakovat. Nedokázal jí znovu položit.

,,Ne, nejsem naštvaný. Taky bych rád unikl tomu do čeho mě rodina dostala." Řekl Regulus, bylo poznat že chtěl odejít, ale ještě mu potřeboval něco říct. ,, Až se Eleven probudí, tak se o ní postarej." Potom se zase otočil a tentokrát ho James v odchodu už nezastavil.

•••

,, Víš Eleven, nedokážu uvěřit že jsem s ním mluvil." Řekl James. Byly tři ráno a on s ní od jeho rozhovoru s Regulusem mluvil. ,, Já, asi to chápu. Hledala si někoho na stejné úrovni jako ty a on tomu odpovídá." Zamyslel se James.

,, Možná že jsem byl zaslepený sebou že jsem to neviděl. Trávila si tolik času pryč, že bylo jasné že sis někoho našla.

Jen mi je líto že to takhle skončilo. Já, bych nechtěl aby ses kvůli Regulusovi vystavovala nebezpečí, že tě někdo znovu napadne. Sám řekl že je do něčeho zapletený, mám pocit že i on tě od toho bude chtít uchránit." Povzdechl si James.

Možná že profesorka měla pravdu a on si nutně s Eleven potřeboval promluvit. Podíval se na stolek u postele. Byl plný sladkostí a různých vzkazů od těch co Eleven za ten týden navštívili.

Jasně mezi nimi rozeznal dárky od holek z jejího pokoje a ty od Pobertů, které byly nemožně zabalené. Byla tam taky černá krabička se stříbrným lemováním. Nepochyboval že bude od někoho z jejích přátel ze Zmijozelu.

Pak tu byl dárek od Reguluse. Ten ale nebyl zabalený v nějakém papíře a položený mezi ostatními. Byl to prsten. A dal jí ho na ruku.

Byl nepochybně z ryzího zlata (viz obrázek). A uprostřed byly zasazené dva několika karátové bílé diamanty.

,,Kdyby si mi to řekla, tak bych asi zuřil. Ale teď, když vím pravdu a mám na to nezkreslený pohled, asi bych ti ho schválil." Řekl James a smutně vydechl. ,,Ale asi je pozdě." Po téhle už nepromluvil a rozhodl se odebrat k spánku.

804 slov

Continue Reading

You'll Also Like

11.5K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
15.1K 669 72
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
19K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...